50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler kızlar.
Sabah
2 etimek
1 kk peynir
3 zeytin.
Sonrasında pikniğe gitmiştik. Oradakileri saymayayım.:)

Ben de regl olacağım zaman yani geçen pazartesi 61.80 dim.
Bugün sabah tartıldım hafta sonu hareketsiz olmama ve çok dikkat edememe rağmen 59.90 çıktım.
Sen eminim 56 lardasın :)

Senin menülerin gerçekten güzell özellikle de akşamlar. Ben aç olmasam da bir şey yiyorum yaa.
Bu arada stepper ini merak ettim yürüyüşle üstlerim gitti ama kalça ve basen hala yerinde sayıyo eminim faydası olur.

Böyle düşünme geçen hafta ben de öyle diyodum arkadaşlar beni teselli etti.
61.80 den sonra bugün 59.90 ı görünce herkese hakverdim.

Herkese günaydıın hafta sonları yazamıyorum ben bu hafta sonu gerçekten dikkat etmeye çalıştım .
Kızımın yemediği bir parça simit ve kurabiye dışında. Ama bu sabah sonucunu gördüm.
Hafta içi yaptığım yürüyüşleri yapmadığım halde bu sabah 59.90 çıktım.

Yaşlandık yaşlandık ondan vücut su tutuyor. Şaka bir yana ben de 39 yaşına geldim,troidler çalışmıyor.İlaca rağmen sabahları elim yüzüm şiş.Sen de troid sorunu var mı?

2 yıldır hiç test yaptırmadım. Diyetisyene de gidemedim iş güç çocuk derken. Bilmiyorum ki ama önce bir problemim yoktu.

Canım ben 3 ay bisiklet cevirdim. Bacaklar
Canım ben üç ay bisiklet cevirdim. Bacaklar gitti. O arada da eve stepper aldım. Yine bacak, kalçalar ve göbek için. Bacakları kalın olanlar ve kalcalarindan şikayetçi olanlara tavsiye ediyorum.
Kayinvalidemler geldiği için mola vermiştim diyete. bu sefer stepper'a başladım.
1700 adım yarım saatte atılıyor.
Tavsiye ediyorum. Ilk başlarda çok zor ama insan alisiyor. Eşim ağzı açık bakıyor bana hizlaninca:))

:) Ben de göbeğim için mekik aleti almıştım keşke stepper alsaymışım şimdi bir de onu alırsam eşim şok olur artık :)

Bence çok iyi gidiyorsun canım süpersin cumaya kadar baya yol alırsın.

Bugün sabah 30 Dk. tempolu yürüdüm.
Kahvaltıyı 10.00 da yaptım;
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir(Ben hep kaşar yiyorum yağı çok mu acaba)
4 zeytin
1 domates
1 salatalık yedim
20 dk. eve giderken yürüdüm
20 dk. gelirken
Eti burçak aldım :) çay kuru kuru gitmez ama en fazla 2 tane yerim.
Akşama köfte-pilav yapıcam ama pilav yemiycem.

Dunku menüm
Sabah; Yarım simit, az peynir, 1 hindi salama, domates, zeytin.
Ara; 1 meyveli soda (30 kalori)
Akşam; yarım ıspanaklı gözleme, 1 ayran
Az ceviz ve sutlu şekersiz kahve.
Dün gezmeye çıktım 3'ten akşam 9'a kadar ayaktaydim. Sanırım hepsini yaktım. Eve geldiğimde ayaklarımin altı aciyordu o kadar yoruldum yani:))

Ne güzel yaa öyle hesap kitap yapmadan saatlerce gezmeyi özledim :)
Kızımın uyku saati kızımın yemek saati derken bazen hafta sonları 2 gün evden bile çıkamıyorum.
Birlikte çıkarsak da en fazla 1 saat alışveriş sonra dönüyoruz

Canım merak ettim bende stepper deyince bisikletinin ayrı özelliği diye düşünmüştüm. Nasıl bişe seninki markasını verebilir misin

Bugün yediklerim
Sabah yumurta peynir zeytin ekmek çay

öğle yeşil çay
fasülye kavurması
biraz erik

akşam
sulu yemek
tavuk ızgara
iki kaşık pilav
biraz yoğurt

şimdi kahve.

Bugün kalori 1000 olsun diye uğraşıyordum ama 1200 oldu mecbur acıktım. Zaten sınır 1200 neyse dün 800 dü iki gün ortalaması.

Sabah
1 bardak süt
1 tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost

Öğle
1/4 porsiyon et sote
1 kase yayla çorbası
1 kase yoğurt
2 yeni dünya

Akşam
1 kücük dilim ıspanaklı börek
50 gr fıstık

Birazdan slim in 6 videosu yapacağım.

selam kızlar
bugün yediklerim
sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
1 kk kadar süzme peynir

öğlen kuru fasulye 1 yemek kaşığı pilav turşu
Saat 4 te sucuklu tost ayran.
arkadaşlarımla parka gittik hep birlikte tost yedik.Tost diyete uygun değil ama zayıfsın zaten ye bişey olmaz lafları olmaması için yedim. Telafi ederim nasılsa.

bugün başka birşey yemem artık.

Kızlar kaç kalorilik diyet yapıyorsunuz ben kararsız kaldım 1000 mi 1200 mü yapsam diye 1000 e uyamadım acıkma filan oluyor 1200 de tam ama bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…