50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kalkınca süt
Sabah
2 dilim ekmek 1kk peynir 3 zeytin şekersiz cay
Ara
1 kuru incir cok az kuru üzüm
Öğlen
Salata
Ara muz
Akşam
Fırında sebzeli tavuk
Yogurt 1 dilim ekmek

Jillian abs 4.gün bitti

Kızlar dün çok sinirim bozuldu. Ankarada elektrikler akşam 8.30 'a kadar yoktu.Gergindim.Tüm işlerim yarım kaldı.
sabah menüm; 2 kaşık kavurma et, 1 yumurtadan omlet, kk peynir (kahvaltıma tat kattım daha lezzetli oldu.Sürekli aynı şeyler midem almıyor artık )
Akşam bu saate kadar bişey yemedim.Ne yiceğim belli değil.Bu saatten sonra ne yesem zaten faydası değil zararı olcak.

aa bende ankaradayım canım 4,30 da geldi bidaha da gitmedi semtten semte farkediyo demekki canım acıkmadan iyi duruyosun bitek sabah kahvaltısıyla

Teşekkür ederim canim. 2 sene önce de 17 kilo vermiştim. Darısı başına. Inan zor değil. Biraz sabır lazım sadece.
Aynen çok haklısın bende geçen sene 50 ye düştüm ama vitamin haplarına başlayınca almıştım şimdi yeniden vericem inş yaz da geliyor.

BenTE="Nurgul_85, post: 40267630, member: 629569"]evet canım yine sen ben nöbetleşe yazmaya başladık :))) arada az da olsa katılanlar oluyor tabi ama daha da canlanıp motive olmamız lazım[/QUOTE]
Surekli giriyorum ama hareket olmayinca girip cikmis oluyorum. Bu aralar aclik krizleri fena. Bugun yediklerim

Sabah
1 yumurta
Lor Peyniri
Kozlenmis kirmizi biber
2 zeytin
1 dilim cok tahilli ekmek

Arada leblebi kuru uzum

Oglen yarim dilim ekmek
1 kase yogurt

Ara yarim elma portakal
Karisik kuruyemis

Aksam
Mercimek corbasi
3 yemek kasigi pancar
2 yk eriste

Bugun fazla yedim sanki ama yemeyincede dayanamiyorum bu aralar fazla gergin oluyorum.

BenTE="Nurgul_85, post: 40267630, member: 629569"]evet canım yine sen ben nöbetleşe yazmaya başladık :))) arada az da olsa katılanlar oluyor tabi ama daha da canlanıp motive olmamız lazım
Surekli giriyorum ama hareket olmayinca girip cikmis oluyorum. Bu aralar aclik krizleri fena. Bugun yediklerim

Sabah
1 yumurta
Lor Peyniri
Kozlenmis kirmizi biber
2 zeytin

Arada leblebi kuru uzum

Oglen yarim dilim ekmek
1 kase yogurt

Ara yarim elma portakal
Karisik kuruyemis

Aksam
Mercimek corbasi
3 yemek kasigi pancar
2 yk eriste

Bugun fazla yedim sanki ama yemeyincede dayanamiyorum bu aralar fazla gergin oluyorum.[/QUOTE]
bu aralar bende de var o acıkma hissi sürekli yokluyo napsak bilemedim

bu aralar bende de var o acıkma hissi sürekli yokluyo napsak bilemedim [/QUOTE]
Canım tahıllı ekmeği her öğünde tüketmezseniz bir süre sonra şeker oynat ve açlık hissi başlar günlük 1,5 dilim ekmek çok az

Son düzenleme:
BenTE="Nurgul_85, post: 40267630, member: 629569"]evet canım yine sen ben nöbetleşe yazmaya başladık :))) arada az da olsa katılanlar oluyor tabi ama daha da canlanıp motive olmamız lazım

Sabah
1 yumurta
Lor Peyniri
Kozlenmis kirmizi biber
2 zeytin

Arada leblebi kuru uzum

Oglen yarim dilim ekmek
1 kase yogurt

Ara yarim elma portakal
Karisik kuruyemis

Aksam
Mercimek corbasi
3 yemek kasigi pancar
2 yk eriste

Bugun fazla yedim sanki ama yemeyincede dayanamiyorum bu aralar fazla gergin oluyorum.[/QUOTE]
Bence fazla değil canım. Vücudun zaten şuanda kilo veriyor. Bisiklet çevirip neredeyse yarısını yakiyorsun zaten. Karbonhidrat ağırlıklı da değil.

Bugünkü menüm;
kütüphanedeydim. Kahvaltı yapamadım.
Oglen; Yarım kase yayla çorbası
az Semiz otu ve yoğurt.
Arada şekersiz kahve
1 parça bitter.
Akşam; eşime hastalari tabak yapmış ben 1 küçük zeytinyağlı dolma attım ağzıma. Tavuklu ve mantarli salatadan yedim 4, 5 catal.
2, 3 catal da kavurma yedim.
Bugun yürüdüm bi de.
şimdi bisiklete gidiyorum.

yarım saat yürüyüş yaptım yediklerimi saymıcam bugun birazcık kaçırdım sanırım :))

Ekmeği birden kesebilceğimi sanmıyorum maalesef doydugumu hissetmiyorum
6 da kalkıyorum anca dayanıyorum ilk defa diyet uygulamaya çalışıyorum bakalım nasıl olcak
Canım aslında şöyle yapsan ben de çok ekmekciyim. Uno'nun light denge ekmeğini al. Kalorisi bayagi düşük. Ben ondan yiyorum eğer ekmek yemek istersem.

Canım aslında şöyle yapsan ben de çok ekmekciyim. Uno'nun light denge ekmeğini al. Kalorisi bayagi düşük. Ben ondan yiyorum eğer ekmek yemek istersem.
Evet aslında onu da deneyebilirim.Burası bana cok şey katıyor önceki haftaya göre baya fark sayabilirim önceden okulda abur cuburlarla atıştırarak günü gecirip sonra yemege cok yuklenip uyuyakalıyordum. Suan yediklerimi yazıyorum kalori hesabı yapıyorum arada baya fark var spor da ekledim bu hafta uyuyakalmadım daha enerjiğim :)

Ne mutlu sana canım. Demekki yavaş yavaş kilolar da gidecek. Buraya ben de çok alıştım. Bişey yemek istediğimde aklıma siz geliyorsunuz. Nasıl yazarım oraya diyorum ve bırakıyorum. Garip bir psikoloji :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…