50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeni evlenince bir çok kisi yasiyor galiba kilo alimini .demir ilaci istahi aciyor diye biliyorum.onun icin gece yatarken icebilirsin. Doktorum onermisti bana. bu grup cok iyi motive ediyor takipbedersen motivasyonun yukselir rqhat
teşekkür ederim bundan sonra gece içmeyi denicem burdalardayım artık :)

tamam canım nisan listesinde görüşürüz :)

evet kesinlikle protein ağırlıklı beslenmek lazım .
dün akşam dışardaydım arkadaşlarla tavuk yedim. dayanamadım light sıcak çikolata içtim ama hakketen light tı yani su içiom sandım tatsız tuzsuz :)) reglim şu an sanırım cuma gününe kadar güzel kilo veririm

Merhabalar
Kahvaltim
Haslanmis yumurta
Peynir
4 zeytin
1 dilim tam bugday ekmegi
Ara yapamadim
Oglen
Yaramazlik yapip burger kingden orta boy patatedyen yedim.
Eve gelince portakalli zencefilli biskuvi ve kahve
Haftasonlari boyle malesef

Ne fark ettim biliyor musunuz. Havalar isininca buralar dolar demiştim. Nitekim öyle oldu. Ama süper bence. Nerede hareket orada bereket :))
havalar ısınmaya başlayınca herkeste bi kilo telaşı başlıyor:)) ama biz gayet rahatız kışın diyet yapmanın avantajları bu olsa gerek :))

kuzucum ne demek beğenmene sevindim rica ederim evet liste olayı çok motive ediyor gerçekten disiplin sağlıyor :)

benim bugün free günüm kızlar o yüzden menü yazmıcam sporda tatil 2 gün :) sadece yürüyüş yaptım bugün ama yinede uğrarım buraya :)

Canlar bugün başıma geleni sormayın. Motorsiklet çarptı bana. Ama diyeti bozmadım:)))

bende bugün akşamdan yarın öğleye kadar serbest gün ilan ettim sonra bi gazlaaaaaaaaa cuma sabahına kadar spor ve sağlıklı beslenmeyle haftayı noktaların

Kızlar ters yönden gelen bir motor çarptı. Sol tarafımdan vurdu. Sağ tarafima düştüm. Kırık yok. Ezilme var. Sol kolum şiş. Verilecek sadakam varmış. Aman dikkatli olun kızlar.
Çok korktum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…