50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim bugun neler yedinn? sabahh ogle aksam?

Sabah k flakes yedim
Arada ceviz
Öğlen 2 minik tahinli çörekle yeşil çay içtim.
Arada yine ceviz.
Akşam kısır ve erişte yedim.
Sonra kuru üzüm ve yine cevizzz(
Bir de cevizli ekmek yaptım:)

Ne ceviz yemişim ya yine alerji olurum kesin
Sen de börek yemişsin ne böreği yedin?

afiyet seker olsunn tatlim benimm
bende kasarli borek yedim hayatim ama sonra beyaz leblebi epey yedimm (
ceviz faydali canimm doktorlarda onerio oh cevizli ekmecikte yapmisin sabah yersin hayatim

Yasemin spora mı gittin spor yapma sakın? Kaslar şişiyormuş tartılmaya az kaldı:)
Sen de okudun mu onu prensescim, tartılmaya yakın spor yapmayın dedi pepper şişkinlik oluyormuş

Yasemin spora mı gittin spor yapma sakın? Kaslar şişiyormuş tartılmaya az kaldı:)
Sen de okudun mu onu prensescim, tartılmaya yakın spor yapmayın dedi pepper şişkinlik oluyormuş

aaa bilmiodumm kuzumm gecmisi okuyamadim dahada fistigimm
bugun ben 120 dakika toplam bisiklet cevirdimm canimcimm ama cok hizli ve sert deil normaldi

canim benim insallah yaa etki eder bence seninki de ip atlamak bacaklara super canim ama karin kaslarini bilemedim canim bence sinav hareketi yapmistir kaydirigubbakcemile5

canim benim yaaaaaa saka yapmistir eniste bence kaydirigubbakcemile hem o oyle derse sen daha cok gaza gel yahuu sen gorursun veriyim de kilolari de :lepi:

kizlarrr selammm
kar yine geldi istanbula tipi firtinaa cook burda
nasilsinizzz?

slm canim benim iyiyiz iyi olmaya calisiyoruz sen nasilsin zemuszemus

afiyet seker olsunn tatlim benimm
bende kasarli borek yedim hayatim ama sonra beyaz leblebi epey yedimm (
ceviz faydali canimm doktorlarda onerio oh cevizli ekmecikte yapmisin sabah yersin hayatim

Ben bazen bişeyi yerken duramıyorum, sende de mi öyle oluyor? O yüzden paketi falan almam elime, cevizi tabağa koymadım paketini almıştım ondan öyle oldu herhalde

eh bende fena sayilmam biraz kacirdim bugun yine hayatim
sen naptinn?

Ben bazen bişeyi yerken duramıyorum, sende de mi öyle oluyor? O yüzden paketi falan almam elime, cevizi tabağa koymadım paketini almıştım ondan öyle oldu herhalde

evet canim benim leblebinin paketi yanimdaydi az daha az daha derken bitti :sinifsinif:
seninde oyle olmus demekki canimbenim

eh bende fena sayilmam biraz kacirdim bugun yine hayatim
sen naptinn?

canim benim dunum kotu gectiginden bugun de biskuviyi fazla kacirdigimdan bi de siskinlik hissettigimden yaptim yine sporumu her ne kadar tarti oncesi pek spor yapmayin denilse de bilmiyorumkismile

1-redbook ultimate abs

2-redbook tummy

3-100 ip atlama

4-10 kopru hareketi

5-50 sag ic bacak 50 sol ic bacak

6-koltuk videosu

7-kese, selulit masaj sabunu

masallahh canim benim valla kirkbirkere hemde canimm

Ne bisküvisi bu canım sürekli sana dert oluyor:)

Ne bisküvisi bu canım sürekli sana dert oluyor:)

yaaaa canim deli gibi gittim bugun yine aldim yaa bi de 2 tane alirsan daha ucuzdu iki tane aldim alsanaalsanasmile

sindirime yarayan ustu incecik bitter cikolata kapli 1 tanesi 80 kalori dedim hani boyle cok acikirsam bi tane yersem bi sey olmaz bi de yararli saglikli dedim olumunekankayizsmile ama nerdeeee 1 tane--- ilk aldigimda dedim bi daha yok bugun yine aldim yaaa Allahim niye boyleyim ben sempatiksalakcinni 1 tanesini yarin hediye veriyim bari -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…