50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar, ip atlayan arkadaşlar günde ne kadar sıklıkla ve ne kadar süreyle ip atlıyor acaba ben de düşünüyorum da?

Canım ben öncelikle ısınıyorum en az 10 dk özellikle bilekleri ısıtıyorum. Sonra 30 arlı setler şekilde atlıyorum 50 beni çok yordu ... bitirince şööle bi yürüyorum su içiyorum diğerine geçiyorum kendini iyi hissettiğinde çok da ara vermeden atlayabilirsin örneğin ben yaklaşık 1-2 dakikada seti bitirip ara verip başlıyorum. Sen istersen daha da uzatabilirsin...

Canım sana dip not: Çalıştığım yerdeki fitness antrenörüne sordum ip atlamayı yağ yakmak için ideal değil karbonhidrat yakarsın dedi yani benim anladığım yemeyi kaçırdığın zaman tatlı falan yediğinde işe yarıyor yoksa biraz zor gibi...

En güzeli yağ yakmak için uzun süren yürüyüşler dedi (koşu bile değil) yani kardiyo egzersizi ..
Bilgine canım ... Havalar bi düzelse neler yapıcaz da işte

anladım canım çok teşekkür ederim. ben o koşu bandının pasını silicem heralde bir kez daha tescillenmiş bulunmakta bu. :çok üzgünüm:

anladım canım çok teşekkür ederim. ben o koşu bandının pasını silicem heralde bir kez daha tescillenmiş bulunmakta bu. :çok üzgünüm:

Ayyyy hiç güleceğim yoktu varsa niye kullanmıyosun tatlımmmm ooo en iyisi o ne kas yapar ne bişiy süper kilo verirsin benim de evim büyük olsa da alsam valla yaa Hımmm bi de şey dedi fitness cı herkesin yağ yaktığı bir nabız sayısı var dedi o aralıkta çalışman lazım dedi. Koşu bantlarında bileklik varmış sanırım nabzını ölçen spor yaparken o önemli dedi bilgine cnm

:kedi:
ya evet bizimkinde de var nabız ölçen kısım da hangi aralığa göre yapacağımı bilmiyorum. koşu bandı harika bi şey, geçen yıl 8 kilo verdim onunla bu yıl bi tembellik çöktü bana niyeyse bi türlü kaldıramıyoum popoyu
bi de evin çok büyük olmasıne gerek yok ki yürüdüğün kısım yukarı doğru katlanıyor. bir orta sehpanın sığdığı her yere sığar yani işin bitince kaldırırsın öyle çok ağır, hantal taşınması güç bişey de değil.

Canım benim kaldığım ev 30-40 metrekare ve sürekli burada oturmıycam iş dolayısı ile burdayım apartta kalıyorum o yüzden alamıyorum yaşını söylersen yağ yakma nabzını hesaplayabilirim. ya da sen

Dilara Koçak - MEZURA - Yağ Yakma Nabzı

bu linke girersen hesaplayabilirsin...

Herkes merhaba, dun akşam tartıldım, 52,70
sabah tartıldım aç karnına 51,600 çıktım

Evet cnm gün içinde yediklerinden vücudunda kalan miktar : 1,1 kg dır.

Tartımlarını sabah kalkar kalkmaz yapmakta fayda o zaman daha doğru sonuçlara ulaşıp kontrolünü yapabilirsin...

Kolay gelsin

yaa kizlar benim cok moralim bozuk,
kac gundur tuvalete cikamadim; o da tartiya yansidi..
ama ben daha fazla kilo verdigime inaniyorum...

yarin sabah bir daha tartilsam kabul eder misiniz?

(bugun bildigim butun yontemleri deneyim tuvalet icin )

.-(((

Koç sensin sen kabul dersen bizim için sorun yok olumunekankayizsmile

Canım müsli incir ve yeşil çay bunlar da olmazsa, en kötü yöntemi söylüyorum sinameki çayı

neyse canlarim ya;
duzeni bozmayalim simdi,

ben bu hafta da sadece gr vermis olayaim;
onumuzdeki carsamba bakariz artik..

bu arada yeni listeyi benim mi guncellemem gerekiyor? gecen hafta burcu yapmisti; bir de yeni kocu da benim mi secmem gerekiyor ??

:bbo:

tebrikler canim;

bizim vermemiz gereken kilo az oldugundan yavas veriyoruz herhalde;
boyle yarim kilo-yarim kilo gidecek herhalde..

bu arada menun super..

tebrikler canim;

bizim vermemiz gereken kilo az oldugundan yavas veriyoruz herhalde;
boyle yarim kilo-yarim kilo gidecek herhalde..

bu arada menun super..

Üff evet galiba böyle olucak yahu neysaed hiç yoktan iyidir düzenli beslenmeyi öğreniyoruz özellikle de ben ...bilmiyorumkismile

herkese selaaaaam
kilo mu bildireyiim 59.6 200 gr cııık olsun napalım bu karda kışta bide yağ bağlamak vardı gr gr gidiyoruz işte havalar azucuk ısınsın o zaman kilolar nası gidiyo görücez hep beraberakannehir

aynen canim hem kis gunu kilo almiyoruz hem de azar azar veriyoruz;
napalim..

yaza kadar ooo slim-fit oluruz biz.....

kizlar bugun scyllla nin deyimiyle cozutacak gibi bir halim var benim;
tartinin moral bozuklugu ile istahim kabardi.

ama kontrolu birakmamak icin direniyorum

sabah
1 dilim tam tahil ekmegi
peynir, maydonoz 4 ad. zeytin

ara
ara yapamadim

oglen
3 fincan bitki cayi (yesil cay-hibiskus-papatya-adacayi--- kendim karistirdim bunlari ???)
1 dilim tam tahil, 1 dilim cavdar ekmek
peynir, maydonoz, dereotu
az kasar peynir
1 tatli kasigi nutella

ara olarak sut icicem.

aksama da evdeki sebzelerden guzel bir turlu pisireyim diyorum.

bu arada kizlar ben isten erken ciktim evdeyim.
niye mi?

sabah tam isyerinin onunde servisten indim; bir ruzgar felaket;
lensim dustu gozumden :-(( bulamadim da ...
1-2 saat idare edeyim dedim ama yok; calisamiyorum; hicbisey gormuyorum;
sonunda mudurum izin verdi bana, eve geldim..

gozlugumu taktim, ooohhh dunya varmis..

merhaba herkese bi sakıncası yoksa bende aranıza katılmak istiyorum. şu anki kilom dün sabah tartıldım 59,2 hedef kilom 53 2 senedir hep bu kilolarlardayım her seferinde diyete girip 2 kilo verince bırakıyodum ve hepsini hatta daha fazlasını geri alıyodum bundan çok sıkıldım ve en iyisi şok diyetleri bırakıp yeme şeklimi değiştirmek dedim ve işe ilk olarak beyaz ekmek yerine kepek ekmeği yiyerek başladım ve abur cuburu ıkarttım hayatımdan çok canım isterse form ürünleri tercih ediyorum oda çok sık olmamak kaydıyla ve hareket en önemlisiymiş şimdi günde en az 1 saat yürüyorum ve 1.5-2 litre su tüketiyorum bu sefer kararlıyım yaza fit giricem benide aranıza alırsanız sevinirim.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…