50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen canım çok değil diye zor zaten verelim kurtulalım,kamufle edeceğimize rahat rahat giyinelim

Canım neden ayrılıyosun öyle hemen olmuyor ki moralin bozulmasın ben iki aydır burdayım 2 kilo zor verdim,hemen moralin bozulmasın kolay değil,70-80 kilo aralığında olanlarla aynı hızda kilo vermiyoruz

Sağol canım.Ama devamlı diyet topiklerini takip ediyorum.Ne yapacağımı da biliyorum ama uygulama sıfır.Bir de insan artık kendinden utanıyor.Biraz ara vereyim bilinç altım da arınsın.Ağırlık ile çalışmaya başlayacağım ,bir de biraz protein ağırlıklı beslenmek istiyorum.Bakalım inşallah olur.

Vazgeçmek demeyelim.Sen maşallah yöntemini buldun.İstikrar ve iraden süper.Seni kutluyorum canım.

Tamam o zaman sen nasıl uygun görürsen demekki henüz tam karar vermedin belki de,bir haftadan sonrası kendiliğinden geliyor aslında,bir de onu dene bakalım,görüşürüz,biraz dinlen dönmek istersen gel canım geri :))

Vazgeçmek demeyelim.Sen maşallah yöntemini buldun.İstikrar ve iraden süper.Seni kutluyorum canım.
Seni cok iyi anlıyorum ben bu düzene gelinceye kadar kaç hafta kendime gayret verdim aynen devam bi türlü o motivasyonu yakalayamamıştım. Aksine bide uğraştıkça kilo alıyordum.

Bugünkü menüm
Sabah
2 yk form müsli ile süt
Öğle
1 yumurta
Kepekli tost ekmeğinden
Karısık tost
Fırında patates
Salata
Ara
Türk kahvesi
Aksam
1 dilim karpuz
Bugünü böle kapattım.

kızlar merhabaa ben yeni üye oldum daha önce de sürekli takip ediyordum zaten artık ben de aranızda olayım istedim beni de aranıza alır mısınız acaba tek başıma diyet spor yaparken hep pes ediyorum ama sizinleyken devamlı olur diye düşünüyorum boyum 158 kilo 57.6 bu arada lightandstrong

Hoşgeldin canım evet burda devamlılık sağlayabilirsin gerçekten işe yarıyor,hedefin kaç peki.Günlük yediklerini yaptığın sporları yazarsan kendini daha iyi takip etmiş olursun.
light and strong evet bizim de amacımız bu canım,hafif ve sıkı güçlü vücut için uğraşıyoruz

canım boy kısa olduğu için 47 kilo olmak istiyorum ben daha önce 3 ay spor salonuna gitmiştim 59 kilodan 54e düşmüştüm tabi sporu bırakınca yine geri aldım kiloları şimdi yediklerime dikkat ederek akşam 7den sonra bişey yemeyerek akşamları da düzenli koşu ve yürüyüsle ulaşırım inşallah hedefe

Kolay gelsin canım kısa sürede hedefine ulaşırsın umarım.

Sabah
1 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir
Öğle
Tavuk ızgara, Yayla çorba, Salata
Ara
1 külah dondurma

Toplam 520 kalori gibi bişey bakalım akşama kendimi tutarım umarım. Sabah şişkinlik var gibiydi bi tartılayım dedim inanamadım 54.6 olmuş kilom. Cidden kalori sayılarak veriliyor mu böyle hergün 200 gr şeklinde çok süper olacak öyleyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…