50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evett merhaba kızlar gelgelelim burada bir başarı hikayesi yazma faslına herkese motive olsun diye bu yazıyı yazmaktan ve hedefime ulaşmanın vermiş olduğu mutlulukla hemencik yazıyorum

Aslında ben gençlik yıllarımda hiç kilolu olmadım gerçi çok ta yaşlı değilim ama kendimi bildim bileli diyelim evlendikten sonra herkese göre normal (herkes iyisin böle diyodu ama nafile )ama bana göre çok kilo aldım özlellikle göbek ve simitler çok rahatsız edici oluyordu benim için yaz boyu yelekle gezdim ...hep derler ya mekik çek gider ama nafile sadece mekik falan bir işe yaramıyor arkadaş... çok spor yapan birisi de değildim.. derken 2014 ekim ayında artık bu yüklerden kurtulmam gerektiğine karar verdim...bu kararı verdiğimde 59 60 arası gidip geliyordum.. kendi kendime sabırlı olacağıma ve gitsinde her ay bir kilo gitsin sabırla devam etmek adına kendi kendime söz verdim... derken ekmeği çok seven ben ekmeği bıraktım hayatımın her anında eksik olmayan tatlı ve abur cuburu bıraktım ( tabi diyet süresince sadece bir iki burçak oda nazar boncuğu :) )çaya attığım şekeri azalttım kısaca beslenme biçimimi değiştirdim.. ve tabi spor düzenli olarak hergün spor yaptım ve bugün 48 kiloyum vee çokk mutluyum ben başardım bence herkess irade ve en önemlisi sabırla istediği kiloya çok rahat ulaşabilir yeterki pes etmeyin isteyin bir gün diyete mutabık kalınmadıysa ertesi gün dengeleyip devam edin +

Umuyorum ki bu yazım sizleri motive ederde amacına ulaşmış olur ....
sizleri seviyorum desteğiniz çok bende iyiki varsınız.....

Canım hoşgeldin ne fazlalığın var ki,çok az kalmış gel buraya katıl birlikte verelim kiloları.

Canım o yogun tempoda daha çok gidebilir yani :)) güzelliğini bozmucak şekilde ayarla,koruma kısmını çok merak ediyorum aralarda gir bildir bize canım.

Süpersin canım,ne güzel anlatmışsın. bu arada burçaksız olmaz ben de çikolatalısını yemiştim gecenlerde o da fena değildi.
Gerçekten azim ve en önemlisi kararlılık hikayesi,bu kilonla kimbilir kaç yaş geriye atmışsındır,kilo hem özgüven hem kıyafet hem de genç göstermede en önemli etkenlerden biri,darısı bize canım,tamamen gitme ama gir aralarda tamam.

Canım var ya bu karbonhidratı yicene yarım kilo yogurt yesen emin ol daha yararlı,su tutuyor şişkinlik yapıyor,yaptığın diyeti yavaşatıyor,ben de çok severim ama minimuma indirmemiz gerekiyor bu şart.

Selam kizlar
Bugun temizlik gunuydu cok yoruldum
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
Suzme peynir
Domates salatalik
Siyah zeytin
Sekersiz cay

Ara findik badem fistik

Aksam 1 dilim ekmek
4 izgara kofte
Salata
Kabarıkkekcimm menün çok güzel diyetisyen yazmış gibi adeta

Cumartesi pazar haftayaki sınav için hızlı tekrar kursuna gittim sabah sekiz akşam sekiz çok yoruldum.
Bu arada regl im bitti kendimi hafiflemiş hissediyorum,bu hafta inş güzel sonuçlar görebilirim.

Yazmayı unuttum sabah ac karnına maydanoz limon suyu içtim. Şu ara acılan iştağımı bastırsın niyetiyle yarın sabahta yapıcam :)
Canım sabah içince çok işe yaradığını düşünüyorum ben de içiyordum bi ara,metabolizmam hızlıydı, iyi etmişsin hergün içmek lazım böyle kürleri.

Gulferen nerdesin kaç gündür yazmamışsın,kaçamak kokuları seziyorum

bilenler bilir diyet süresince tek vazgeçemediğim abur cuburdu burçak tabi abartmamak kaydıylaa :) aynen canımcım kim ne derse desin insan kendini hangi kiloda mutlu hissediyorsa o kiloda olmalı böylece insan kendini daha fit ve genç hissediyor.. arada uğrarım canımcım tabisii :)

Canım o yogun tempoda daha çok gidebilir yani :)) güzelliğini bozmucak şekilde ayarla,koruma kısmını çok merak ediyorum aralarda gir bildir bize canım.
bugün ayrıldım canım o işten yarın nasipse başka işe geçiyorum :) koruma kısmında aslında da diyette gibiyim yiyorum ama herşeyden az az

Canım var ya bu karbonhidratı yicene yarım kilo yogurt yesen emin ol daha yararlı,su tutuyor şişkinlik yapıyor,yaptığın diyeti yavaşatıyor,ben de çok severim ama minimuma indirmemiz gerekiyor bu şart.

Kilolarımın sebebi zaten bu hamur işi karbonhidratlar ama birden kesemedim yavaş yavaş azaltıyorum Yoğurt kürüde yağ yakımı için İbrahim Saraçoğlu tarifinden sabah midem rahat kalktım bana yarıyor gibi bugün cidden tok tuttu beni ve günü 800 kalori civarı kapattım.

E çok iyi demekki işe yarıyor o zaman devam et hem öyle olunca motivasyonun da artar.

Burçakcı seniiii
Gel tatlım aralarda mutlaka sen buranın yapı taşlarından sayılırsın(bizim grubumuzun yani) ,bir,en geç bir buçuk ay sonra nişanım var acil gitmesi lazım fazlalıklarımın inş olur amin

geldiğimizde burası ruhaniydi hep birliklte canlandırdık iyi de oldu vallahi aa hadi hayırlı olsun canımcım verirsinn senn inanıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…