- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Canım tatlı krizlerini önlemenin harika bir yolu var geceden 1 litre suya yarım limon ve 2-3 cubuk tarcin at sabah kalkar kalkmaz 2 bar bu sudan iç. Hem metabolizmayı hızlandırıyor hemde tarcin tatlı krizlerini önlüyor. Ben ki tatlısiz yaşayamayan biri olarak hiç çikolata tatlı yeme isteğim olmuyor . Akşam dokuz buçuk on gibi de 1 bardak yagsiz süte toz tarçın atıp içerşen o da hem tokluk hissi verir hemde tatlı isteğini yol eder.tarcin mucizem oldu..
çok haklısın bende bazen çeyrek muzu doğrayıp üstüne kakao ve tarçın serpip yiyorum bildiğin tatlı oluyorCanım tatlı krizlerini önlemenin harika bir yolu var geceden 1 litre suya yarım limon ve 2-3 cubuk tarcin at sabah kalkar kalkmaz 2 bar bu sudan iç. Hem metabolizmayı hızlandırıyor hemde tarcin tatlı krizlerini önlüyor. Ben ki tatlısiz yaşayamayan biri olarak hiç çikolata tatlı yeme isteğim olmuyor . Akşam dokuz buçuk on gibi de 1 bardak yagsiz süte toz tarçın atıp içerşen o da hem tokluk hissi verir hemde tatlı isteğini yol eder.tarcin mucizem oldu..
akşam ekmek yememen güzel olmuşBugünkü yediklerim.
Kalkinca 2 bar. Tarçınlı limonlu şu
1 haslanmis yumurta
1 küçük dilim peynir
Domates
Salatalık
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Maydanoz
Ara yeşil çay
1 avuç leblebi kuru üzüm karışımı
Öğlen
Urfa kebap
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata
Ayran
Ara 2 kuru kayısı
1 kuru incir
1 ceviz
Akşam
Çorba
4 yemek kaşığı taze fasulye
Cacık
Salata
öğle yemeğinde karbonhidrat biraz fazla olmuş ama akşam dengelemişsinbenimde dünkü menüm
sandiviç içinde peynir domates marul var
ve dayanamadım 1 tane çikolatalı süt içtim
ara
3 kuru kayısı ve 2-3 parça ceviz
öğlen
çorba
1 adet dolma biber
1 yemek kaşığı makarna
2 küçük dilim mozaik pasta
bolca yoğurt
ara
3 kuru kayısı
1 incir
3 parça ceviz
akşam
çorba
3-4 küpte ciğer
bu kadar hiç açlık hissetmedim sadece suyu tam içemedim galiba yine 1,5 litrede takılı kaldım
bugün 4.gün bakalım yine su içiyorum ve yine sandiviç yicem
öğle yemeğinde karbonhidrat biraz fazla olmuş ama akşam dengelemişsin
bence de gerek yok ben zaten dengeli sağlıkle beslenme düzeni dışındaki diyet yöntemlerine karşıyım hayatımız boyunca devam ettirebileceğimiz beslenme şekli olmalı bence ara ara detoks tarzı şeyler olabilir ama en fazla 1- 2 günbiliyorum ama dayanamadım mozaik pastayı görünce
onun dışında abartmıyorum hiç pilav yemiyorum zaten ekmekte yok
makarnayı azıcık aldım
bakalım ne kadar dayanacağım inşallah bu sefer
istediğim kiloya gelip pes etmem tekrar başlamam
alkali diyetle ilgili şeyler okudum çiğ sebze suyu falan
ilgimi çekti ama onu yapsam kızarlar bana abartma o kadar birşeyin yok diye
çünkü görünüşte sadece kalça ve göbek var bende bi de bacaklar üst kısım küçük
Rabbim sağlıklı olmayı nasip etsin o yüzden kilo veriyorum zaten de
bence de gerek yok ben zaten dengeli sağlıkle beslenme düzeni dışındaki diyet yöntemlerine karşıyım hayatımız boyunca devam ettirebileceğimiz beslenme şekli olmalı bence ara ara detoks tarzı şeyler olabilir ama en fazla 1- 2 gün
Selam kizlar.
Dun sabah kahvaltimi yaptim oglen kahve ictim bi parca pide yedim aksmda balik yedim ama cok kotu oldu migdem gece cikardim hepsini
Sabah tartildim 57.6 ciktim 400 gram vermisim..
Atandigimi soylemistim yeni belli oldu. P.tesi calsmaya baslayacagm. Ve baska bi sehirdebiraz moralim bozuk o yuzden
Kurum ismi vermeyeyim ama istanbula atandim.. Ailem arkadaslarim erkek arkadasim.. Hepsi burda ben orda yapayalniz olcam.üzülünce tutan mide sorunu bende de var
nereye atandın niye üzüldün bu kadar canım
Kurum ismi vermeyeyim ama istanbula atandim.. Ailem arkadaslarim erkek arkadasim.. Hepsi burda ben orda yapayalniz olcam.
Teşekkür ederim inşallah canımm :)Canım üzme bu kadar kendini çok bi mesafe yok gelip gidersin inşallah Allah yardımcın olsun alışırsın bi an önce inşallah
hayırlı olsun ben öğretmenim benim arkadaşlarım şırnak bitlise atandılar ve koşarak gidiyorlar ne kadar güzel atanmışsın hem de istanbula artık her yer yakın istedin mi gidersin zaten insan hemen alışıyorKurum ismi vermeyeyim ama istanbula atandim.. Ailem arkadaslarim erkek arkadasim.. Hepsi burda ben orda yapayalniz olcam.
Teşekkür ederim canimhayırlı olsun ben öğretmenim benim arkadaşlarım şırnak bitlise atandılar ve koşarak gidiyorlar ne kadar güzel atanmışsın hem de istanbula artık her yer yakın istedin mi gidersin zaten insan hemen alışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?