nurgul işe başlamış canım yoğun olduğu için buraya uğrayamıyor sanırımNurgul_85 canimm sen nerelerdesin? Merak ettim.
Bizimde bir kızımız var.Bir yaşında.Her şey güzel de şu tüyler bu kadar dökülmeseKızlar kahvaltim ve kızım Alsu:))))
Aaaa bilmiyordum canım. Kacirmisim.nurgul işe başlamış canım yoğun olduğu için buraya uğrayamıyor sanırım
Hoşgeldin canım ben yaklaşık 3 aydır buradayım. 8 kilo verdim. Ben de 59.700 ile başladım. Son 1.5 kilom.Merhaba kızlar sitey takip etmeme rağmen yeni katıldım ve bu gruba da yazarak açılışımı yapıyorum. Sizler gibi bende aldığım kilolardan şikayetçi biri olarak birbirimizi destekler ve deneyimlerimizi aktarır kilolara elvada deriz diye düşünüyorum. 1.55 boyum ve 58 kilo gördüm tartıyı iki üç haftada biraz rejim biraz bozmaca 2 kilo gitti. Hedef 50 hatta 48 geriye kaldı 6 kilo yarın limon maydanoz kürüne başlıcam sabah bakalım işe gerçekten yarıyor mu görücez
Çpk Teşekkürler bu güzel hoşgeldin mesajı için darısı başıma diyorum o halde. Cuma ya az var:) olmadı diğer cuma nedir değişim bakarız:) yarından ltibatibaren günlük menü paylaşımı start alır:) hem sizlere karşı sorumlu hisseder az yerim belkiHoşgeldin canım ben yaklaşık 3 aydır buradayım. 8 kilo verdim. Ben de 59.700 ile başladım. Son 1.5 kilom.
Azmeden derviş muradina erermiş. Cuma günleri tartı günümüz haberin olsun. Günlük menulerimizi de yazıyoruz.
Çok iyi ozetlemissin canım işte bizi bu sorumluluk duygusu diyette ayakta tutuyor. Burada hesap verme duygusu da önemli. Olur tabiki haftaya cuma senden bildirim bekliyoruz o zaman:)))Çpk Teşekkürler bu güzel hoşgeldin mesajı için darısı başıma diyorum o halde. Cuma ya az var:) olmadı diğer cuma nedir değişim bakarız:) yarından ltibatibaren günlük menü paylaşımı start alır:) hem sizlere karşı sorumlu hisseder az yerim belki
Merhaba kızlar sitey takip etmeme rağmen yeni katıldım ve bu gruba da yazarak açılışımı yapıyorum. Sizler gibi bende aldığım kilolardan şikayetçi biri olarak birbirimizi destekler ve deneyimlerimizi aktarır kilolara elvada deriz diye düşünüyorum. 1.55 boyum ve 58 kilo gördüm tartıyı iki üç haftada biraz rejim biraz bozmaca 2 kilo gitti. Hedef 50 hatta 48 geriye kaldı 6 kilo yarın limon maydanoz kürüne başlıcam sabah bakalım işe gerçekten yarıyor mu görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?