50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım aslında insan alısıyor ben de çok severim ekmegi ama ekmek yememiz lazım. Sabrediyorum. Uno'nun light denge ekmeğini aldım 1 dilimi 45 kalori. Ondan 2 dilim yesen bişey olmaz ama koy ekmeğini tavsiye etmem.

Bugünkü menüm;
Sabah; 2 pastırma, 4 zeytin, 1 parça kaşar peyniri, az süzme peyniri. 1 dilim uno light denge ekmeği.
Şekersiz az sütlü kahve.
Arada yarım paket cubuk kraker.
1 meyveli soda (30 kalori)
Akşam az yağlı 1 tabak patates yemeği.
3, 4 kasik yoğurt.
Yatmaya yakın bisiklet.
Arada çay içerim herhalde.

Aslında benim sorunum ekmek değilde aburcubur maalesef, evde çocuk olunca pasta kurabiye süt Tatlısı yada makarna patates eksik olmuyor, Buda diyeti bozmama direk neden oluyor ama dikkat edicem elimden geldiğince mecburummmm..

Aslında benim sorunum ekmek değilde aburcubur maalesef, evde çocuk olunca pasta kurabiye süt Tatlısı yada makarna patates eksik olmuyor, Buda diyeti bozmama direk neden oluyor ama dikkat edicem elimden geldiğince mecburummmm..
Et canım et. Havalar ısınıyor verelim şu kiloları kurtulalim sunlardan :))

Bugün sabah 10.30 da dersim vardı uyuyakaldım kalkamamısım bogazım agrıyo dudagım uçuklamış falan
Şimdi kahvaltı degilde öğle sayılır bu
Haslanmıs yumurta
4 zeytin 1kk peynir
2 dilim ekmek
Süt
Ara yarım avuc kuru üzüm
Ara 4 çilek
Akşam 1 kase çorba
Jıllıan abs level1 3.gün

Kızlar 6da yemek yemistim daha bişey yemedim. Kahve içtim şekersiz sadece.
45 dakika bisiklet cevirdim.
Duş aldim.
Çok acıktım ama zamanı değil. Sabret esenbike sabret.

Günaydın kızlar,daha önceden bildirim yapmıştım ama nisan grubuna katılmak istiyorum hedefim 50 kilo,şu anki kilom 56.
sabah ve öğle yediklerim,
yumurta
yeşillik
çorba
çay
çok az poaça.

Kızlar 6da yemek yemistim daha bişey yemedim. Kahve içtim şekersiz sadece.
45 dakika bisiklet cevirdim.
Duş aldim.
Çok acıktım ama zamanı değil. Sabret esenbike sabret.
esenbike cim listede baktım neredeyse 60dan 53 e düşmüşsün teprik ederim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…