50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç üzülme 3 gün dikkat et bol sıvı al çok yağlı yeme detox gibi düşün yani hızla geri vericeksin. Aldığın kilo değil kesinlikle ödem..

Canım yerleşmiş bir kilo olmadığı için hemen gider. Merak etme.

Kızlar döneli üç gün oldu ve ben odaklamadım tam olarak, egzersiz yapamadım akşamları yedim,bugunu bekliyordum. tam gaz devam.
başlangıç kilom;56.3
geçen hafta 55.5
bugun:55.2
haftalık fark:300gr
toplamda:1.1 kilo

Canım öyle düşünme ya,ben de şehirdışına çıktım 5gün geldiğimde artmıştır diye hiç tartılmadım,hepsi sudur onların,5günde aldığını 3 günde verirsin merak etme.

Canım inşallah ödemdir

hiç üzülme 3 gün dikkat et bol sıvı al çok yağlı yeme detox gibi düşün yani hızla geri vericeksin. Aldığın kilo değil kesinlikle ödem..

Canım yerleşmiş bir kilo olmadığı için hemen gider. Merak etme.

Canım öyle düşünme ya,ben de şehirdışına çıktım 5gün geldiğimde artmıştır diye hiç tartılmadım,hepsi sudur onların,5günde aldığını 3 günde verirsin merak etme.

Kizlar icimi rahatlattiniz agzinizdan bal damliyor! Insallah odemdir..ben bu haftayi bol sivi ve bol sporla gecireyim bakalim.haftaya cuma umarim guzel haberlerle donerim size..iyi ki varsiniz!

Merhaba kızlar yeni katıldım aranıza. 1.5 yıl önce doğum yaptım. 15 kg verdim. Şimdi güncel kg 59. Yaz gelmeden bi 5 kg daha vermek istiyorum. Desteklerinizi bekliyorummmm
Hoşgeldin canım. Tam kilon 59 mu. Cuma günleri bildirim yapıyoruz. Sen de haftaya yaparsan ekleriz seni de.

Valla ben anlamadım kiloluykende moral bozuluyordu zayıflayınca da aynı ne yapsam tersi durum.Hedefime varmadan bırakmak yok. Bende hehe diyorum. :)

KİLO BİLDİRİMİ
Başlangıç kilo : 63
Geçen hafta : 51,9
Bu hafta : 52,2

Fark +300

Bi hafta sonu kaçırmanın cezası diyelim

Baslangıc: 53
Gecen hafta : 50,9
Bu hafta : 50,3
-600
Hep 700 gidiyordu bu hafta 600 gitti
Bakalım durasakmaya girmeyelim de...:)

canım ben jilianla kardio yapıyorum ve çok beğeniyorum ama jilian dışında da you tubeden kardio diye arat kendine hangisini uygun görürsen yaparsın birini
çok sağol canım, araştırdım bugün biraz, ameliyatlı olduğum için aşırı ağır bişey yapamam sanki leslie ile başlasam daha iyi olur diye düşündüm yavaş yavaş artırırım sonra hareketleri

evet canım bencede ağır şeyler yapma leslie duydum ama hiç bakmadım ama senin için uygunsa yapılabilir en iyisini sen bilirsin tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…