50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzel devam et böyle kesin zayıflarsın

herkese günaydın burası sisli karanlık ama olsun günümüz aydın olsun
bende sabah yetişemedim işte müsli ile kahvaltımı yaptım

çok güzel devam et böyle kesin zayıflarsın

herkese günaydın burası sisli karanlık ama olsun günümüz aydın olsun
bende sabah yetişemedim işte müsli ile kahvaltımı yaptım

günaydın canım inşallah tez zamanda hayırlısıyla
55 i göreyim o bile yetecek artık o derecedeyim
dayanmak istiyorum 1 hafta bitiyor bakalım pazar günü ara öğün falan unuturum zaten öğlene kadar uyumak istiyorum
bi kahvaltı yaparım yeter işte
akşam üstü de salata ya da hafif bi çorba oh mis
belki bebişimde vardır bu ay haftaya mutlu haber alırım ay ay
yarın doktora gidicem mide için adetime tam 1 hafta var belki bakar kan testine

hadi inşallah acele etme ama günün geçince sen yaparsın zaten test benimde 2 yaşında bir oğlum var

Oooo cidden cok dikkatli ilerliyorsunuz. Yasinin Prensesi Insallh boyle devam edersiniz. Ben zaten kati kurallari olan bir diyete hiiic girmedim. Geceleri yedigim aburcuburlari kestim. Gun icinde yediklerimi de azalttim. Yemegi zaten hep az yerdim. Aburcuburlarla doyururdum karnimi. Cok iradeli oldugum soylenemez ama olabildigi kadar olsun napalim.

Aynen ben de hiç sıkı bir diyet yapmadım kii yapmam da Sadece elimden geldiğince abur cubur ve tatlı yemiyorum Onu da ara da kaçırıyorum Ama okul başlayınca diyet de düzene girdi gibii daha kolay uyum sağlıyorum

Sen cok gencsin ya ne guzel. Daha kolay verirsin.ama tabi sıkı tutmak lazim yine de. Ben kesmedim aburcuburu canim.mesela 5-6 cikolata yiyorsam 1-2 yemeye basladim.tek oturusta buyuk boy cipsi bitirmiyorum artik ama az da olsa yiyorum.

İnşallah çok teşekkür ederim bende çok istiyorum bunu aşırı bunaltmamaya çalışıyorum kendimi o yüzden pazar benim günüm diyorum ve istediklerimi abartmadan yiyorum benim kilo almama en büyük etken tatlı hiç dayanamıyorum ama 1 haftadır çikolata yemiyorum bugün 3-4 ece yedim küçüklerden sadece gün içinde
Yarın yine aynı düzene devam inşallah

Sen cok gencsin ya ne guzel. Daha kolay verirsin.ama tabi sıkı tutmak lazim yine de. Ben kesmedim aburcuburu canim.mesela 5-6 cikolata yiyorsam 1-2 yemeye basladim.tek oturusta buyuk boy cipsi bitirmiyorum artik ama az da olsa yiyorum.
Söylemeye bilirsiiniz tabii ama kaç yaşındasınız kii merak ettim Ben genelde hafta içi dikkat ediyorum yanii çikolata vb. nerdeyse hiç yemiyorum. Kk da diyet yarışmaları var ben orda bir takımdayım o yüzden benim dikkatsizliğim takım sonucunu da etkiliyo. Bu yüzden dikkat etmeye çalışyorum

Cuma yarismalari sanirim, ne guzel. Boylece kendin olmasa da grup icin direniyorsun iradene canim ben 28 yasindayim. Bir cocugum var. emzirmeyi biraktiktan sonra kilo aldim. Yani kilomun cocukla hic alakasi yok.tamamen midesel

ben de diyet anlamında bir türlü motivasyonumu toplayamamıştım bugün güzel bir kahvaltı ile başladım
sabah:
1 haşlanmış yumurta
bol maydonoz dereotu
2 dilim domates salatalık
5 zeytin 1 kk peynir

Merhaba arkadaşlar.. Siteyi sürekli takip ediyordum ama üye olmak bugüne nasip oldu.. Hamile kalmak için doktora gittiğimde kilo vermem gerektiğini, daha rahat hamilelik geçireceğimi söyledi. Bende 65,5 kilo ile Ağustos başında başladığım diyetime bugün itibariyle 57,7 ile devam ediyorum. Ama artık yavaş yavaş sıkılmaya başladım. Diyetimi bozmak ile bozmamak arasında gidip geliyorum. 53-54 kiloya inmek istiyorum. Boyum 1.58 cm.

Selam kızlarrr,
Bir hafta boyunca hiç tartıya çıkmadım, pazar günleri istediğimi yeme günü ilan ettim,kalori hesabıyla yediklerimi günlük takip ettim,günde 2,2,5 litre su içtim,mantıda yedim pankekde çikolatada,bu hafta yürüyüşe sadece 1 defa çıkabildim ama devam edeceğim inşallah,
Sonuç; 57.9 la başladım bu sabah tartıda 57 gördüm buda beni hem mutlu etti hemde motive etti yolumuza devam haftaya pazartesi 56 yı görmek umuduyla:))
Hepinizi öpüyorum ,sağlıklı diyetler

kızlar bugünki menüm

sabah sandiviç

ara
2 kuru kayısı
ceviz ve badem

öğlen
çorba
kuru fasülye
bolca cacık

ara yarım paket diyet bisküvi
ceviz

akşam
tam karar veremedim ama galiba bi yengen yicem dışarda olursak
evde olursam çorba yicem

sonrada bi mandalina elma

Cuma yarismalari sanirim, ne guzel. Boylece kendin olmasa da grup icin direniyorsun iradene canim ben 28 yasindayim. Bir cocugum var. emzirmeyi biraktiktan sonra kilo aldim. Yani kilomun cocukla hic alakasi yok.tamamen midesel
Oyy yerim onu ya Allah bağışlasıın Ayy abla ben de sen çok gençsin diyince seni bir ara çok daha büyük bekliyodum sen daha çook gençsiin ya Kiii 1 çocuğun olmasına rağmen benden zayıfsıın 55 din dimii bence gayet ideal maşallah

selam kızlar yoğunluktan yazamadım ama takip ediyorum sizi bugün kilo bildirimi günüydü ama 2 kişi kilo bildirimi yapmış
tabloyu hazırlamak için baktım.hafta sonu kahvaltıda biraz fazla kaçırdım. cumartesi akşamı da misafirim vardı onlarla birlikte de yasak yiyeceklerden yedim.sonuç
geçen hafta 54,3
bu hafta 54,1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…