50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

jiliana da bakayım ben sen onu öneriyorsan. Biyerden başlamak zorundayım
Jillian ağır gelir.Benim kondisyonum iyi olmasına rağmen nefessiz kalmıştım.Sadece 6 gün yaptığım halde.Sen bide ameliyatlısın.Çok zıplama var zıplayıp birdem mekik çektiriyo sonra kalk yine zıpla vs.İyileştikten risk durumun geçtikten sonra başla. Bende leslie ye başlıyım diyorum.Sen hangi derecesinden başlıcaksın?

Ooo çok zıplama bana hiç uygun olmaz evet, leslinin 1 miline baktım 16 dakika gayet uygun geldi bana ilk gün bir kere sonra iki tur Yaparım diye düşündüm 1 hafta sonrada 2 mile geçerim. Bugün regliyim yarın da kayınvalidemler geliyor 4 gün bizdeler anca hafta Salı Çarşamba başlayabilirim

Bugün yediklerimi yazmıcam kaçamaklarım oldu ama gündüz vaktiydi
2 bardak yeşil çay içtim 2 saat yürüyüş ve egzersiz yaptım.
Nisan ayı haftaya bitiyor,bu ay en azından 54 leri görmek istiyorum.

Bugün yediklerimi yazmıcam kaçamaklarım oldu ama gündüz vaktiydi
2 bardak yeşil çay içtim 2 saat yürüyüş ve egzersiz yaptım.
Nisan ayı haftaya bitiyor,bu ay en azından 54 leri görmek istiyorum.
olsun canım hepimizin oluyor arada :) rahat ol boşver ama bu hafta kemerleri iyice sıkıp nisanı güzel bir şekilde kapatmalıyız

olsun canım hepimizin oluyor arada :) rahat ol boşver ama bu hafta kemerleri iyice sıkıp nisanı güzel bir şekilde kapatmalıyız
Aynen canım ya senin çok kaldı bitince grubu bırakcak mısın
Nisan sonunda 1. 2. 3. secilcek dimi,listeye baktım en çok bikem55 vermiş,geçemem ama yine de elimden geleni yapcam

Aynen canım ya senin çok kaldı bitince grubu bırakcak mısın
Nisan sonunda 1. 2. 3. secilcek dimi,listeye baktım en çok bikem55 vermiş,geçemem ama yine de elimden geleni yapcam
evet canım kilomu verince müsadeniz olursa ben artık diyet modundan bi süreliğne sıyrılmak istiyorum son bir buçuk kilom kaldı aynen canım ayın şampiyonları seçilecek :)

Günaydın kızlar,bu sabah ballı limonlu suyla başladım güne
sonra haşlanmış yumurta peynir çay,erik,biraz çikolata

merhaba kızlar;
öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
bir süredir menü paylaşmadım çünkü özel günler dolayısıyla sürekli kaçamaklar yaptım.ve +300 gr mı gördüm bu hafta.
bu hafta biraz daha dikkat edip 54 kg yi görürüm inşallah.

kahvaltı;
1 dilim kızarmış ekmek
domates,salatalık
3 zeytin,1 kk peynir
1 çay kaşığı pekmez
2 bardak çay
ara;
sütlü kahve
öğlen;
2 kase sütlü çorba
ara;
yine kahve içerim
akşam;
2 kıymalı dolma biber ve 3 kaşık yoğurt

evet canım kilomu verince müsadeniz olursa ben artık diyet modundan bi süreliğne sıyrılmak istiyorum son bir buçuk kilom kaldı aynen canım ayın şampiyonları seçilecek :)
ne güzel canım sen diyet olayını bitiriyorsun.darısı en kısa zamanda bizlere olsun inşallah.ama topiği bırakma olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…