- 27 Mart 2015
- 501
- 327
- 33
evet canım yine sen ben nöbetleşe yazmaya başladık :))) arada az da olsa katılanlar oluyor tabi ama daha da canlanıp motive olmamız lazımBen burdayım canım. Kimse yazmıyor.
aa bende ankaradayım canım 4,30 da geldi bidaha da gitmedi semtten semte farkediyo demekki canım acıkmadan iyi duruyosun bitek sabah kahvaltısıylaKızlar dün çok sinirim bozuldu. Ankarada elektrikler akşam 8.30 'a kadar yoktu.Gergindim.Tüm işlerim yarım kaldı.
sabah menüm; 2 kaşık kavurma et, 1 yumurtadan omlet, kk peynir (kahvaltıma tat kattım daha lezzetli oldu.Sürekli aynı şeyler midem almıyor artık)
Akşam bu saate kadar bişey yemedim.Ne yiceğim belli değil.Bu saatten sonra ne yesem zaten faydası değil zararı olcak.
Aynen çok haklısın bende geçen sene 50 ye düştüm ama vitamin haplarına başlayınca almıştım şimdi yeniden vericem inş yaz da geliyor.Teşekkür ederim canim. 2 sene önce de 17 kilo vermiştim. Darısı başına. Inan zor değil. Biraz sabır lazım sadece.
Surekli giriyorum ama hareket olmayinca girip cikmis oluyorum. Bu aralar aclik krizleri fena. Bugun yediklerimBenTE="Nurgul_85, post: 40267630, member: 629569"]evet canım yine sen ben nöbetleşe yazmaya başladık :))) arada az da olsa katılanlar oluyor tabi ama daha da canlanıp motive olmamız lazım
Bende bugün netten baktım, çok merak ettim çünküJilian abs gobek icin ama sad3ce gobek calistirmiyo canim onun disinda bacaklar kollar kisaca vucut komplecalisiyo
bu aralar bende de var o acıkma hissi sürekli yokluyo napsak bilemedimSurekli giriyorum ama hareket olmayinca girip cikmis oluyorum. Bu aralar aclik krizleri fena. Bugun yediklerim
Sabah
1 yumurta
Lor Peyniri
Kozlenmis kirmizi biber
2 zeytin
1 dilim cok tahilli ekmek
Arada leblebi kuru uzum
Oglen yarim dilim ekmek
1 kase yogurt
Ara yarim elma portakal
Karisik kuruyemis
Aksam
Mercimek corbasi
3 yemek kasigi pancar
2 yk eriste
Bugun fazla yedim sanki ama yemeyincede dayanamiyorum bu aralar fazla gergin oluyorum.
3 dilim biraz fazla gibi canım.Kalkınca süt
Sabah
2 dilim ekmek 1kk peynir 3 zeytin şekersiz cay
Ara
1 kuru incir cok az kuru üzüm
Öğlen
Salata
Ara muz
Akşam
Fırında sebzeli tavuk
Yogurt 1 dilim ekmek
Jillian abs 4.gün bitti
Surekli giriyorum ama hareket olmayinca girip cikmis oluyorum. Bu aralar aclik krizleri fena. Bugun yediklerimBenTE="Nurgul_85, post: 40267630, member: 629569"]evet canım yine sen ben nöbetleşe yazmaya başladık :))) arada az da olsa katılanlar oluyor tabi ama daha da canlanıp motive olmamız lazım
Ekmeği birden kesebilceğimi sanmıyorum maalesef doydugumu hissetmiyorum3 dilim biraz fazla gibi canım.
canım isimleri sen kaydediyordun dimi emiily di eski adım şimdi adımı değiştim :))aa bende ankaradayım canım 4,30 da geldi bidaha da gitmedi semtten semte farkediyo demekki canım acıkmadan iyi duruyosun bitek sabah kahvaltısıyla
Canım aslında şöyle yapsan ben de çok ekmekciyim. Uno'nun light denge ekmeğini al. Kalorisi bayagi düşük. Ben ondan yiyorum eğer ekmek yemek istersem.Ekmeği birden kesebilceğimi sanmıyorum maalesef doydugumu hissetmiyorum
6 da kalkıyorum anca dayanıyorum ilk defa diyet uygulamaya çalışıyorum bakalım nasıl olcak
Evet aslında onu da deneyebilirim.Burası bana cok şey katıyor önceki haftaya göre baya fark sayabilirim önceden okulda abur cuburlarla atıştırarak günü gecirip sonra yemege cok yuklenip uyuyakalıyordum. Suan yediklerimi yazıyorum kalori hesabı yapıyorum arada baya fark var spor da ekledim bu hafta uyuyakalmadım daha enerjiğim :)Canım aslında şöyle yapsan ben de çok ekmekciyim. Uno'nun light denge ekmeğini al. Kalorisi bayagi düşük. Ben ondan yiyorum eğer ekmek yemek istersem.
Ne mutlu sana canım. Demekki yavaş yavaş kilolar da gidecek. Buraya ben de çok alıştım. Bişey yemek istediğimde aklıma siz geliyorsunuz. Nasıl yazarım oraya diyorum ve bırakıyorum. Garip bir psikoloji :))Evet aslında onu da deneyebilirim.Burası bana cok şey katıyor önceki haftaya göre baya fark sayabilirim önceden okulda abur cuburlarla atıştırarak günü gecirip sonra yemege cok yuklenip uyuyakalıyordum. Suan yediklerimi yazıyorum kalori hesabı yapıyorum arada baya fark var spor da ekledim bu hafta uyuyakalmadım daha enerjiğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?