50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımcım çok sağol ben baktım benim de 8mart çıktı dünya kadınlar gününde
kadınlar günüm çok farklımı geçecek neeeeCADIARZU

vayy supermis bana da 5 mart cikti cinim ortasi 6-7 martta bi kutlama yapalim soyle tatli borek pasta baklava cips kola kuruyemis flan alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile5

@sensewitchim :)) valla bravo 750 ip iki ayagin ayni anda havada atliyorsun demi boyle bi sag sol gibi degil :)) ay anlatamdim ama :)) ben 100 atlardim da yorulurdum valla :)

@sevgicim gecmis olsun canim benim

Benim de Nisan sonu çıktı daha çooook var Uzun süre buradayım kızlar, bıkacaksınız benden

senden bikilir mi canim yaa opuyorumnanaktan bu arada ben ulassam da ayrilmam valla sizden :gitme:

yavvv kutlayalımda 3 kilo birden alırız o zaman bi gündealsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3 canim kutlama yaw nolacak sempatiksalakcinni neyseee bi o zamana cikalim bakalim kaydirigubbakcemile o haftanin kocu kim olacak kaydirigubbakcemile3

Hımmm bugün geçti artık unutmayayım içeyim o zaman yarın ben de.

@sensewitchim :)) valla bravo 750 ip iki ayagin ayni anda havada atliyorsun demi boyle bi sag sol gibi degil :)) ay anlatamdim ama :)) ben 100 atlardim da yorulurdum valla :)

@sevgicim gecmis olsun canim benim

ben yeni başladım o yüzden sağ sol yapıyom :icecream::icecream:

Senin az kaldı evet, gitme tabi nereye gidiyorsun:gitme:

valla bu haftadan da umutluyum duzenli yaptim sporlarimi dikkat ettim gibi yani arada :kedi: 5 mart biraz gec geldi bana ama yavas gitsin sorun degil zemuszemus bi de zayiflasam bile selulitler kalacak diye korkuyorum tabii bi de gobegim ya ne kadar kotu 50 kiloyum selulitim var yaaa kaydirigubbakcemile gitmem canim bi yere yahu herkesin ideal kilosuna ulastigini gormeden gitmem valla bi yere :lepi:

ben yeni başladım o yüzden sağ sol yapıyom :icecream::icecream:

ohh iyiymis valla sag sol kaydirigubbakcemile5 valla ben direkt 100 tane iki ayagim havada atlardim da simdi ip bana bakiyor ben ona bakiyorum ahanda yanimda selami var kaydirigubbakcemile3

ohh iyiymis valla sag sol kaydirigubbakcemile5 valla ben direkt 100 tane iki ayagim havada atlardim da simdi ip bana bakiyor ben ona bakiyorum ahanda yanimda selami var kaydirigubbakcemile3

aleykümselaaaam dün birine demişsiniz kablo falan diye benimde lambalar yandı eşimin tamir dolabından ütü kablosu buldum:lepi:
onunla yapıyorum:sm_cool::sm_cool:

:roflol::roflol:valllaaaa sizi aslaaa bırakmak istemem kafanızı şişirmeye devaaamkötükedihüso

Şaka bir yana gerçekten keyifli oluyor burası, burada kimse olmadığında insanın spor yapası bile gelmiyor nedense o yüzden gitmeyelim bir yere hiçbirimiz olumunekankayizsmile

Yesacım zayıflarda süre daha az oluyor, boy istemedi farkındaysan hesap, bizden daha zayıf olduğun için daha yavaş kilo vereceğini düşünmüş olabilir. Ama boyuna endekslersek süre azalır. Bir de merak etme bu sporla sen de ne selülit ne göbek kalır

aleykümselaaaam dün birine demişsiniz kablo falan diye benimde lambalar yandı eşimin tamir dolabından ütü kablosu buldum:lepi:

ayy yarildim gulmekten kaydirigubbakcemile3 yaa iste insan kafaya koyunca zayiflamayi utu kablosu, elektrik kablosu, camasir ipi hic farketmez kaydirigubbakcemile3 yeter ki gonuller bir olsun -tatlicadiarzu-

Sen spora baya alıştın yasemincim, valla bir koca, 2 çocuk, bir lokum, bir limon ve balıkların yanında spora da zaman ayırabilmek süper bişey. kaydirigubbakcemile5

ayyy canim agzindan bal damliyor valla gel seni bi opeyim Şeniz valla inanilmaz gaza geliyor insan bura sayesinde bi de ben hergun kontrol ediyorum selulitlerimi bi gun boyle gozume pek azalmislar gibi geliyor sonra yine masallahlari varmis gibime geliyor anlamadim gitti :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…