50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar,
Haftaya olumsuz başlamak istemiyorum ama bu hafta cuma günü regli olucam kilo kaybı tartıoya yansırmı bilmiyorum geçen hafta zaten nedesiz bir 200 gr almıştım dikkat etmeme rağmen. Bu haftada regliden dolayı şişlik olucak, bu kadar çabaya rağmen tartıya yansımayınca direncim çok düşüyor ve sıkılıyorum

canım diyet listesine uyabilirim diyosan öyle yap ama ben şahsiım adına o listelere hiçbir zaman uyamıyorum :)) en iyisi kendi beslenme stilini oluşturabilmek.. jilianla zayıflayan biri olaraktan şöyle söyleyebilirim ısınmadan yapmak vs ile alakası yok o ağrılarının tek nedeni hamlıktan ilk günler heryerin dökülür ama istikrarlı biçimde yapmaya devam edersen zerre ağrın kalmaz... o yüzden bırakmadan yapılmalı...

Doğru diyorsun canım eee yaklaşık 2.5 yıldır spor yapmayınca böyle oluyor işte

merhaba kızlar
geçen hafta şehir dışından misafirlerim vardı,bu sebeple bildirim de yapamadım kusura bakmayın.kilo ma gelince bir ileri iki geri yerimde sayıyorum.bunu regl döniminde olmamda etkiliyor sanırım.ama artık şu 55 sınırını kırmam gerekiyor.bahar geldi geçiyor aylardır yerimde sayıyorum.bugün leslie yürümeye başlıyorum.yeme düzenime ,daha doğrusu kaçamak abur cuburlara veda ediyorum bugün.en son eve gelen bir kutu çikolata var diye yazmıştım.ne kadar tutsam da kendimi illa ki yedim.veeeeeeee artık dur diyorum.zira belimde yağlanma belirtileri başladı.bahar rehavetine bay bay diyorum ve en kısa zamanda şu 5 kg yi veriyorum.

Sabah menüm :
1 domates,kk peynir,4 zeytin, şekersiz çay

Akşam menüm de
1 tavuk göğsü, salata ve pilav düşünüyorum..

Merhaba kızlar
Haftaya haftasonu için gezi planımız var 3 gün kaçamak yapıcaz o yüzden daha fazla dikkat edicem geziye kadar kaçamak yok zaten regl dönemini de atlattıgım için tatlı krizlerim gelmiyor artık kalori hesabında 900 ü gecirmemeye çalısıcam. Bir de kb diyetine baktım yediklerimin kalorisinin yanında bir de karbonhidrat degerine bakıyorum onunda toplam 50 yi gecmemesine dikkat edicem bakalım sonuca nasıl etki edicek..

Canım kafana takma. Cumartesi günü de yurtdışından kayinvalidemler geliyor. 2,3 gün ben de ara vericem. Ayıp olur çünkü. Bız de seni özledik.

Sabah,
1 dilim mısır ekmeği, haşlanmış yumurta
KK peynir,4 zeytin ve domates
Öğlen,
1 kase mercimek Çorbası
4 Kaşık zeytinyağlı börülce
2 Kaşık Şehriye pilavı
Az yoğurt
Ara Salatalık ve yarım paket eti form kepekli
Akşam,
4 Kaşık zeytin yağlı mercimek
4 tane dana Ciğer
Az yoğurt ve yeşillik
Küçük bir dilim tb ekmek

Akşam araya meyve koyar yerim başkada bişey yemem

Bugünkü menüm;
Sabah; Şekersiz kahve, yarım paket cubuk kraker.
Oglen; Porsiyon tavuk döner. Sadece tavuk domates ve tursusu.
Arada şekersiz az sutlu kahve.
Akşam; Az yağlı kavurma.
Gece yatmadan 1 saat bisiklet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…