hiç üzülme 3 gün dikkat et bol sıvı al çok yağlı yeme detox gibi düşün yani hızla geri vericeksin. Aldığın kilo değil kesinlikle ödem..Kızlar merhaba!
Ben 5 gündür yurtdışındaydım dün döndüm. Oradayken diyeti bırakmıştım tabi ama yine de cok abartmadıgımı düşünüyordum. Taa ki bu sabah tartıya cıkana kadar. 55.9 kilo çıktım tartıda!yani +1,2 kiloinanamıyorum ya! Ne kadar nankör bu vucut 5 gün diyeti bırakmaya gelmiyor, 2 ay onceki halime geldim resmen.Çok moralim bozuldu kızlar!
Canım yerleşmiş bir kilo olmadığı için hemen gider. Merak etme.Kızlar merhaba!
Ben 5 gündür yurtdışındaydım dün döndüm. Oradayken diyeti bırakmıştım tabi ama yine de cok abartmadıgımı düşünüyordum. Taa ki bu sabah tartıya cıkana kadar. 55.9 kilo çıktım tartıda!yani +1,2 kiloinanamıyorum ya! Ne kadar nankör bu vucut 5 gün diyeti bırakmaya gelmiyor, 2 ay onceki halime geldim resmen.Çok moralim bozuldu kızlar!
Canım öyle düşünme ya,ben de şehirdışına çıktım 5gün geldiğimde artmıştır diye hiç tartılmadım,hepsi sudur onların,5günde aldığını 3 günde verirsin merak etme.Kızlar merhaba!
Canım inşallah ödemdir
hiç üzülme 3 gün dikkat et bol sıvı al çok yağlı yeme detox gibi düşün yani hızla geri vericeksin. Aldığın kilo değil kesinlikle ödem..
Canım yerleşmiş bir kilo olmadığı için hemen gider. Merak etme.
Canım öyle düşünme ya,ben de şehirdışına çıktım 5gün geldiğimde artmıştır diye hiç tartılmadım,hepsi sudur onların,5günde aldığını 3 günde verirsin merak etme.
Hoşgeldin canım. Tam kilon 59 mu. Cuma günleri bildirim yapıyoruz. Sen de haftaya yaparsan ekleriz seni de.Merhaba kızlar yeni katıldım aranıza. 1.5 yıl önce doğum yaptım. 15 kg verdim. Şimdi güncel kg 59. Yaz gelmeden bi 5 kg daha vermek istiyorum. Desteklerinizi bekliyorummmm
Valla ben anlamadım kiloluykende moral bozuluyordu zayıflayınca da aynı ne yapsam tersi durum.Hedefime varmadan bırakmak yok. Bende hehe diyorum. :)hahah cümlelerini okurken gözümde bir an aynı diyalog canlandı :) aynen tatlım banada dio yeter artık dahada zayıflama popon falan küçücük kaldı biyerlerde düşüp bayılırsın falan diyoo heee de geç sen yine bildiğini oku tatlım ben öle yapıorumsonuçta nerede durulması gerektiğini idrak edebilen insanlarız vücut bizim hayat bizim arkadaş ...
Pazartesi 59.2 çıktım canım. Süper olur tatlım yaaHoşgeldin canım. Tam kilon 59 mu. Cuma günleri bildirim yapıyoruz. Sen de haftaya yaparsan ekleriz seni de.
Hoşgeldin canım,boyun kaç acaba.Merhaba kızlar yeni katıldım aranıza. 1.5 yıl önce doğum yaptım. 15 kg verdim. Şimdi güncel kg 59. Yaz gelmeden bi 5 kg daha vermek istiyorum. Desteklerinizi bekliyorummmm
waaay canım mükemmelsin minnoşkekimmEki Görüntüle 1506048
kızlar bende dayanamadım ekledim fotomu.2 hafta önce çektiğim fotoğrafım.
canım ben jilianla kardio yapıyorum ve çok beğeniyorum ama jilian dışında da you tubeden kardio diye arat kendine hangisini uygun görürsen yaparsın biriniKardiyoloji için netten önerebileceğin bişeyler varmı, evde yamak istiyorum çünkü
çok sağol canım, araştırdım bugün biraz, ameliyatlı olduğum için aşırı ağır bişey yapamam sanki leslie ile başlasam daha iyi olur diye düşündüm yavaş yavaş artırırım sonra hareketlericanım ben jilianla kardio yapıyorum ve çok beğeniyorum ama jilian dışında da you tubeden kardio diye arat kendine hangisini uygun görürsen yaparsın birini
evet canım bencede ağır şeyler yapma leslie duydum ama hiç bakmadım ama senin için uygunsa yapılabilir en iyisini sen bilirsin tatlım :)çok sağol canım, araştırdım bugün biraz, ameliyatlı olduğum için aşırı ağır bişey yapamam sanki leslie ile başlasam daha iyi olur diye düşündüm yavaş yavaş artırırım sonra hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?