gecmis olsun canim opuyorumnanaktan nasil olalim biz de ugrasiyoruz ole olumunekankayizsmile
esimin isleri cok yogun bu ay,
mesaileri oluyor, geceyarilarina kadar calistigi oluyor
gorusemiyoruz dogru durust; ona uzulmustum canim;
neyse dun aksam biraz erkne geldi ...
canım geçmiş olsun. bu arada kahve ve yanındaki çok güzel görünüo ama içmicemmm opuyorumnanaktan
ben uyucam artık şekerler. yarın büyük günn... bayanssulusmile
İyi gecelerrrr
kizlar merhaba
bugun regl oldummm agrim cok vardiii((sizler nasilsinizz?
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.
Bu arada ben eşime sürlü irmik tatlısı yapmıştım, kendim de yedimeyvahedigeldismile
Gerçi çok kalorili bir tatlı değil ama içim rahat etmedi bisiklette 100 kalori yaktım, yanmıştır inşallah.
afiyet olsunn tatlimm benimm diyetisyenlerde haftada iki gun sutlu tatli verio o yuzden icin rahat olsunn cicegimm
bu arada yuz kalori icin kac dakka cevirdinnn cicim?
Bugün bakmadım ama 12 dakika falan sürüyor galiba. Aslında daha çok yapardım ama bugün 3 videoyu yaptım, ev işi yaptım, 10 kat merdiven indim ondan pek halim kalmadı:)
canimm benimm cok yapmissinn gercekten kiyamam yorulmusundur yarinda misafirerlerin var bugece dinlen bi guzel cicegimm
Bugün enerjim yerindeyken yapıyım dedim, biraz yorgun hissediyorum ama şuan, biraz ders çalışıp yatıcam. İyi geceler o zaman hayatım, çok öpüyorum seni olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
gunaydin canlarim hepinize;
ben de bildirimimi uzulerek yapiyorum;
sadece 300 gr verebilmisim bu hafta; onu da cumartesiye kadar vermistim zaten ogun tartilmistim; cmr.den sonra niye veremedim ki acaba?
nerde yanlis yapiyorum kizlar ya Çok üzgünüm çoook
ama soylemistim size metobolizmam cok yavas benim, hic kilo veremem normalde;
buna sukur mu demeliyim bilmiyorum;
baslayali 12 gun oldu , 12 gun de 900 gr :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?