Geçmiş olsun canım.Gerçekten Allah korumuş..Kızlar ters yönden gelen bir motor çarptı. Sol tarafımdan vurdu. Sağ tarafima düştüm. Kırık yok. Ezilme var. Sol kolum şiş. Verilecek sadakam varmış. Aman dikkatli olun kızlar.
Çok korktum gerçekten.
aa canım geçmiş olsun .bişi yok dimi ??Canlar bugün başıma geleni sormayın. Motorsiklet çarptı bana. Ama diyeti bozmadım:)))
canımm çok geçmiş olsun kuzumm Allah beterinden korusunKızlar ters yönden gelen bir motor çarptı. Sol tarafımdan vurdu. Sağ tarafima düştüm. Kırık yok. Ezilme var. Sol kolum şiş. Verilecek sadakam varmış. Aman dikkatli olun kızlar.
Çok korktum gerçekten.
Cok gecmis olsun,allah beterinden korusun verilmis sadakaniz varmis.Canlar bugün başıma geleni sormayın. Motorsiklet çarptı bana. Ama diyeti bozmadım:)))
Gecmis olsunKızlar ters yönden gelen bir motor çarptı. Sol tarafımdan vurdu. Sağ tarafima düştüm. Kırık yok. Ezilme var. Sol kolum şiş. Verilecek sadakam varmış. Aman dikkatli olun kızlar.
Çok korktum gerçekten.
Gecmis olsun canim nasilsin iyi misinCanlar bugün başıma geleni sormayın. Motorsiklet çarptı bana. Ama diyeti bozmadım:)))
Bugün iyiyim canım ama her yerim hamlamis.Gecmis olsun canim nasilsin iyi misin
Buraya bakmak hem güzel hem kötü. Insan kendini kötü hissediyor bazen :))Ben haftasonu pek diyete uygun beslenemedim kızlar. Ablam bir operasyon gecirdi, hastanedeydik. Gelen gidenle kuru pasta atıştırması cok oldu. haftalardır oldugum yerde duruyorumama yine de burda sizinle olmak cok güzel, cok motive edici. Hiç vazgeçemiyor insan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?