kızlarr nasılsınız bakalım tam gaz devam
jilian abs 6. gün tamamdır
kahvaltı
2 dilim tb ekmek karışık tost
1 domates
1 dilim peynir
öğlen
2 tane burçak
1 fincan nescafe
ara
bi bardak çay
1 tane halley
ara
bir fincan salep
akşam
yoğurtlu çorba
Burçak canavarım benimm :)))kızlarr nasılsınız bakalım tam gaz devam
jilian abs 6. gün tamamdır
kahvaltı
2 dilim tb ekmek karışık tost
1 domates
1 dilim peynir
öğlen
2 tane burçak
1 fincan nescafe
ara
bi bardak çay
1 tane halley
ara
bir fincan salep
akşam
yoğurtlu çorba
spatzcım evet onu yapıyorum 3 leveli var her bir level 3 hafta yapılıyor haftada 5 gün yapıosun iki gün tatil :)))Nurgulcum bir şey soracagım.
"Jillian 6 weeks six pack abs" mi yapıyorsun sen? O program nasıl yapılıyor, farklı levelleri var mı yoksa6 hafta aynı video mu yapılıyor?
Tabi canim sagligindan onemli mi guzel beslen kendini toparla devam edersin yine diyete.Kızlar bugün daha iyiyim. Cumartesi kaza olduğunda eşim nobetciydi hastanede. Diyetteyim ya o gün yediklerimi görmedi. Ilac kullanıyorum. Dün evdeydi. Az yediğimi gördü. Dediki canından önemli mi. Çok kızdı. Akşam kebap yedirdi bana zorla. Ama sanırım doğru dedi. Biraz abarttim.
Bugün diyete devam. Abartmadan.
Şimdi çıkıyorum dışarıya. Somon alayım diyorum.
Canlarim herkes ayrı ayrı yazdı
Teşekkür ederim sizlere.
Canım bişey diyim kızma bana ama. Bugünkü menün pek diyet menüsü gibi değil. Ekmek daha az yesen süper olur.sabah
tost ekmeği ile kaşarlı tost
ara
çubuk kraker
öğle
köfte ekmek
akşam
yok acıkırsam corba ya da yogurt
haftasonu jillian abs yaptım 2 gün yeni basladım o yuzden her yerim ağrıyor bugün tatil
EşiN haklı gibi.. Çok sıkı diyet yapmak zarar verebilir.. Az gitsin yavaş gitsin ama gitsin.. Dengeli ve sağlıklı beslenerek gitsin.. Bu arada boyun kaçtı? ve hedef kilon kaç? Sanırım epey yaklaştın hedefine.. Ben 400 gram kala pes ettim.. Yetti gari dedim.. Şimdi bu kiloyu korumak için uğraşıcam..Kızlar bugün daha iyiyim. Cumartesi kaza olduğunda eşim nobetciydi hastanede. Diyetteyim ya o gün yediklerimi görmedi. Ilac kullanıyorum. Dün evdeydi. Az yediğimi gördü. Dediki canından önemli mi. Çok kızdı. Akşam kebap yedirdi bana zorla. Ama sanırım doğru dedi. Biraz abarttim.
Bugün diyete devam. Abartmadan.
Şimdi çıkıyorum dışarıya. Somon alayım diyorum.
Canlarim herkes ayrı ayrı yazdı
Teşekkür ederim sizlere.
Canım boyum 1.60. Hedefim 50-52 arası. 53um suan. Nisan ayı ortalarında ulasirim herhalde. Bisiklet ceviriyorum cokca.EşiN haklı gibi.. Çok sıkı diyet yapmak zarar verebilir.. Az gitsin yavaş gitsin ama gitsin.. Dengeli ve sağlıklı beslenerek gitsin.. Bu arada boyun kaçtı? ve hedef kilon kaç? Sanırım epey yaklaştın hedefine.. Ben 400 gram kala pes ettim.. Yetti gari dedim.. Şimdi bu kiloyu korumak için uğraşıcam..
aynen bende yiyemiyorum eskiden severdim.Şimdi mecburiyetten tok tutsun diyeHaşlanmış yumurtadan igrendim. Sabahları yiyemiyorum artık.
Farkındayım ekmeği nasıl bırakıcam çok erken kalkıyorm sabah mecbur tost yiyiyorum 3,5 da geldigimde bayılcak gibi oluyorum geldiğimde cok yiyorum aksam artık tamamen atlıcam bu gidişleCanım bişey diyim kızma bana ama. Bugünkü menün pek diyet menüsü gibi değil. Ekmek daha az yesen süper olur.
Benim de öle oluyo biraz ama yazıyorum yazarken bile işkence oluyo bana of puf diyerek görüyorsun en azından ne yaptıgını vicdan azabı oluyo iyi oluyor yazmakgünaydınnnn, başım fena ağrıyor bugün
kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta, 3 dilim kaşar peyniri, 2 dilim köy ekmeği,şekersiz çay
ara; yeşil çay
kızlar ben akşamları çok kaçırıyorum bir türlü tam yapamıyorum.. farkındaysanız genelde akşam menümü yazmıyorum hiç, ''bu ne perhiz bu ne lahana turşusu'' olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?