evet canim tam gaz devam ediyorum bakalim haftaya pazara kadar yapmaya çalisicam :)
Bu arada senin boyun kaç ? bende 52 kilo olmak istiyorum sende 52 kiloyla basliyosun :)
Ayy biraz moralimi düzelttin. İnşallah bu iş sporla hallolcak. Ne güzel sana en güzel çağlarında zayıfmışsın. Ben üniversitede hep kiloluydum. O zamana nazaran çok kilo verdim tabii. Ama 4 yıldır aynı kilodayım. Şimdi bakıyorumda en güzel dönemimi özgüvensiz kilolu olarak geçirmişim.
Aslında hala o özgüven eksikliğini üzerimden atmış değilim, ama bu sefer uistediğimiz kiloya inicez. Yeni yeni kıyafetler alırız, güzel oluruz hihoyyyt
vayyy peppercim ne guzel bir slogan olmus o oyle guzeliz daha da guzel olacagiz :)) neyse civitmadan ben yaptiklarimi yazayim
1- kol
2-bacak
3-karin
4- 40 sag 40 sol ic bacak hareketi
5- haydi kizlar oturmaya mi geldik videosu (redbook, tummy)
6- eyy koltuk sen nelere kadirsin videosu :) (Get six pack abs in 6 minutes on your couch. Works Fast!
ayyy bayilcammmm herkes kesin bi menusunun sonuna ayy valla cok yedim ben bugun benimki olmamis en cok ben yiyorum gibi bi seyler ekliyor arada ben dahil valla :))) peppermintcigim canim benim neresi cok su yediklerine bi bak masallah hepsi cok saglikli ve guzel cikolata varmis ama onunda cezasini kendin vermissin tamamdir o zaman no problema :))
o zaman bu bizim sloganimiz olsun
alkisalkisalkis
canim, ben de 35 dk pilates yaptim;
uzerine de bir cay bardagi sut ictim;
sen mi soylemistin; egzersizden sonr ayag yakiyormus diye.
masallahin var;
cok guzel egzersizler yapiyorsun...
:dance:
ya canim haklisin aslinda cok yemiyoruz;
sonucta, kizartma yok, krema yok, cips, biskuvi, pasta yokk; seker yok, un yok tuz yok yediklerimizde.
zaten 30 kilo vereye calismiyoruz ya,
bu kadari kafi degil mi..
ama iste yarin tartida kilo veremicem korkusu boyle konusturuyor bizi.
bu arada kocumuz nerdee??
yesacim,
su redbook tummy dedigin, 3 kiz yapiyor, aerobik tarzi, oyle bir video mu?
simdi bakiyorum da;
bence bunu ilk basta isinma olarak yapmalisin canim; diger videolardan once;
su kanepe ile yapilan karin hareketleri de cok iddiali,
acayip karin kasi yaptirir..
Kızlar sizden sona merak ettim izledim hareketleri. Hakkaten çok hızlı görünüyor ama o gün yoğun egzerize zaman yoksa hafif bi ısınmadan sonra yapmayı düşünüyorum.
Biraz önce nivea body cd deki egzersizlerimi de yaptım. Üzerine 1 muz bir de süt içtim (yağ yakıyor diye zemuszemus)
Akşam yemeğimde:
1 kase çorba. yarım kase sütlaç, salata
Ayy yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum akannehir
bu arada bu koltuk videosu ile ilgili bir konu acilmis pek cok guzel yorumlar bi bakin kizlar
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...ce-5-dak-harika-vucudunuz-olabilir-video.html
evet canim benim sonucta zararli seyler yemedikten sonra yararlilari da abartmadiktan sonra bi sorunumuz yok Allaha sukur zemuszemus evet canim redbook tummy favori videom pek sevdim kizcagizi isinma icin gercekten canim benim o kanepe videosu hakkinda da muthis yorumlar duydum valla denemeye deger :lepi:
Çok eski canım o başlık ben ta 4-5 ay önce görmüştüm onu da sevemiyorum o koltuk videosunu hiç.
Aslında en güzeli canım hareketleri karışık yapmak yani bir gün birini diğer gün başkasını. böylece sıkılmamışta oluruz.
kizlar merhaba
bugun regl oldummm agrim cok vardiii((sizler nasilsinizz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?