- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
Ben de buraya takiliyordum 55 56 kilolardayken ama grup yavaslayinca yarismaya katildim su an 48 kiloyum 46 hedefim
Oo canım ben de 56yla başladım şuan 53ü gördüm şükür hedefim 45 neler yaptığını biraz anlatırmısın bu süreçteBen de buraya takiliyordum 55 56 kilolardayken ama grup yavaslayinca yarismaya katildim su an 48 kiloyum 46 hedefim
Ayy 55ten 48e nasıl düştün anlatır mısınBen de buraya takiliyordum 55 56 kilolardayken ama grup yavaslayinca yarismaya katildim su an 48 kiloyum 46 hedefim
Tuz yasaksa kullanma.Ben o hatayı yapyım.Profesör sonucta ikiside tuz dedi canım.
darısı başıma, bende 67 lerden 56 lara düştüm... Senin boyun kaç?
Oo canım ben de 56yla başladım şuan 53ü gördüm şükür hedefim 45 neler yaptığını biraz anlatırmısın bu süreçte
Ayy 55ten 48e nasıl düştün anlatır mısın
bende 150 boyundayım 53.1i gördüm çok şükür ama biraz şişkinlik var bu aralar 10. takımdayım bu arada burası bi aralar duruldu bende oraya gittim hedefim 45 zaten valla çok güzel örnek oldun sen bana :) ben sıkı spor yapıyorum sağlıklı besleniyorum bi ara saymıştım 800civarı hep aldığım kaloriler 2öğün yiyip doyuyorum zaten akşam hiç acıkmıyorum şuan çok iyi gidiyorBoyum 154 kilom 54 55 56 araliklarinda geziyordu Mayis gibi basladim kalori diyetine gunluk 800 kaloriyi asmamaya calistimyavas yavas gitti ama guzel gitti karin bolgem oldukca duzlesti. Cok spor yapmadim ara ara bazen iste saglik problemlerim filan oldu. Burada Temmuz ayinda baktim olmayacak motivasyon icin Cuma yarismasina katildim 1. Gruptayim en son grupca ve kisiselde 1. Oldum iyi oluyor aktif tutuyor tavsiye ederim burasi da guzeldi ama birden kesildi Ramazan ayinda bende mecbur yarismaya gectim:))
bende 150 boyundayım 53.1i gördüm çok şükür ama biraz şişkinlik var bu aralar 10. takımdayım bu arada burası bi aralar duruldu bende oraya gittim hedefim 45 zaten valla çok güzel örnek oldun sen bana :) ben sıkı spor yapıyorum sağlıklı besleniyorum bi ara saymıştım 800civarı hep aldığım kaloriler 2öğün yiyip doyuyorum zaten akşam hiç acıkmıyorum şuan çok iyi gidiyore o zaman verelim kiloları
aynen öyle belli kilolarda duraksıyor insan ben 53e inemezdim bir türlü çok zor geçerdi bir hafta her gün sıkı spor yaptım 5günde indim iki gündür de koruyorum kum fırtınası olduğu için evin her tarafı kapalı oksijen de yok kendime zarar vermeyim dedim şu fırtına bir geçsin tam gaz devamdönemsel oluyor arada şişkinlik bak geçen hafta birden gitti bu hafta tik yok ki bazi günler 600 kalori aldim yani kilo veremedim ama normal aynen devam ediyorum öğünlerime kalorilerime protein ağirlikli olarak iyi oluyor.
Ben 48 kiloyum su an ve bu kiloyu en son 14 15 sene once gormustum :) Acelemiz yok yavas yavas gidecek saglam gidecekaynen öyle belli kilolarda duraksıyor insan ben 53e inemezdim bir türlü çok zor geçerdi bir hafta her gün sıkı spor yaptım 5günde indim iki gündür de koruyorum kum fırtınası olduğu için evin her tarafı kapalı oksijen de yok kendime zarar vermeyim dedim şu fırtına bir geçsin tam gaz devam
Benimki gibi bir kardeşin olsun bak nasıl iştahın açılıyor avm de felan gez üst katlara yakın mis gibi yemek kokuları sonra yemek ye denemekten zarar gelmezherkese merhaba bende 1 ayda 6 kilo verip biraz daha normalleştim61.7 den bu sabah tam birinci ayımda 55.6 gördüm çok şükür.ama size birşeyler sormak istiyorum. ilk haftalarda spor yaptım fakat sonra bıraktım. çok az besleniyorm başlarda midem küçülsün diye yaptım bunu iştahlıydım çünkü. zaten ne görsem düşünsem canım mutlaka çeker. keyif için yiyorum anlayacağınız. midem küçülsün diye diye yemedim ve su an hiç bişey yemek istemiyorum günde bir öğün küçük porsiyonlar ki o da zorla. zorla derken yemiş olmak için yoksa herhangi bir rahatsızlığım olmadı. yani aksine halsizliğim baş dönmem vs yok. kendimi sağlıklı hissediyorum. sadeece bazen geceleri bişey yeme gereği duyuyorum o da max yoğurt. yediklerimden de zevk almamaya başladım. yani 1 ayda 4-5 gün mola verdim kendime ama asla tatmin olamıyorum yediklerimden ve hoşuma gitmiyor artık hiç bişey. pskilojik bi durum mu acaba aranızda benim gibi olan varsa bi söylesin rahatlayayım
aksine yanımda birileri yemek yiyince yemek kokusundan acaip hoşşlanıyorum sende ye denilince canavar görmüş gibi oluyorumBenimki gibi bir kardeşin olsun bak nasıl iştahın açılıyor avm de felan gez üst katlara yakın mis gibi yemek kokuları sonra yemek ye denemekten zarar gelmez
aksine yanımda birileri yemek yiyince yemek kokusundan acaip hoşşlanıyorum sende ye denilince canavar görmüş gibi oluyorumkendime şaşırdım korktumda açıkcası biraz normal mi diye. annemlere künefe alıp götürüyorum ki en sevdiğim tatlı bütün gün yemek fotolarına bakıyorum önüme konulunca inme iiyor yiyesim gelmiyo bi değişik oldum artık annemlerin falan siniri bozuluyo bana iyice
O boy ve o kiloyla siz de abartılı basen yoktur kızlar. Bence kilonuz mükemmel.Aaa benn
Bende böyleyim 160
51-52 kilo arası
Basende benimde kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?