Canım aslında insan alısıyor ben de çok severim ekmegi ama ekmek yememiz lazım. Sabrediyorum. Uno'nun light denge ekmeğini aldım 1 dilimi 45 kalori. Ondan 2 dilim yesen bişey olmaz ama koy ekmeğini tavsiye etmem.günaydınnnn, başım fena ağrıyor bugün
kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta, 3 dilim kaşar peyniri, 2 dilim köy ekmeği,şekersiz çay
ara; yeşil çay
kızlar ben akşamları çok kaçırıyorum bir türlü tam yapamıyorum.. farkındaysanız genelde akşam menümü yazmıyorum hiç, ''bu ne perhiz bu ne lahana turşusu'' olmasın diye
Et canım et. Havalar ısınıyor verelim şu kiloları kurtulalim sunlardan :))Aslında benim sorunum ekmek değilde aburcubur maalesef, evde çocuk olunca pasta kurabiye süt Tatlısı yada makarna patates eksik olmuyor, Buda diyeti bozmama direk neden oluyor ama dikkat edicem elimden geldiğince mecburummmm..
Ara yarım avuc kuru üzümBugün sabah 10.30 da dersim vardı uyuyakaldım kalkamamısım bogazım agrıyo dudagım uçuklamış falan
Şimdi kahvaltı degilde öğle sayılır bu
Haslanmıs yumurta
4 zeytin 1kk peynir
2 dilim ekmek
Süt
Acıkınca hemen buraya gir ve diyet yapanların günlüklerini oku canim:))42 dk bisiklet çevirdim
Bu aralar açlığa tahammül etme eşiğim dustu. Bana biraz tüyo verseniz kızlar.
Aynennnn. Sabredelim canım.Şuan acıktım ama sabrediyorum
Şu jiliani ben de merak ettim. Ama gobegim yok. Sonra hepten kemik kalacağım. sen yaptıkça özendim.Gunaydi kizlarrr
jilian abs 7.gun tamamdir
Jilian abs gobek icin ama sad3ce gobek calistirmiyo canim onun disinda bacaklar kollar kisaca vucut komplecalisiyoŞu jiliani ben de merak ettim. Ama gobegim yok. Sonra hepten kemik kalacağım. sen yaptıkça özendim.
esenbike cim listede baktım neredeyse 60dan 53 e düşmüşsün teprik ederim seniKızlar 6da yemek yemistim daha bişey yemedim. Kahve içtim şekersiz sadece.
45 dakika bisiklet cevirdim.
Duş aldim.
Çok acıktım ama zamanı değil. Sabret esenbike sabret.
Teşekkür ederim canim. 2 sene önce de 17 kilo vermiştim. Darısı başına. Inan zor değil. Biraz sabır lazım sadece.esenbike cim listede baktım neredeyse 60dan 53 e düşmüşsün teprik ederim seni
Ben burdayım canım. Kimse yazmıyor.Bu aralar burasi biraz durgun zannimca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?