- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Hmm anladim cok degilmis aslinda rahat verirsin benceboyum 165 kilom diyete başlangıç kilom 55.3 hedefim 51 olmak
Canim ben aktif olarak katilirim..Kizlar suan bu grupta yarisma, tablo olusturma gibi motivasyonu yuksek tutan seyler var mi?
Aktif olarak burada olacak olan var mi?
Cok sevinirim. Burda daha once yapmistik. Arkadaslar cok basarili bitirmisti yarismayi. Tabi ben yarida birakmak zorunda kalmistim. Sonra da kilo aldim.Canim ben aktif olarak katilirim..
yeni bir sayfa mı açalım burada mı oluşturalım? ikimizden başka aktif kullananda yok galibaCok sevinirim. Burda daha once yapmistik. Arkadaslar cok basarili bitirmisti yarismayi. Tabi ben yarida birakmak zorunda kalmistim. Sonra da kilo aldim.
Ben liste yapip tablo olusturmayi bilmiyorum. Ama bilen arkadslar varsa yapabilirler. Ya da ben yapmayi denerim. Benim boyum 1.60 kilom 55-56 arasi gidiyo
selam canım hoşgeldinSelam kızlarBen de 1 ay kadar önce bu topikte bulundum kısa bir süre ancak daha sonra devamlılık sağlanamadı ne yazık ki. Ama artık burda olacaksanız seve seve katılırım Kendimi tanıtayım. Boyum 1.69-70 sanırım kilom geçen cuma 59.9 dü. Aslında 58.7 de görmüştüm ama bayramda şımardım azıcık, ve bayramdan öncede çeşitli nedenlerden dolayı 2-3 kilo aldım. Şimdi onları veriyorum. Hedefim 55
Hoşbulduk tatlım sana da tekrardan hoşgeldiin diyeyiimselam canım hoşgeldin
boylarımız fln çok yakın :)
ben de 1.68-58 kiloyum. ben hep buradaymm
ben de hoşbuldum canımHoşbulduk tatlım sana da tekrardan hoşgeldiin diyeyiimBugünden itibaren menü verelim o zaman Evet bayağı yakınıız
Yeni sayfa acsak daha duzenli olur gibi.once 1aylik hedef olusturup haftalik kilo bildirimi yaparak cizelge olusturalim. Tabi gunluk menu bildirimleri de olsun ki kacamak yapmamiz zorlassin.yeni bir sayfa mı açalım burada mı oluşturalım? ikimizden başka aktif kullananda yok galiba
Tamam o zaman oyle yapalim ama bi kac kisi daha gelr mi bekleyelm mi ?Yeni sayfa acsak daha duzenli olur gibi.once 1aylik hedef olusturup haftalik kilo bildirimi yaparak cizelge olusturalim. Tabi gunluk menu bildirimleri de olsun ki kacamak yapmamiz zorlassin.
Tablo nasil olusturuluyor ki direk yazsak simdilk daha sonra bulursak tablo olustruruz :)Diyet gunlukleri kismina acmayi denedim ama tablo olusturamadim. Suan onun uzerine calisiyorum.telefon girdigim icon mi olmuyor acaba. On kisilik bir tablo acmayi dusunuyordum. Gelenleri ekleriz.
Konuyu bir acabilsem 2-3 gun kayit olma payi birakiriztasarimcibayan
Olur.konu basligi 1 aylik kilo verme maratonu olsun mu? Ilerleyen zmanda katilimci sayisina gore yarisma formatina sokabiliriz.Tablo nasil olusturuluyor ki direk yazsak simdilk daha sonra bulursak tablo olustruruz :)
İnşallah canım hepimiz kolaylıkla veririzHmm anladim cok degilmis aslinda rahat verirsin bence
Yediklerine çok iyi canım böyle devam edersen kısa zamanda hedefine ulaşırsın.ben de hoşbuldum canım
ben şimdiye kadar yediklerimi yazıyorum o zaman sen de yaz :)
uyanınca: sirkeli pekmezli su
kahvaltı: 1 yumurta , peynir, 2 zeytin, 1 domates, bol limonlu maydanoz
ara öğün: 3 kuru kayısı 5 adet fındık
öğlen: 3 adet köfte 1 adet domates yogurt
ara öğün: activia kayısılı
ara öğün: yeşil çay
birazdanda bezelye ve yoğurt yiyip günü kapatacağım
buarada 6 km yürüyüş 2 mil leslie yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?