- 27 Mart 2015
- 501
- 327
- 33
Tebrik ederim. Ne güzel gitmiş kilolar. Bizi burda bırakmayın deneyimlerinizi paylaşın.hedef tamamdir kizlar nihayet 48 :)
Ben de regl olacağım zaman yani geçen pazartesi 61.80 dim.Ben kilo mu yeni yazabiliyorum.Sabahtan beri koşturma halindeyim.Oğullarımın piknik gezisi vardı.Yedik,içtik ,eğlendik.
4 Mayıs : 59
8 Mayıs : 58.3
15 Mayıs : 58.1
Fark : -200
İki gün sonra regl olacağım.Hala 58 de sürünüyorum.
Senin menülerin gerçekten güzell özellikle de akşamlar. Ben aç olmasam da bir şey yiyorum yaa.Bugünkü menüm
Sabah; 1 yumurta 1 pastirmayla.
Az süzme ve krem peynir, 4 zeytin, 2 ceri domates, yarım dilim tam buğday ekmegi, şekersiz az sutlu kahve.
Ara; 2 kayısı.
Akşam; 1 tabak ıspanak yemeği ve yoğurt.
Az dondurma, 5, 6 ceviz.
Ve 1700 adım stepper:))))
Böyle düşünme geçen hafta ben de öyle diyodum arkadaşlar beni teselli etti.Bugün sinirimden bozdum diyeti önüme geleni yedim hiç pişman değilim bu ne ya benim ki tam eziyet yani, 2 haftadır spordan ölüyorum pestilim çıkıyor gece 22.00 de uyuya kalıyorum yediğime dikkat ediyorum sonuç 300 gr toplamda
Ayyyyy bana sinir geldi
Yaşlandık yaşlandık ondan vücut su tutuyor.Şaka bir yana ben de 39 yaşına geldim,troidler çalışmıyor.İlaca rağmen sabahları elim yüzüm şiş.Sen de troid sorunu var mı?
Canım ben üç ay bisiklet cevirdim. Bacaklar gitti. O arada da eve stepper aldım. Yine bacak, kalçalar ve göbek için. Bacakları kalın olanlar ve kalcalarindan şikayetçi olanlara tavsiye ediyorum.Senin menülerin gerçekten güzell özellikle de akşamlar. Ben aç olmasam da bir şey yiyorum yaa.
Bu arada stepper ini merak ettim yürüyüşle üstlerim gitti ama kalça ve basen hala yerinde sayıyo eminim faydası olur.
:) Ben de göbeğim için mekik aleti almıştım keşke stepper alsaymışım şimdi bir de onu alırsam eşim şok olur artık :)Canım ben 3 ay bisiklet cevirdim. Bacaklar
Canım ben üç ay bisiklet cevirdim. Bacaklar gitti. O arada da eve stepper aldım. Yine bacak, kalçalar ve göbek için. Bacakları kalın olanlar ve kalcalarindan şikayetçi olanlara tavsiye ediyorum.
Kayinvalidemler geldiği için mola vermiştim diyete. bu sefer stepper'a başladım.
1700 adım yarım saatte atılıyor.
Tavsiye ediyorum. Ilk başlarda çok zor ama insan alisiyor. Eşim ağzı açık bakıyor bana hizlaninca:))
Bence çok iyi gidiyorsun canım süpersin cumaya kadar baya yol alırsın.Herkese günaydıın hafta sonları yazamıyorum ben bu hafta sonu gerçekten dikkat etmeye çalıştım .
Kızımın yemediği bir parça simit ve kurabiye dışında. Ama bu sabah sonucunu gördüm.
Hafta içi yaptığım yürüyüşleri yapmadığım halde bu sabah 59.90 çıktım.
Teşekkür ederim demiştim ya ben zaten 60.30 u görmüştüm diye.Bence çok iyi gidiyorsun canım süpersin cumaya kadar baya yol alırsın.
Ne güzel yaa öyle hesap kitap yapmadan saatlerce gezmeyi özledim :)Dunku menüm
Sabah; Yarım simit, az peynir, 1 hindi salama, domates, zeytin.
Ara; 1 meyveli soda (30 kalori)
Akşam; yarım ıspanaklı gözleme, 1 ayran
Az ceviz ve sutlu şekersiz kahve.
Dün gezmeye çıktım 3'ten akşam 9'a kadar ayaktaydim. Sanırım hepsini yaktım. Eve geldiğimde ayaklarımin altı aciyordu o kadar yoruldum yani:))
Canım merak ettim bende stepper deyince bisikletinin ayrı özelliği diye düşünmüştüm. Nasıl bişe seninki markasını verebilir misinCanım ben 3 ay bisiklet cevirdim. Bacaklar
Canım ben üç ay bisiklet cevirdim. Bacaklar gitti. O arada da eve stepper aldım. Yine bacak, kalçalar ve göbek için. Bacakları kalın olanlar ve kalcalarindan şikayetçi olanlara tavsiye ediyorum.
Kayinvalidemler geldiği için mola vermiştim diyete. bu sefer stepper'a başladım.
1700 adım yarım saatte atılıyor.
Tavsiye ediyorum. Ilk başlarda çok zor ama insan alisiyor. Eşim ağzı açık bakıyor bana hizlaninca:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?