canım jilian ağır gelir şu an için sana ameliyat durumundan dolayı sonraki zamanlarda yaparsın bencejiliana da bakayım ben sen onu öneriyorsan. Biyerden başlamak zorundayım
Tamam canım anladımcanım jilian ağır gelir şu an için sana ameliyat durumundan dolayı sonraki zamanlarda yaparsın bence
Jillian ağır gelir.Benim kondisyonum iyi olmasına rağmen nefessiz kalmıştım.Sadece 6 gün yaptığım halde.Sen bide ameliyatlısın.Çok zıplama var zıplayıp birdem mekik çektiriyo sonra kalk yine zıpla vs.İyileştikten risk durumun geçtikten sonra başla. Bende leslie ye başlıyım diyorum.Sen hangi derecesinden başlıcaksın?jiliana da bakayım ben sen onu öneriyorsan. Biyerden başlamak zorundayım
Ooo çok zıplama bana hiç uygun olmaz evet, leslinin 1 miline baktım 16 dakika gayet uygun geldi bana ilk gün bir kere sonra iki tur Yaparım diye düşündüm 1 hafta sonrada 2 mile geçerim. Bugün regliyim yarın da kayınvalidemler geliyor 4 gün bizdeler anca hafta Salı Çarşamba başlayabilirimJillian ağır gelir.Benim kondisyonum iyi olmasına rağmen nefessiz kalmıştım.Sadece 6 gün yaptığım halde.Sen bide ameliyatlısın.Çok zıplama var zıplayıp birdem mekik çektiriyo sonra kalk yine zıpla vs.İyileştikten risk durumun geçtikten sonra başla. Bende leslie ye başlıyım diyorum.Sen hangi derecesinden başlıcaksın?
olsun canım hepimizin oluyor arada :) rahat ol boşver ama bu hafta kemerleri iyice sıkıp nisanı güzel bir şekilde kapatmalıyızBugün yediklerimi yazmıcam kaçamaklarım oldu ama gündüz vaktiydi
2 bardak yeşil çay içtim 2 saat yürüyüş ve egzersiz yaptım.
Nisan ayı haftaya bitiyor,bu ay en azından 54 leri görmek istiyorum.
Aynen canım ya senin çok kaldı bitince grubu bırakcak mısınolsun canım hepimizin oluyor arada :) rahat ol boşver ama bu hafta kemerleri iyice sıkıp nisanı güzel bir şekilde kapatmalıyız
evet canım kilomu verince müsadeniz olursa ben artık diyet modundan bi süreliğne sıyrılmak istiyorum son bir buçuk kilom kaldı aynen canım ayın şampiyonları seçilecek :)Aynen canım ya senin çok kaldı bitince grubu bırakcak mısın
Nisan sonunda 1. 2. 3. secilcek dimi,listeye baktım en çokbikem55 vermiş,geçemem ama yine de elimden geleni yapcam
tamam canım :)nurgul bu hafta izinli sayın beni. kilo bildirimi yapmaktada geciktim zaten. kilom 53,9 malum bu hafta evde değilim kayınvalidemdeyim. yarın nasip olursa eve dönüyoruz diyete kaldığım yerden devam ediyorum..
ne güzel canım sen diyet olayını bitiriyorsun.darısı en kısa zamanda bizlere olsun inşallah.ama topiği bırakma olurmuevet canım kilomu verince müsadeniz olursa ben artık diyet modundan bi süreliğne sıyrılmak istiyorum son bir buçuk kilom kaldı aynen canım ayın şampiyonları seçilecek :)
Tabi liste olayinida sizlerden birine devredicem :) arada tabi girip bakarim naptiniz die sonucta burada bi aile oldukne güzel canım sen diyet olayını bitiriyorsun.darısı en kısa zamanda bizlere olsun inşallah.ama topiği bırakma olurmu
Bizde senii cok oslicez kuzummKızlar yazmıştım ama tekrar yazıyorum. Ben 1 haftaligina aranızda olmayacağım. Kayinvalidemler AzAzerbaycan'dan geldi. Ayıp oluyor. Zaten 1 kilo 300 gram kalmıştı. Onu da veririm gelince.
Hepinizi öpüyorum. Sizi ozlicem canlarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?