ben haftada en az 3 gün yürüyüş yapıyorum.Bazen gün içinde 300-400 sayıda ip atlıyorum .İp atlamayı yürümediğim günlerde yapıyorum. Ve akşamları yatmadan 100 mekik çekiyorum..
Canimcim gecmis olsun diyete ara ver bir sureligine bir an once iyiles zaten hedefe ulastin sayilir..Canlarim merhaba. Ben çok hastayım. 2, 3 gün aranızda olamayacağım. Eşim kızıyor bu süreçte diyet yapmama.haber vereyim dedim.
yeterli olur merak etme ben hep yürüyerek zayıfladım.Mekik çekmemin nedeni göbeğim kaldı biraz o yüzden.Bende hep yarım bıraktım mekiği ama 3 gündür düzenli yapıyorum.Bu sefer kararlıyım 1 ay yapıcam çünkü geçen yarım bırakmamda 15 gün yapmıştım ona rağmen 1 cm incelme olmuştu.Anlıyacağın mekik yararlı bırakma...Ben salt şu 100 mekik çeksem karnım için yetecek ama üşengeçliğimden birgün başlıyorum diğer gün yokYürüyüş haftada üç gün oluyor benim birer saatlik ama yeterli gibi görünmüyor gözüme.
ben ilk sguat yaptığımda acı hissetmedim diye 100 tane yapmıştım.Ertesi gün dışarı çıkmam gerekti.Dışarda topalladım inanırmısın...Anlıyabiliyorum verdiği acıyı.Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali şimdi 30 tane yeterli oluyor benim için :)Kizlar yediklerime dikkat ediyorum 3 gundur squat yapiyorum bacaklarim felaket yaniyor merdiven cikarken ozellikle bu da ise yaradigini gosteriyor sanirim.
Squatı yürüyüşten sonra yaptığımda daha kolay yapıyorum ve bence öyle daha faydalıben ilk sguat yaptığımda acı hissetmedim diye 100 tane yapmıştım.Ertesi gün dışarı çıkmam gerekti.Dışarda topalladım inanırmısın...Anlıyabiliyorum verdiği acıyı.Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali şimdi 30 tane yeterli oluyor benim için :)
ben sade sodaya biraz limo sıkıp içiyorum annemde sade içemezdi alıştı şimdi:).. bazende ev yapımı vişne suyu koyuyorum çok az aroma veriyor güzel oluyor.sade soda içemiyorum malesef
Kabızlıktan oluyo evet ben birkaç gündür az yememe rağmen hareketimi arttırarak kabızlığımı da yendim amabu hafta neden böyle oldu anlayamadım fazla da kaçırmadım ama artılardayım
geçen hafta 52,4
bu hafta 53
folik asit kullanmaya başladım ondan mıdır bilemiyorum ama kabızlık sorunu yaşıyorum. ondan olabilir belki ...
Bol bol yürüyüş evde iş yaptım diye erteleme hiç bir işe yaramıyo çıkamadığım zaman da evet ip atlıyorum iyi oluyo hem de yarım saatBugünü 1004 kaloriyle kapattım şükür gayette tokum. Ama biraz karbonhidrat ağırlığı fazla oldu gibi. Proteinde yoğundu gerçi. Çok hareket edemedim ama gün boyu çok da oturmadım iş güç derken. Hastalığım bittiğinde bakalım kalan giden ne olacak birazcık göbeğim indi gibi. Resmen 4 aylık gebe gibi karnım oluyor her adet öncesinde. Sizler nasıl gidiyor günlük spor olarak neler yapıyorsunuz?
Geçmiş olsun.Sen dinlen biz de sana yetişelim.Canlarim merhaba. Ben çok hastayım. 2, 3 gün aranızda olamayacağım. Eşim kızıyor bu süreçte diyet yapmama.haber vereyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?