50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nurgulcum bir şey soracagım.
"Jillian 6 weeks six pack abs" mi yapıyorsun sen? O program nasıl yapılıyor, farklı levelleri var mı yoksa6 hafta aynı video mu yapılıyor?

Burçak canavarım benimm :)))

Nurgulcum bir şey soracagım.
"Jillian 6 weeks six pack abs" mi yapıyorsun sen? O program nasıl yapılıyor, farklı levelleri var mı yoksa6 hafta aynı video mu yapılıyor?
spatzcım evet onu yapıyorum 3 leveli var her bir level 3 hafta yapılıyor haftada 5 gün yapıosun iki gün tatil :)))

Tabi canim sagligindan onemli mi guzel beslen kendini toparla devam edersin yine diyete.

sabah
tost ekmeği ile kaşarlı tost
ara
çubuk kraker
öğle
köfte ekmek
akşam
yok acıkırsam corba ya da yogurt

haftasonu jillian abs yaptım 2 gün yeni basladım o yuzden her yerim ağrıyor bugün tatil
Canım bişey diyim kızma bana ama. Bugünkü menün pek diyet menüsü gibi değil. Ekmek daha az yesen süper olur.

Kızlar bugün devam diyete.
Sabah; 5 zeytin, Az süzme peynir, cecil peyniri 1 parça, 2 pastırma, yarım dilim tam buğday ekmegi.
Şekersiz az sütlü kahve.
Arada yarım paket cubuk kraker.
Soda.
Akşam; Fırında yağı suya akitilmis somon.
Az turşu ile.
Biraz önce 52 dakika bisiklet cevirdim. Rekor oldu benim için :)))

EşiN haklı gibi.. Çok sıkı diyet yapmak zarar verebilir.. Az gitsin yavaş gitsin ama gitsin.. Dengeli ve sağlıklı beslenerek gitsin.. Bu arada boyun kaçtı? ve hedef kilon kaç? Sanırım epey yaklaştın hedefine.. Ben 400 gram kala pes ettim.. Yetti gari dedim.. Şimdi bu kiloyu korumak için uğraşıcam..

Canım boyum 1.60. Hedefim 50-52 arası. 53um suan. Nisan ayı ortalarında ulasirim herhalde. Bisiklet ceviriyorum cokca.
Kiloyu korurken bence 400 gram da gidebilir. Bi bakmissin yok)) Senin hedefin kaçtı? Şimdi kacsin?

günaydınnnn, başım fena ağrıyor bugün
kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta, 3 dilim kaşar peyniri, 2 dilim köy ekmeği,şekersiz çay
ara; yeşil çay
kızlar ben akşamları çok kaçırıyorum bir türlü tam yapamıyorum.. farkındaysanız genelde akşam menümü yazmıyorum hiç, ''bu ne perhiz bu ne lahana turşusu'' olmasın diye

Canım bişey diyim kızma bana ama. Bugünkü menün pek diyet menüsü gibi değil. Ekmek daha az yesen süper olur.
Farkındayım ekmeği nasıl bırakıcam çok erken kalkıyorm sabah mecbur tost yiyiyorum 3,5 da geldigimde bayılcak gibi oluyorum geldiğimde cok yiyorum aksam artık tamamen atlıcam bu gidişle

Bugün sabah 10.30 da dersim vardı uyuyakaldım kalkamamısım bogazım agrıyo dudagım uçuklamış falan
Şimdi kahvaltı degilde öğle sayılır bu
Haslanmıs yumurta
4 zeytin 1kk peynir
2 dilim ekmek
Süt

öğlen: 1 porsiyon z.yağlı kereviz ve biraz yoğurt
ara: 1 elma ve 5 adet eti form kepekli
bol bol su ve 1 fincan yeşil çay

Benim de öle oluyo biraz ama yazıyorum yazarken bile işkence oluyo bana of puf diyerek görüyorsun en azından ne yaptıgını vicdan azabı oluyo iyi oluyor yazmak

sabah
2 dilim tb ekmek karışık tost

ara
türk kahvesi bi dilim bitter çikolata ile

öğlen
bir fincan salep

ara
2 tane burçak

akşam
1 haşlanmış tavuk baget
1 tabak yayla çorba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…