50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar suan bu grupta yarisma, tablo olusturma gibi motivasyonu yuksek tutan seyler var mi?
Aktif olarak burada olacak olan var mi?

Sabah kalkar kalkmaz bitki çayımı içtim , şimdi yuvarlak ekmeğin içine domates peynir birazda salça sürdüm. Yiyorum . Hedefim 45 kilo olmak . Boyum oldukça kısa 1.45
35 kilo olmam mümkün değil herkes şimdi çoçuk gibisin diyor. 35 kilo olsam anamdan daha doğmamış olarak görürler herhal

Canim ben aktif olarak katilirim..
Cok sevinirim. Burda daha once yapmistik. Arkadaslar cok basarili bitirmisti yarismayi. Tabi ben yarida birakmak zorunda kalmistim. Sonra da kilo aldim.

Ben liste yapip tablo olusturmayi bilmiyorum. Ama bilen arkadslar varsa yapabilirler. Ya da ben yapmayi denerim. Benim boyum 1.60 kilom 55-56 arasi gidiyo

yeni bir sayfa mı açalım burada mı oluşturalım? ikimizden başka aktif kullananda yok galiba

Selam kızlar Ben de 1 ay kadar önce bu topikte bulundum kısa bir süre ancak daha sonra devamlılık sağlanamadı ne yazık ki. Ama artık burda olacaksanız seve seve katılırım Kendimi tanıtayım. Boyum 1.69-70 sanırım kilom geçen cuma 59.9 dü. Aslında 58.7 de görmüştüm ama bayramda şımardım azıcık, ve bayramdan öncede çeşitli nedenlerden dolayı 2-3 kilo aldım. Şimdi onları veriyorum. Hedefim 55

selam canım hoşgeldin
boylarımız fln çok yakın :)
ben de 1.68-58 kiloyum. ben hep buradaymm

Hoşbulduk tatlım sana da tekrardan hoşgeldiin diyeyiim Bugünden itibaren menü verelim o zaman Evet bayağı yakınıız
ben de hoşbuldum canım

ben şimdiye kadar yediklerimi yazıyorum o zaman sen de yaz :)

uyanınca: sirkeli pekmezli su
kahvaltı: 1 yumurta , peynir, 2 zeytin, 1 domates, bol limonlu maydanoz
ara öğün: 3 kuru kayısı 5 adet fındık
öğlen: 3 adet köfte 1 adet domates yogurt
ara öğün: activia kayısılı
ara öğün: yeşil çay
birazdanda bezelye ve yoğurt yiyip günü kapatacağım

buarada 6 km yürüyüş 2 mil leslie yaptım

yeni bir sayfa mı açalım burada mı oluşturalım? ikimizden başka aktif kullananda yok galiba
Yeni sayfa acsak daha duzenli olur gibi.once 1aylik hedef olusturup haftalik kilo bildirimi yaparak cizelge olusturalim. Tabi gunluk menu bildirimleri de olsun ki kacamak yapmamiz zorlassin.

Diyet gunlukleri kismina acmayi denedim ama tablo olusturamadim. Suan onun uzerine calisiyorum.telefon girdigim icon mi olmuyor acaba. On kisilik bir tablo acmayi dusunuyordum. Gelenleri ekleriz.

Konuyu bir acabilsem 2-3 gun kayit olma payi birakiriz tasarimcibayan

Tablo nasil olusturuluyor ki direk yazsak simdilk daha sonra bulursak tablo olustruruz :)

Yediklerine çok iyi canım böyle devam edersen kısa zamanda hedefine ulaşırsın.

Bugün yediklerim
Sabah kalkinca tarçınlı limonlu şu
Muslu ve sut

Ara iki kayısı yeşil cay
Öğlen
5 kofte salata ayran 4 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara 10 tane antep fistigi yeşil cay

Aksam tarhana çorbası
6 y.k kabak yemegi
Cacık
Salata
Ara tarçınlı süt yarım muz

Dün 25 dk eliptik bis.cevirdim. 1 gün yapıp 1 gün yapmayacağım. Sabah 7 de kalkiyorum saat beş buçuk ta evde oluyorum eve gelince de yemek bulasik derken saat 8 i buluyor oturmam.tüm gün ayaktayim zaten .

Deneme
Baslangic | 1. Hafta| 2.hafta|3.hafta|4.hafta
1|kilo|kilo|Kilo|Kilo|
2|kilo|kilo|Kilo|Kilo|
3|kilo|kilo|Kilo|Kilo|
4|kilo|kilo|Kilo|Kilo|

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…