- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Dun gormustum canim aksam bisikletten sonra basladim devam ettirebilirim insallahçok kısa bir program yaptığım çok vakit almıyor şimdilik, ama yapılan hareketler gün geçtikçe artıyor ilerde daha erken kalkmam gerekicek 1 aylık bir program dün tablosunu eklemiştim bakabilirsin canım. Bu programı sabah yapınca akşam leslie vakit kalıyor hemde çok yorulmamış oluyorum, çünkü leslie yide önümüzdeki hafta daha da artırmayı planlıyorum, bu hafta ısınma turları yani anlıyacağın :)
Kayinvalidemler gitti çok şükür bu gece. Yarından itibaren menümü yazmaya devam. Kalan 1.5 kiloyu bu ayın sonuna kadar vereyim de kurtulayimmm
Sabah
Kahve ve bir dilim kek
Öglen
1 Elma
Aksam
Salata 7-8 cilek 4 badem
Kabarık kekim ben de bisiklete başladım. Gerçi 34 giyiyorum ama zayıflamaya yardimci olur.sabah kahvaltımın fotosunu eklemiştim
öğlen
form bisküvi
akşamyemeğim
şehriye çorbası
bezelye ve pilav
az şekerli türk kahvesi
1 hurma
akşama da bisiklete bineceğim
Canım burdayım. Terk etmedim. Diyete devam.:)))Hedefine yaklaşan arkadaşlar bizleri terk ettikerrrrr nerdesiniz kızlarrrr
Menün çok güzel. Böyle devam.Sabah
Sütlü neskahve
Küçük kase tavuklu pilav
(Küçük oğlumun öğretmeni okulda yapıp dağıttı)
İki kaşık yoğurt
Öğle
Küçük dilim börek
Yumurta
Çay
Akşam
Çilek,yoğurt,ceviz
Akşam yeşil çay içiyorum.2 litre su.
Bugün diş dolgusu yaptırdım.Spor yok malesef
Bugünkü menüm.
Sabah - Öğle; Yarım kase yayla çorbası
3 izmir köfte kasik bulgur.
aralarda 2 şekersiz kahve.
Akşam fırında levrek, yarım domates, 1 salatalık.
Kahve çekiyor canım. Birazdan yapacağım. Dizi bitince de bisiklet:)))
Bu arada adetim perşembe günü. Siskinim ama yapacak bişey yok.:))
Programına baktım bende gün gecmiyor ki yeni bir şey öğrenmeyeyim burdan :)çok kısa bir program yaptığım çok vakit almıyor şimdilik, ama yapılan hareketler gün geçtikçe artıyor ilerde daha erken kalkmam gerekicek 1 aylık bir program dün tablosunu eklemiştim bakabilirsin canım. Bu programı sabah yapınca akşam leslie vakit kalıyor hemde çok yorulmamış oluyorum, çünkü leslie yide önümüzdeki hafta daha da artırmayı planlıyorum, bu hafta ısınma turları yani anlıyacağın :)
Canim bizim elektrikler kesildi bugun bisiklette fire veriyorum yine bisikletten sonra banyo yapamam. Bisiklete ara verince kalinlastim gibi geliyor pantolonlarda kalinlastim gibi olmuyor ama bisikleti biraktigim icin psikolojik olarak rahatsiz hissediyorum.[/QUOTE][QUOTE="esenbike, post: 40827870, member: 329818ugünkü menüm.
Sabah - Öğle; Yarım kase yayla çorbası
3 izmir köfte kasik bulgur.
aralarda 2 şekersiz kahve.
Akşam fırında levrek, yarım domates, 1 salatalık.
Kahve çekiyor canım. Birazdan yapacağım. Dizi bitince de bisiklet:)))
Bu arada adetim perşembe günü. Siskinim ama yapacak bişey yok.:))
Benim perşembe, senin cuma, Kabarık kekin cumartesi:)) Vatan kan ağlayacak bu hafta canlar:)))İyi geceler kızlar...
Ben hastayım ya hapşuruyorum göz nezlesi ağlıyormuşum gibi akıyor sürekli..
Cumaya denk gelicek regl günümde bilmiyorum nolcak 3 günde ara vermiştim zaten diyete de artılar gelmez inş bakalım.
Sabah
Yarım kepekli ekmek üzerine peynir sürüp çıktım evden
Ara
3 yulaflı bisküvi
Şekersiz çay
Öğlen
1 dilim ekmek
Haslanmıs yumurta
Salata
1kk peynir 3 zeytin
Akşam
Yarım kase çorba
Çilekli yogurt ( ev yapımı)
Is yerinde o kadar yogundumki karnimin aciktigini bile cok gec fark ettim.Ne mutlu artık bende istediğim kiloya gelip korumak istiyorum.Sen çok iradelisin.Kutlarım.
Hiç bir şey yememişsin,nasıl dayandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?