50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar sitey takip etmeme rağmen yeni katıldım ve bu gruba da yazarak açılışımı yapıyorum. Sizler gibi bende aldığım kilolardan şikayetçi biri olarak birbirimizi destekler ve deneyimlerimizi aktarır kilolara elvada deriz diye düşünüyorum. 1.55 boyum ve 58 kilo gördüm tartıyı iki üç haftada biraz rejim biraz bozmaca 2 kilo gitti. Hedef 50 hatta 48 geriye kaldı 6 kilo yarın limon maydanoz kürüne başlıcam sabah bakalım işe gerçekten yarıyor mu görücez

Hoşgeldin canım ben yaklaşık 3 aydır buradayım. 8 kilo verdim. Ben de 59.700 ile başladım. Son 1.5 kilom.
Azmeden derviş muradina erermiş. Cuma günleri tartı günümüz haberin olsun. Günlük menulerimizi de yazıyoruz.

Bugünkü menüm
Sabah; 1 yumurta 1 pastirmayla, Az beyaz peynir, 2 çatal krem peynir, 4 zeytin, yarım dilim tam buğday ekmegi, Az sutlu şekersiz kahve.
Arada meyveli soda.
Akşam 1 tane fırında patates, yağsız tavuk sote.
Yatana kadar kahve içerim 1 tane.

Çpk Teşekkürler bu güzel hoşgeldin mesajı için darısı başıma diyorum o halde. Cuma ya az var:) olmadı diğer cuma nedir değişim bakarız:) yarından ltibatibaren günlük menü paylaşımı start alır:) hem sizlere karşı sorumlu hisseder az yerim belki

Çok iyi ozetlemissin canım işte bizi bu sorumluluk duygusu diyette ayakta tutuyor. Burada hesap verme duygusu da önemli. Olur tabiki haftaya cuma senden bildirim bekliyoruz o zaman:)))

Sabah önce spor sonra bir dilim Ananas
Kahvaltı,
haşlanmış yumurta, 2 zeytin, KK peynir, domates
Ara, 3 adet eti kepekli
Öğlen,
Bir kase sebze Çorbası ve az yoğurt
Ara, yarım elma ve 2 patlak
Akşam,
Az orman kebabı
Birazdan Leslie 1 mil yapı yatarım öptüm hepinizi

Stepper nasıl bişey acaba, netten mi Yapılıyor yoksa evde alet falan mı var canım

Regl dönemi yaklaştı kilomda azalış yok artış var.
Sabah;
peynir yumurta zeytin bir cay ve yeşillik
öğle
bir çay
yeşil fasülye yumurtalı dört kaşık

arada bir minik çikolata
350 gr erik
2 bardak çay

akşam
yeşil fasülye yemeği ve bir tabak çorba

1 saat yürüyüş
15 dk egzersiz

Hoş geldin.Boyumuz ve kilomuz yakınmış.

Sabah

Çilekli,yulaflı yoğurt

Ara
Türk kahvesi

Öğle
İki küçük tam tahıllı buğday ekmeği
Yumurta
peynir
3 çay kaşığı kuşburnu marmelatı
zeytin
çay

Akşam
1,5 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık patlıcan yemeği
5-6 kaşık yoğurtlu kuskus

1.gün
Sabah limonlu maydanoz kürü
1 kase musli
light yoğurt
öğle
light ton balığı salatası
light ice tea
ara
1 adet elma
Akşam
sıkma portakal greyfurt suyu
domatesli kepekli makarna
yatmadan önce
yoğurt pulbiber limon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…