canımcım çok sağol ben baktım benim de 8mart çıktı dünya kadınlar gününde
kadınlar günüm çok farklımı geçecek neeeeCADIARZU
Ben geldimmmmm günlük sporumu yaptım yasuşum sağol tatlım zemuszemus
10 dk ısınma + 30 dakika ip atlama (750 adet) + 10 dk soğuma
:lepi:[/QUOTE
ben geldimde canım sen çıkmışın
o ne yyaaaa 750 adet ip atlama ısınma soğuma derken kendimi çok yetersiz hissettimkafamçokkarıştı
canımcım çok sağol ben baktım benim de 8mart çıktı dünya kadınlar gününde
kadınlar günüm çok farklımı geçecek neeeeCADIARZU
yavvv kutlayalımda 3 kilo birden alırız o zaman bi gündealsanaalsanasmilevayy supermis bana da 5 mart cikti cinim ortasi 6-7 martta bi kutlama yapalim soyle tatli borek pasta baklava cips kola kuruyemis flan alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile5
valla ben 50 kilo olmak isterdim
Benim de Nisan sonu çıktı daha çooook varUzun süre buradayım kızlar, bıkacaksınız benden
yavvv kutlayalımda 3 kilo birden alırız o zaman bi gündealsanaalsanasmile
Benim de Nisan sonu çıktı daha çooook varUzun süre buradayım kızlar, bıkacaksınız benden
valla kesin canim aklinialirimsmile deney yapmislar 3 e ayirmislar milleti egzersiz sonrasi ilk gruba bi sey vermisler 2inci gruba baska bi sey 3uncu ye de sut vermisler sonra bi bakmislar bu sut verilen grup digerlerine gore 2 (IKI) KAT daha fazla yag yakmisbak su Allahin isine sempatiksalakcinni
senden bikilir mi canim yaa opuyorumnanaktan bu arada ben ulassam da ayrilmam valla sizden :gitme:
@sensewitchim :)) valla bravo 750 ip iki ayagin ayni anda havada atliyorsun demi boyle bi sag sol gibi degil :)) ay anlatamdim ama :)) ben 100 atlardim da yorulurdum valla :)
@sevgicim gecmis olsun canim benim
biz böyle cozutursak daha çooook burada kalırız :1ninca:
ama olsun ben burayı çok sevdim bi 56 gördümmü o zaman da 55 istermişimlaelaelaelaelae
Senin az kaldı evet, gitme tabi nereye gidiyorsun:gitme:
ben yeni başladım o yüzden sağ sol yapıyom :icecream::icecream:
Aynı şeyi düşündüm vallahi kaydirigubbakcemile3
ohh iyiymis valla sag sol kaydirigubbakcemile5 valla ben direkt 100 tane iki ayagim havada atlardim da simdi ip bana bakiyor ben ona bakiyorum ahanda yanimda selami var kaydirigubbakcemile3
valla bu haftadan da umutluyum duzenli yaptim sporlarimi dikkat ettim gibi yani arada :kedi: 5 mart biraz gec geldi bana ama yavas gitsin sorun degil zemuszemus bi de zayiflasam bile selulitler kalacak diye korkuyorum tabii bi de gobegimya ne kadar kotu 50 kiloyum selulitim var yaaa kaydirigubbakcemile gitmem canim bi yere yahu herkesin ideal kilosuna ulastigini gormeden gitmem valla bi yere :lepi:
:roflol::roflol:valllaaaa sizi aslaaa bırakmak istemem kafanızı şişirmeye devaaamkötükedihüso
aleykümselaaaam dün birine demişsiniz kablo falan diye benimde lambalar yandı eşimin tamir dolabından ütü kablosu buldum:lepi:
onunla yapıyorum:sm_cool::sm_cool:
aleykümselaaaam dün birine demişsiniz kablo falan diye benimde lambalar yandı eşimin tamir dolabından ütü kablosu buldum:lepi:
onunla yapıyorum:sm_cool::sm_cool:
Şaka bir yana gerçekten keyifli oluyor burası, burada kimse olmadığında insanın spor yapası bile gelmiyor nedense o yüzden gitmeyelim bir yere hiçbirimiz olumunekankayizsmile
Yesacım zayıflarda süre daha az oluyor, boy istemedi farkındaysan hesap, bizden daha zayıf olduğun için daha yavaş kilo vereceğini düşünmüş olabilir. Ama boyuna endekslersek süre azalır. Bir de merak etme bu sporla sen de ne selülit ne göbek kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?