yaaaa canim deli gibi gittim bugun yine aldim yaa bi de 2 tane alirsan daha ucuzdu iki tane aldim alsanaalsanasmile
sindirime yarayan ustu incecik bitter cikolata kapli 1 tanesi 80 kalori dedim hani boyle cok acikirsam bi tane yersem bi sey olmaz bi de yararli saglikli dedim olumunekankayizsmile ama nerdeeee 1 tane--- ilk aldigimda dedim bi daha yok bugun yine aldim yaaa Allahim niye boyleyim ben sempatiksalakcinni 1 tanesini yarin hediye veriyim bari -tatlicadiarzu-
kizlar kuru kayisi yiyommm dayanamadimm
canim benimm paket acilinca bi tane diosun sonra hadi bi tane daha diye diye gidioo ama sen cok spor yapmissin gitmiss biskuviler guzelcim
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim ve benimde fazlam var banada yardımcı kilo vermek istiyorum neolurrra.s.
yaaaa canim deli gibi gittim bugun yine aldim yaa bi de 2 tane alirsan daha ucuzdu iki tane aldim alsanaalsanasmile
sindirime yarayan ustu incecik bitter cikolata kapli 1 tanesi 80 kalori dedim hani boyle cok acikirsam bi tane yersem bi sey olmaz bi de yararli saglikli dedim olumunekankayizsmile ama nerdeeee 1 tane--- ilk aldigimda dedim bi daha yok bugun yine aldim yaaa Allahim niye boyleyim ben sempatiksalakcinni 1 tanesini yarin hediye veriyim bari -tatlicadiarzu-
Ben de oluyor bu tür şeyler, hediye ver bence de, yoksa biter o:) Amma çok kalorisi varmış onun da öyle ya kafamçokkarıştı
eee bi çarşamba daha gelldi ben bu foruma geleli yaklaşık 1 ay oluyor ama hala bende bir değişiklik yok
nerde yanlış yapıyorum acabba ya
evet canim yaa tam hediyelik vallatek biskuvi icin gercekten bayaa cok ama 80 kalori genel olarak cok mu ki hani ara yapinca tek bi tane yesem ama sadece 1 (BIR) Ttane:) opuyorumnanaktan canim bi de diger soruma bi yorum alsam sana zahmet yahu Şeniz
eee bi çarşamba daha gelldi ben bu foruma geleli yaklaşık 1 ay oluyor ama hala bende bir değişiklik yok
nerde yanlış yapıyorum acabba ya
Hayır canım ara öğün olarak 80 kalori iyi, bir tane de kalırsa problem olmaz, diğer soruna karar veremedim canım. Şöyle söyliyim ben eskiden sok sık tartılırdım, sabah ve akşam arasında 1 kilo fark olurdu, yeni yemek yediysen 1.5 da olabilir. Ama hiçbir şekilde tam olarak doğru kilonu bulamazsın bu şekilde gramaj olarak yani. İnsan vücudu gün içinde şişer, sonra yediğin yemekler içtiklerin vs sporun etkileri. Sen kendine bir tartı al bence en iyisi:)
boy 1 55 kilom 58 malesef 1 yılda 13 klo aldımmm:bbo:
daha doğrusu evlendikten sonra aldım kiloyu bütün gün evdeyim fazlada yemiyorum aslında 45 kilo olmak istiyoruummmm tekrar
evet canim ya cok haklisin 1 adetle kalsa iyi iyi :)) canim yarin sabah kalkar kalkmaz tartilacagim soyledim girip alabilirsin kullanabilirsin dedi :)) ama iste banyolarinda incecik hali gibi bi sey var ama o etkilemez dedi bi ihtimal asagiya indirebilirim tartilip tekrar cikabilirim :)) ama ciplak olamam:_)) neyse bakacagiz artik ama yarin isten gelince degil de sabah tartilacagim insallah :teytey:
ooo kimleri goruyorum nerelerdesinn trufcum yahu bi de hukukcu nerde yaaa onu da goremiyorum ben bayadirrr kaydirigubbakcemile5
canim benim belli bi saatten sonra hic bi sey yememek lazim o kesin etkili oluyor
bi de su ve spor bunlarin hepsi tamamsa bence verirsin canim benim hic takma kafana
canim benim bak fazla da yemiyor mussun bence kolaylikla verirsin insallahvideolar var pek guzel pilates olsun vucudun degisik yerlerini calistiran videolar olsun ya da ip atlama olsun yuruyus olsun bi seyler olsun da canim hareket ya da spor adina super olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?