50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bitki çayları tüketebilirsin onun yanında yine su içmeye çalış içebildiğin kadar fitnessa tekrar gidebilirsin çok etkisi olur

Okul başlayacağı için bıraktım maalesef fitnessa tekrar gidemicem yani, bitki çayı olarak ne önerirsiniz ?
ne istersen kaynamış su o da içine koyacağın sonuçta maksat su içmen bazı çayların fazlası zarar ama dikkat et ben limonlu yeşil çay içiyorum ara ara canım istedikce bazen de ahududu ve çilek

kızlar bende bir zamanlar bu topikteydim.şimdi 49,7 kiloyum.Alışverişe çıktım normal ölçülerde 32 beden kot pantolonlar oldu hemde hepsini yüksek bel giydim ve çok güzel oldu.Ben diyet yapmadım sadece yediklerimin porsiyonlarını düşürdüm ve o süre zarfında hergün 1 saat yürüdüm o kadar.Şimdi eskisi gibi spor yapamıyorum ama hala kilomu koruyorum.Sakın vazgeçmeyin diyorum .

Boyunuz kaç acep ??

benimde boyum 168-169 en son 56b kiloya düştüm ah bir 50yi görebilsem. sanki mıhlandı kaldı kilo. spor diyet yapıyorum ama pes etmek yoook.

Ve bugün benim için tatil biter evde temizlik çamaşır. Yarın iş başı. Yazın yediğin hurmalar kışın boğazını tırmalar. Tam 57 kiloyum. Hedefim 50. 2 ya da 3 ayda 50 kiloya inmem lazım. Lakin öyle istikrarsızım ki hiç uzun süre diyet yapamıyorum. Bakalım ne olacak :)

diyet yapma spor yap sağlıklı beslen gerisi gelir

Judiee naber kızz Burayı unuttuk yazan yok
ayy hiç sorma canım yazan yok okul da başladı ya zar zor anca uğrarım çok iyiyim bu arada sen nasılsın burdan ayrıldıktan sonra kaç kilo verdin kilon kaç oldu anlat bakalım ben memnunum baya azar azar veriyorum ama olsun gidiyo biryerlerden işte

ben de 57 kiloyum biraz üstüne küsüratları olabilir bayram dolayısiyle...:)
boyum 1.65
53 kilo olmak istiyorum...
3-4 gün ara verdim yarın tekrardan başlıyorum...
evde otur otur kilo verilmiyor bana efor lazım
hareketlilik lazım...
sabah 7:30 ta başlıyor öğleden sonra 14:30 da bitiyor bu süre içerisinde en fazla 1- 1 buçuk saat oturduğumu düşünürsek baya bi efor harcamış oluyorum....

diyet yapma spor yap sağlıklı beslen gerisi gelir
Diyetten kastım o zaten

Ama sabah 5te kalkıyorum.akşam 8de evde oluyorum. 11de yatıyorum zaten en geç. Spor yapacak zamanım yok. Sağlıklı beslenmiyorum. At gibi yiyorm hayvan benzetmesi yapamadım şu an ama insanlar benim 57 olmama bile şaşıyo bu yemekle. Hiçbir fırsatı kaçırmıyorum yemek için ve alkol alıyorum haftada 2 3 kere yalnız olduğumdan alışkanlık oldu.

Alkolü bırakıcam kesinlikle. Özel bir durum olmadıkça içmicem artık.

Akşam yemeğime çözüm arıyorum. 8de eve gel yemeği hazırlamam en hızlı 8.45. Çok geç. Midem ağrıyor gece yatınca..

Merhabalr bnde temmzuda 61 e ldr çıkmıştır.boyim 153 fln bnde pko var ve çocuk için tedavi goruyorum foktorumda zayifla.dedi bnde 1 ay plates ve diyetle 56.6 ya indim ama byrmda 57 kudur oldm ve 4 gndr fln agzimda yaralr çıktı bsy yiyemiyorm ama.duxelinve tkrar dvm edecgm diyete elma diyeti yapmayı düşünüyorum platesede dvm ediyorm

asysss canım yine bir diyet grubunda daha karşılaştık. Dünden itibaren kalori sayımı yaparak kilo vermeye çalışıyorum. Başlangıcı 55.3 hedefim 51 olmak.yaz başında 52 ye kadar inmiştim ama ramazan sonrası ipin ucunu kaçırdım.

kızlar ben de aylardır yerimde sayıyordum. hatta 5 aydır fln evdeym baya kilo almışım. 61 olmuştm 25 gündür yediklerime dikkat ederek ve günde 7 km yürüyerek 58 e düştüüm. hedefim 53. boyumda 1.68 burayı güncel tutalım

bugün yediklerimi paylaşayım. akşam anneme yemeğe gittik hem o kadar da dedim sebze yemeği çorba yap diyetteyiz biz.ama yemekte bir sürü lafda yedim ne gerek var zayıfsın zaten herkes çok zayıfladı diyor.ilk ergenlik dönemimde hafif balık etliydim herkes o zamanla kıyaslıyor şimdi ki halimi. neyse çok uzattım. yediklerimi paylaşayım.
kalkınca 2 bar. tarçınlı limonlu su
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
bol domates saltalık
yeşilçay

ara yeşil çay

öğlen ton balıklı salata
1 dilim tam buğday ekmeği
1 ayran

ara: 1 kuru kayısı 10 antep fıstığı

akşam: 1 kase çorba
6 yemek kaşığı barbunya
3 yemek kaşığı pilav
karpuz(bu da annemin ısrarı üzerine yediğim yememem gerekiyordu aslında)

ara:tarçınlı süt

Canim bence cok guzel beslenmissin
.sen kac kilosun boyun kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…