50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Deneme
Baslangic | 1. Hafta| 2.hafta|3.hafta|4.hafta
1|kilo|kilo|Kilo|Kilo|
2|kilo|kilo|Kilo|Kilo|
3|kilo|kilo|Kilo|Kilo|
4|kilo|kilo|Kilo|Kilo|
Begenmedim cok basarisiz buldum kendimi. Neyse tasarimcibayan senin dedigin gibi direkt yazmak en iyisi sanirim. gulceandkeremsmom buradan devam edelim diyor.

Simdilik ben ciktim kizlar. Yarin baslagic kilomuzu ve hedef kilomuzu yazalim. Ama sadece 1 aylik hedefi yazalim.oncelikle onu halledelim bakalim.

Menün gayet güzel canıım Yalnnız sirkeli pekmezli suyun neye yararı var tadı biraz kötü değil midir

Menün güzel canıım

Kızlar bu yarışmayı haftada ne kadar kilo verdiğimize göre değilde yüzde hesabına göre yapalım bence böyle daha adil olur Sonuçta yağ oranı azaldıkça verilen kilo zorlaşıyor Ben aynı zamanda diyet gruplarında da olduğum için diyet gruplarında kullanılan yüzde hesaplamayı baz alabiliriz bence :)

İyi geeler kızlar menüm

Sabah: (07.45)
1 haslanmis yumurta
1 dilim kepek ekmegi
salatalik/domates/peynir
1 kupa sut

Ögle: (12.15)
1. Kepce corba
1 tabak nohutlu etli yemek
Salata
Ayran

Ara 1: (15.30)
1 elma

Aksam: (17.30)
Tavada tavuk
Haslanmis brokoli ve havuc
1 kase yogurt

Ara2 : 19.30
1 kuruincir
2 ısırik misir (sadece tattım cok guzel kokuyodu)

Ara: 22.30
Yesilcay

su: 2,5 l
Spor: 8 dk ip
5 dk karin calismasi
50 squat

Kızlar ne çok konuşmuşsunuz yetişemedim valla
Benim başlangıç kilom 61 di. Şuan 25. Günüm 58 oldum hedefim 53
Boyum :1,68

Menün gayet güzel canıım Yalnnız sirkeli pekmezli suyun neye yararı var tadı biraz kötü değil midir

Menün güzel canıım
Canım suyu bana diyetisyenim vermişti. Hem yağ yakıyor hem kan yapıyor. Ben de soğuklar gelmişken içmeye başlıyım dedim

Hoşbuldum canım.... Kaçamaklı bir sabahtı benim için.... Program yaparsak belki kaçamak yapmayız , utanırız

tasarimcibayan , gulceandkeremsmom , koza16 arkadaslar baslangic kilonuzdan kastimiz suanki kilonuz.daha once baslayip bir kac kilo verdiyseniz bile suanki kilomuzu baz aliyoruz. 1 ay gibi kisa bir sure belirledik ki hedef gercekci olsun cabuk bikmayalim.sonuna kadar gidebilelim. koza16 canim 2Ekimde basladigini yazmisin ama hala ayni kiloda misin. Bugunku kilonu yazarsan baslangc olarak gulceandkeremsmom arkadasimiz tablo olusturacak.

Sevgili gulceandkeremsmom , sana kolaylik olsun diye kilolari duzenledim canim.sen tabloya yerlestirirsin onlari. Hem tabloyu gorursek ciddi bir baslangic yaptigimizi hissederiz degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…