Canım verirsin neden vermeyesin. Azmin elinden hicbirsey kurtulmaz.Aynen canım ya senin çok kaldı bitince grubu bırakcak mısın
Nisan sonunda 1. 2. 3. secilcek dimi,listeye baktım en çokbikem55 vermiş,geçemem ama yine de elimden geleni yapcam
Nurgulum o kadar yoldan geldiler. Diyet yapıyorum demiyorum şimdi onlara. O yüzden 1 hafta idare edin beni:)))Bizde senii cok oslicez kuzumm
Tamamdir kuzucum bu haftalik ole olsun bakalim sonucta misafir olunca harfiyen diyete mutabik kalinamiyo :)Nurgulum o kadar yoldan geldiler. Diyet yapıyorum demiyorum şimdi onlara. O yüzden 1 hafta idare edin beni:)))
iyi tatiller canım keyfine bak kısa süre zaten.Kızlar yazmıştım ama tekrar yazıyorum. Ben 1 haftaligina aranızda olmayacağım. Kayinvalidemler AzAzerbaycan'dan geldi. Ayıp oluyor. Zaten 1 kilo 300 gram kalmıştı. Onu da veririm gelince.
Hepinizi öpüyorum. Sizi ozlicem canlarim.
Canım seni ozleyeceğiz benim aram bitti döndük çok şükür eve girmeden pikniğe geldik annemlerin yanına. 1 hafta tadını çıkar sonrasında kolayca gider kilolar bu kilonda kalan bile olur çok iyi gorunuyorsun ama sen azimlisin hedefine ulaşmadan bırakmazsinKızlar yazmıştım ama tekrar yazıyorum. Ben 1 haftaligina aranızda olmayacağım. Kayinvalidemler AzAzerbaycan'dan geldi. Ayıp oluyor. Zaten 1 kilo 300 gram kalmıştı. Onu da veririm gelince.
Hepinizi öpüyorum. Sizi ozlicem canlarim.
Bende pazartesi başlıcam 1ml yaparım ikinci hafta 2mlye geçerim. Yürüyüş yapıyorum ama az kalıyo gibi extra leslie iyi olur :)Ooo çok zıplama bana hiç uygun olmaz evet, leslinin 1 miline baktım 16 dakika gayet uygun geldi bana ilk gün bir kere sonra iki tur Yaparım diye düşündüm 1 hafta sonrada 2 mile geçerim. Bugün regliyim yarın da kayınvalidemler geliyor 4 gün bizdeler anca hafta Salı Çarşamba başlayabilirim
Tebrikler nurgül :)kızlarr sabah tartıya çıktım malum dönemde olduğum için cuma tartılmamıştım ve 49 u gördüm çok şükür kaldı bi kilo
teşekkürler canım :)Tebrikler nurgül :)
Tebrikler nurgulum o kiloyu da verirsin en fazla 2 haftadakızlarr sabah tartıya çıktım malum dönemde olduğum için cuma tartılmamıştım ve 49 u gördüm çok şükür kaldı bi kilo
inş minnoşkekim harika olur wall :)Tebrikler nurgulum o kiloyu da verirsin en fazla 2 haftada
tebrikler canım bir şey kalmadı sadece 1 kg cik.mesajı okuyunca ben heyecanlandım inankızlarr sabah tartıya çıktım malum dönemde olduğum için cuma tartılmamıştım ve 49 u gördüm çok şükür kaldı bi kilo
Menun gyet guzel tatlim gorurun tabibzde bu irade varkenselam kızlar;
güzel bir hafta sonu kahvaltısından sonra,avm'ye gittik hem alışveriş hem de egzersiz oldu benim için
sabah kahvaltı biraz esnek ti yazmıyorum
ara ;az sütle kahve
akşam;fırında hamsi ve salata
birazdan bitki çayımı içerim.
eşim yanım da çerez yiyiyor ama ben yemiyorummm
bugün diet ekmeğimi ve galetamı aldım yarın yine aynen devam.bu hafta inşallah 54 kg yi görürüm.
Zafere ramak kalatebrikler canım bir şey kalmadı sadece 1 kg cik.mesajı okuyunca ben heyecanlandım inan
Tebrikler arkadaşımkızlarr sabah tartıya çıktım malum dönemde olduğum için cuma tartılmamıştım ve 49 u gördüm çok şükür kaldı bi kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?