- 27 Mart 2015
- 501
- 327
- 33
teşekkür ederim bundan sonra gece içmeyi denicem burdalardayım artık :)Yeni evlenince bir çok kisi yasiyor galiba kilo alimini .demir ilaci istahi aciyor diye biliyorum.onun icin gece yatarken icebilirsin. Doktorum onermisti bana. bu grup cok iyi motive ediyor takipbedersen motivasyonun yukselir rqhat
evet kesinlikle protein ağırlıklı beslenmek lazım .Hosgeldin
Protein agirliklo beslenmeye calisiyorum. Karbonhidrativaz alamaya calisarak besleniyorum. Sabahlari mutlaka yumurta yiyorumbtok tutuyor ogleneleri yogurt ve bazen tok tutmasi icin 1 dilim tam bugday ekmegi arada kuru uzum kayisi incir atistiriyorum aksamlari da sebze balik kofte yiyorum
Hedefe az kalmis. Tebrik ederim.
canımn ekledim kilonu şimdiden listeye :) bu arada kilolarımız aynıymış hemen hemen :)
limonu denemedim canım ama tek seferde ve burnumu kapatarak içmeyi denedim tam bi işkenceydi benim içinLimon katabilirsin canım,bir yöntem de soğumaya yakın pondip yapabilirsin otururken :)))tek seferde içmiş olursun
havalar ısınmaya başlayınca herkeste bi kilo telaşı başlıyor:)) ama biz gayet rahatız kışın diyet yapmanın avantajları bu olsa gerek :))Ne fark ettim biliyor musunuz. Havalar isininca buralar dolar demiştim. Nitekim öyle oldu. Ama süper bence. Nerede hareket orada bereket :))
kuzucum ne demek beğenmene sevindimEline sağlık, maharetli Nurgülcüğüm. Ne güzel istatistikler de çıkarmışsın , uğraşmışsın bizim için. Vallahi beni motive eden tek şey şu liste, yoksa kesinlikle veremezdim bu kiloları, çok teşekkür ederim.
haydi bakalım ortak bensiz ayrılmak yok burdan heeAz kaldı ve çok mutluyum :) Teşekkür ederim.
Evet canım, başabaş gidiyoruz :)
afiyet olsun esenbikem yine miktarlarını çok iyi ayarlamışsın maşalahhKızlar günaydın. Kahvaltim :)) Resmi ters yüklüyor anlamadım gitti.
Ooo afiyet olsun canım. Benim için de ye. Ben bugün fırında levrek yicem. :)benim bugün free günüm kızlar o yüzden menü yazmıcam sporda tatil 2 gün :) sadece yürüyüş yaptım bugün ama yinede uğrarım buraya :)
geçmiş olsun var mı bi sıkıntınCanlar bugün başıma geleni sormayın. Motorsiklet çarptı bana. Ama diyeti bozmadım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?