canım diyet listesine uyabilirim diyosan öyle yap ama ben şahsiım adına o listelere hiçbir zaman uyamıyorum :)) en iyisi kendi beslenme stilini oluşturabilmek.. jilianla zayıflayan biri olaraktan şöyle söyleyebilirim ısınmadan yapmak vs ile alakası yok o ağrılarının tek nedeni hamlıktan ilk günler heryerin dökülür ama istikrarlı biçimde yapmaya devam edersen zerre ağrın kalmaz... o yüzden bırakmadan yapılmalı...Günaydın;
Ben de hafta sonu hiç vakit bulup giremedim ya foruma. Ama dikkat ettim yediklerime hafta sonu olmasına rağmen. Dikkat ediyorum ama böyle gram gram mı gidecek kilolar. Tamam birden çok da gitmez ama diyorum ki düzenli bir rejim listesine mi uysam? Ama liste daha zor değil mi yaaaNeyse inşallah bu hafta 300 gramdan daha fazla veririm. Bir de düzenli spor yapabilsem. Geçen hafta 2 gün üst üste Jillian Michaels izledim yaptım valla ağrılarım cumartesi geçti. Isınmadan yapmamalı ya hata ettim.
Doğru diyorsun canım eee yaklaşık 2.5 yıldır spor yapmayınca böyle oluyor iştecanım diyet listesine uyabilirim diyosan öyle yap ama ben şahsiım adına o listelere hiçbir zaman uyamıyorum :)) en iyisi kendi beslenme stilini oluşturabilmek.. jilianla zayıflayan biri olaraktan şöyle söyleyebilirim ısınmadan yapmak vs ile alakası yok o ağrılarının tek nedeni hamlıktan ilk günler heryerin dökülür ama istikrarlı biçimde yapmaya devam edersen zerre ağrın kalmaz... o yüzden bırakmadan yapılmalı...
olsun canım zamanla alışır bünyen yeterki bırakmaDoğru diyorsun canım eee yaklaşık 2.5 yıldır spor yapmayınca böyle oluyor işte
Desteğin için teşekkür ederim esenbike. Düşebilir dediğin gibi bu hafta daha fazla dikkat etmem gerek..Canım düşebilir de belli olmaz. Ümitsiz olma.
Canım kafana takma. Cumartesi günü de yurtdışından kayinvalidemler geliyor. 2,3 gün ben de ara vericem. Ayıp olur çünkü. Bız de seni özledik.günaydın kızlar...
Şehir dışında aile ziyeretindeyiz ufak kaçamaklar yaşayabiliyorum bu hafta kilo kaybı olmayabilir. bu haftayı ara olarak düşünüyorum ama abartmadan. Yoğunuz misafirlerimiz çok ama ben sizsiz yapamıyorum...
Evet canım sen yaziyorsun. Alınma lütfen:)))vallaha ben haftasonu da mümkün olduğunca giriyorum yazıyorum :)
Tebrikler :)Kızlar bugün pantolon bakmaya gittim. 36 beden büyük geliyor.
34 bakıyorum :))))
Bu arada kendime kahve makinesi aldım çok mutluyum. Paylaşmak istedim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?