50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımm çok geçmiş olsun kuzumm Allah beterinden korusun

Kızlar iyiyim çok şükür. Röntgen felan çekildi. Kirigim yok ama kolum şişti. Geçermis 1 haftaya. Çok teşekkür ederim hepinize.
Bugün diyete uygun beslendim. Ama bisiklet ceviremeyecegim her yerim ağrıyor. Yarına artık.
Iyiki varsınız.

Unutmadan yazayım bugün yediklerim
Sabah 4 kuru kayısı ekinezya cayı 1kk peynir 4 zeytin 2 dilim ekmek
Öğlen haslama et pilav 2 adet tulumba
Aksama çorba kıymalı patates
Ekmek yemedim bugün sabah haricinde pek yemicem bakalım bi de bugün spor olarak sbh 15 dk aksam 30 dk jıllıan abs yaptım

Selam kizlar iki gundur diyet kahvaltimi yapmadim. Hafta sonu diyeti bozdum hafta ici toparlarim ama bu hafta kilo gitmez ne yapalim ..yaklasik 2 aydir boyle yememistim. Dun yurudum aksam bisiklet ceviremedim yorgundum.

İnsan yazmayınca neyi ne kadar yediğini farketmiyormuş gerçekten şimdi baktım da ne çok şey olmuş
1kk peynir
2küçük tost ekmeği ile tost
4 zeytin
1dilim ekmek
Yarım salatalık
1.5 yumurta haslanmış
3 kuru kayısı
2çay k tahin pekmez
Şekersiz çay
Eksik fazla hesaplamama göre 750 kalori yaptı şimdiden ben ekmeksiz doymuyor muşum gibi hissediyorum nasıl vazgecicem kızlar

Gunaydin kizlar...
Bol kalorili biir hafta sonundan sonra bugun diyetime kaldigim yerden devam ediyorum.
sabah her zaman ki gibi 1 haşlanmış yumurta zeytin peynir ve 1 dilim tam tahıllı ekmek yedim
öğlen için yanıma 1 kase yoğurt aldım.
akşama da mercimek çorbası ve pancar 2 kaşıkta erişte yemeyi planlıyorum.

günaydın arkdaşlar
kahvaltım;
1 dilim köy ekmeği ile 2 dilim tulum peyniri 4 kırma zeytin bir açık çay

Kızlar günaydın!

bikem55 canım çok geçmiş olsun. Şu motorlar beni de çok korkutuyor ya, olmadık yerden cıkıyorlar.

ignis tebrik ederim şampiyon :)

Nurgul_85 canım eline sağlık yine çok güzel bir liste yapmışsın!

Ben haftasonu pek diyete uygun beslenemedim kızlar. Ablam bir operasyon gecirdi, hastanedeydik. Gelen gidenle kuru pasta atıştırması cok oldu. haftalardır oldugum yerde duruyorum ama yine de burda sizinle olmak cok güzel, cok motive edici. Hiç vazgeçemiyor insan :)

Buraya bakmak hem güzel hem kötü. Insan kendini kötü hissediyor bazen :))

Kızlar bugün daha iyiyim. Cumartesi kaza olduğunda eşim nobetciydi hastanede. Diyetteyim ya o gün yediklerimi görmedi. Ilac kullanıyorum. Dün evdeydi. Az yediğimi gördü. Dediki canından önemli mi. Çok kızdı. Akşam kebap yedirdi bana zorla. Ama sanırım doğru dedi. Biraz abarttim.
Bugün diyete devam. Abartmadan.
Şimdi çıkıyorum dışarıya. Somon alayım diyorum.
Canlarim herkes ayrı ayrı yazdı
Teşekkür ederim sizlere.

kızlarr nasılsınız bakalım tam gaz devam
jilian abs 6. gün tamamdır
kahvaltı
2 dilim tb ekmek karışık tost
1 domates
1 dilim peynir

öğlen
2 tane burçak
1 fincan nescafe

ara
bi bardak çay
1 tane halley

ara
bir fincan salep

akşam
yoğurtlu çorba

öğlen: 1 kase mercimek çorbası
4 kaşık yeşil mercimek yemeği
Ara: 1 dilim sütlü tatlı ve taze sıkılmış portakal suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…