bitki çayları tüketebilirsin onun yanında yine su içmeye çalış içebildiğin kadar fitnessa tekrar gidebilirsin çok etkisi olurHerkese merhaba öncelikle, kadınlar kulübü çokça başvurduğum bir site fakat ilk kez yazmak nasip oldu :)
Ben 22 yaşındayım ve boyum 1.52 kilomda 52.5-53.5 arasında sürekli değişiyor artık tam bilmiyorum yani
Yaklaşık 3 hafta öncesine kadar fitnessa gidiyordum ama artık gitmiyorum.. Aslında kilomla ilgili bir takıntım yok ama kilo bölgesel olunca ister istemez bir yerlerine takıyor insan.. Hele o bölgeler göğüs ve basense
Her neyse, aslında çok aşırı yiyen bir insan değilim ara sıra kaçamaklarım oluyor ama genelde çok yemek yemem.. Son zamanlarda kahvaltı yapamıyorum, yani canım hiç istemiyor, su tüketemiyorum ve sürekli bir kabızlık ve şişkinlik söz konusu.. Bu topici görünce belki benimle aynı dertten muzdarip birileri vardır, ya da beni motive edecek birileri vardır diye yazmak geldi içimden, tavsiyeleriniz benim için kıymetli, şimdiden teşekkürler :)
bitki çayları tüketebilirsin onun yanında yine su içmeye çalış içebildiğin kadar fitnessa tekrar gidebilirsin çok etkisi olur
ne istersen kaynamış su o da içine koyacağın sonuçta maksat su içmen bazı çayların fazlası zarar ama dikkat et ben limonlu yeşil çay içiyorum ara ara canım istedikce bazen de ahududu ve çilekOkul başlayacağı için bıraktım maalesef fitnessa tekrar gidemicem yani, bitki çayı olarak ne önerirsiniz ?
Tesekkür ederim canım deneyeceğimm :)ne istersen kaynamış su o da içine koyacağın sonuçta maksat su içmen bazı çayların fazlası zarar ama dikkat et ben limonlu yeşil çay içiyorum ara ara canım istedikce bazen de ahududu ve çilek
Boyunuz kaç acep ??kızlar bende bir zamanlar bu topikteydim.şimdi 49,7 kiloyum.Alışverişe çıktım normal ölçülerde 32 beden kot pantolonlar oldu hemde hepsini yüksek bel giydim ve çok güzel oldu.Ben diyet yapmadım sadece yediklerimin porsiyonlarını düşürdüm ve o süre zarfında hergün 1 saat yürüdüm o kadar.Şimdi eskisi gibi spor yapamıyorum ama hala kilomu koruyorum.Sakın vazgeçmeyin diyorum .
boyum 1.59 aslında 47 olmam lazım ama benim için yeterli bu kilo :)Boyunuz kaç acep ??
diyet yapma spor yap sağlıklı beslen gerisi gelirVe bugün benim için tatil biter evde temizlik çamaşır. Yarın iş başı. Yazın yediğin hurmalar kışın boğazını tırmalar. Tam 57 kiloyum. Hedefim 50. 2 ya da 3 ayda 50 kiloya inmem lazım. Lakin öyle istikrarsızım ki hiç uzun süre diyet yapamıyorum. Bakalım ne olacak :)
Judiee naber kızzdiyet yapma spor yap sağlıklı beslen gerisi gelir
ayy hiç sorma canım yazan yok okul da başladı ya zar zor anca uğrarım çok iyiyim bu arada sen nasılsın burdan ayrıldıktan sonra kaç kilo verdin kilon kaç oldu anlat bakalım ben memnunum baya azar azar veriyorum ama olsun gidiyo biryerlerden işteJudiee naber kızzBurayı unuttuk yazan yok
Diyetten kastım o zatendiyet yapma spor yap sağlıklı beslen gerisi gelir
ben de 57 kiloyum biraz üstüne küsüratları olabilir bayram dolayısiyle...:)
boyum 1.65
53 kilo olmak istiyorum...
3-4 gün ara verdim yarın tekrardan başlıyorum...
evde otur otur kilo verilmiyor bana efor lazım
hareketlilik lazım...
sabah 7:30 ta başlıyor öğleden sonra 14:30 da bitiyor bu süre içerisinde en fazla 1- 1 buçuk saat oturduğumu düşünürsek baya bi efor harcamış oluyorum....
Canim bence cok guzel beslenmissinbugün yediklerimi paylaşayım. akşam anneme yemeğe gittik hem o kadar da dedim sebze yemeği çorba yap diyetteyiz biz.ama yemekte bir sürü lafda yedim ne gerek var zayıfsın zaten herkes çok zayıfladı diyor.ilk ergenlik dönemimde hafif balık etliydim herkes o zamanla kıyaslıyor şimdi ki halimi. neyse çok uzattım. yediklerimi paylaşayım.
kalkınca 2 bar. tarçınlı limonlu su
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
bol domates saltalık
yeşilçay
ara yeşil çay
öğlen ton balıklı salata
1 dilim tam buğday ekmeği
1 ayran
ara: 1 kuru kayısı 10 antep fıstığı
akşam: 1 kase çorba
6 yemek kaşığı barbunya
3 yemek kaşığı pilav
karpuz(bu da annemin ısrarı üzerine yediğim yememem gerekiyordu aslında)
ara:tarçınlı süt
boyum 165 kilom diyete başlangıç kilom 55.3 hedefim 51 olmakCanim bence cok guzel beslenmissin
.sen kac kilosun boyun kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?