50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim benimm paket acilinca bi tane diosun sonra hadi bi tane daha diye diye gidioo ama sen cok spor yapmissin gitmiss biskuviler guzelcim

canim benimm paket acilinca bi tane diosun sonra hadi bi tane daha diye diye gidioo ama sen cok spor yapmissin gitmiss biskuviler guzelcim

aynen canim vallaaaaaaa yaa tam benim icimi okumussun kaydirigubbakcemile3 insallah canim benim :Saruboceq:

kizlar benim bir sorunum olacak simdi diyelim ki ben tartiya ciktim 2 dk once diyelim ki spor yapali 1 -1.bucuk saat oluyor diyelim aksam yemegi yiyeli bayaa oluyor sonrasinda sadece sut ictim bu durumda ciplak tartilsam sizce ne kadarini dusmem gerekir gercek kilom icin CADIARZU tahminen CADIARZU

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim ve benimde fazlam var banada yardımcı kilo vermek istiyorum neolurrra.s.

hosgeldin canim ee anlat bakalim boyun kac kac kilosun kac olmak istiyosun ne yedin ne ictin ne yaptin kaydirigubbakcemile2 carsambalari kilomuzu yaziyoruz canim unutmazsan super olur opuyorumnanaktan

Ben de oluyor bu tür şeyler, hediye ver bence de, yoksa biter o:) Amma çok kalorisi varmış onun da öyle ya kafamçokkarıştı

Ben de oluyor bu tür şeyler, hediye ver bence de, yoksa biter o:) Amma çok kalorisi varmış onun da öyle ya kafamçokkarıştı

evet canim yaa tam hediyelik valla tek biskuvi icin gercekten bayaa cok ama 80 kalori genel olarak cok mu ki hani ara yapinca tek bi tane yesem ama sadece 1 (BIR) Ttane:) opuyorumnanaktan canim bi de diger soruma bi yorum alsam sana zahmet yahu Şeniz

eee bi çarşamba daha gelldi ben bu foruma geleli yaklaşık 1 ay oluyor ama hala bende bir değişiklik yok
nerde yanlış yapıyorum acabba ya

eee bi çarşamba daha gelldi ben bu foruma geleli yaklaşık 1 ay oluyor ama hala bende bir değişiklik yok

ooo kimleri goruyorum nerelerdesinn trufcum yahu bi de hukukcu nerde yaaa onu da goremiyorum ben bayadirrr kaydirigubbakcemile5
canim benim belli bi saatten sonra hic bi sey yememek lazim o kesin etkili oluyor
bi de su ve spor bunlarin hepsi tamamsa bence verirsin canim benim hic takma kafana

Hayır canım ara öğün olarak 80 kalori iyi, bir tane de kalırsa problem olmaz, diğer soruna karar veremedim canım. Şöyle söyliyim ben eskiden sok sık tartılırdım, sabah ve akşam arasında 1 kilo fark olurdu, yeni yemek yediysen 1.5 da olabilir. Ama hiçbir şekilde tam olarak doğru kilonu bulamazsın bu şekilde gramaj olarak yani. İnsan vücudu gün içinde şişer, sonra yediğin yemekler içtiklerin vs sporun etkileri. Sen kendine bir tartı al bence en iyisi:)

Canım belki metabolizma hızın yavaşlamıştır, yeme programını saatleri yaptığın sporları falan değiştir.

daha doğrusu evlendikten sonra aldım kiloyu bütün gün evdeyim fazlada yemiyorum aslında 45 kilo olmak istiyoruummmm tekrar

evet canim ya cok haklisin 1 adetle kalsa iyi iyi :)) canim yarin sabah kalkar kalkmaz tartilacagim soyledim girip alabilirsin kullanabilirsin dedi :)) ama iste banyolarinda incecik hali gibi bi sey var ama o etkilemez dedi bi ihtimal asagiya indirebilirim tartilip tekrar cikabilirim :)) ama ciplak olamam:_)) neyse bakacagiz artik ama yarin isten gelince degil de sabah tartilacagim insallah :teytey:

boy 1 55 kilom 58 malesef 1 yılda 13 klo aldımmm:bbo:

daha doğrusu evlendikten sonra aldım kiloyu bütün gün evdeyim fazlada yemiyorum aslında 45 kilo olmak istiyoruummmm tekrar

canim benim bak fazla da yemiyor mussun bence kolaylikla verirsin insallah videolar var pek guzel pilates olsun vucudun degisik yerlerini calistiran videolar olsun ya da ip atlama olsun yuruyus olsun bi seyler olsun da canim hareket ya da spor adina super olur bence

İyi bakalım sevindim buna, pamuklu pijama 400 kalori falan oluyor kalınlığına göre düşersin canım.

canım internetimizde bi sorun vardı maalesef o yüzden aktif katılamadım. o yüzden sporda yapamadım. bugün daha iyi internet. yarından pek umutlu değilim açıkçası
sirke ya da maydonoz suyu işe yarıyormu acaba

tamam da gündüz bişi yemiyorum eşim gelnce ne olursa ohhh maşallah götür yapıyorum

Ben de kaçıyım artık ders çalışıp yatarım, iyi geceler herkese, öpüyorum hepinizi canlarım
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…