- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Kabarık kekim dün ben diyete uygun yedim ama ben de bisiklet ceviremedim. Bu arada çok bişey yememissin. Ben de bugun isteydim. Sabah evde diyet kahvaltısı yapmıştım. Arada da yarım kepekli tost yedim. Şimdi yoldayım eve gidiyorum. Eşim yemek hazırlamış. Ne yapmıssa mecbur yiyeceğim. Ayıp olur:))))Dun aksam kacirdim diyeti falana unuttum
1 kase yayla corbasi
3 yeemk kasigi taze fasulye
Brokoli salatasi
Buraya kadar hersey normaldi sabah ve oglende diyte uygun yedim
Aksam otururken 3 tatli kasigi kazandibi
2 avuc leblebi
1 avuc karisik cerez
Boyle devam edersem bu hafta da gitmez kilolar toparlamaliyim kendimi
Bisiklette ceviremedim yorgunluktan kizimi uyuturken uyuyakalmisim.
Canimsiniz ya.. Sanirim 2 haftadir ayni kiloda kalmak umutsuzluga dusurdu ama sayende moralim yerine geldi.Kabarık kekim dün ben diyete uygun yedim ama ben de bisiklet ceviremedim. Bu arada çok bişey yememissin. Ben de bugun isteydim. Sabah evde diyet kahvaltısı yapmıştım. Arada da yarım kepekli tost yedim. Şimdi yoldayım eve gidiyorum. Eşim yemek hazırlamış. Ne yapmıssa mecbur yiyeceğim. Ayıp olur:))))
Kuzu çok kafana takma. Veriyoruz işte. 1, 2 gün 1 aylık diyeti bozmaz. Millet neler yiyiyo.
Canım kafana takma. Ilk başta benim de bacaklarım kütük gibi geliyordu ama şimdi mutluyum. Sabret :))Hiç zayıflayamıcakmışım gibi hissediyorum göbeğim benimle bütünleşmiş gibi depresyona girmek üzereyim
Canımın içi ama gerçekten fazla yememissin. Yesen derdim.C
Canimsiniz ya.. Sanirim 2 haftadir ayni kiloda kalmak umutsuzluga dusurdu ama sayende moralim yerine geldi.
Levrek müthiş bişey. Ben haftada 2 kere yiyorum. Hem kalorisi az hem de doyuruyor.Sabah
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
Kk peynir
1 silim tam tahilli ekmek
Ara az leblebi kuru uzum
Aksam firinda levrek
35 sk bisiklet
Oglen
1 kase yogurt
j
Figencim bi şekilde gidecek. 2 gün var tartıya. Bakalım ne olacak. Strese girmeyelimmKızlar sanırım ben de duraklamaya girdim.. verecek kilo az olunca da kolay gitmiyor mübarek.. Yarın ve yarından sonra kritik günler.. Cumaya az kaldı
Durmak yok, yola devam.Figencim bi şekilde gidecek. 2 gün var tartıya. Bakalım ne olacak. Strese girmeyelimm)
Tatlu yerine keyfine var. Bırak pismanligi. Yarın kaldığın yerden devam. Bırakmak, yilmak yok. Gidecek kilolar.ay kızlar ben mozaik kek yedim arkadaşlarda akşampişmanım ama yapcak bişey yokk :)
sabah menüm sabit benim 1hafta boyunca..
öğlen 1 tabak tavuklu bezelye yarım kase yoğurt
ara öğün 1 küçük elma
akşam 8 kaşık semizotu
1 minik patlıcan dolması 1 bardak sulandırılmış kefir..
akşam 25 dk yürüyüş 10 dk egzersiz
üstelik regl oldum bugün karnım dobik.. ve bel fıtığı vardı bende fiziki tedaviye başladım...
gitsin kilolarrrr lütfennnnnnnn
Gunaydin canimcimGünaydın kızlar nasılsınz bakıyorumda herkes cuma günü stresinde
Canım kendimi de böyle gazlıyorum işte. Ne yapalım yakışmıyor kilo :))esenbike valla senin verdiğin gazla ben bu diyeti başarırımm :)
sabah fix menüm zaten ara öğün sulandırılmış kefir.. okula gitmeden öğle yemeğimi yicem inşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?