50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi bakalım sevindim buna, pamuklu pijama 400 kalori falan oluyor kalınlığına göre düşersin canım.

ince bi elbise giyeyim bari yarin:)) oyle tartilayimmkaydirigubbakcemile3

iyi canim benim kaybolma bi yerlere Şeniz yarindan ben de umutlu degilim canim da hayirlisi bakalim valla ben ikisini de denemistim zamaninda ama ayni anda bi suru sey denedigim icin o zamanlar hangisi en iyisi valla karar veremiyorum ama sirke bal sicak su sabah kalkar kalmaz icersem ama sonradan o kadar gina geldi ki 1 yudum bile icemedim -tatlicadiarzu- maydonoz suyunu da ictigim anda ates basardi beni nasil terletiyor o oyle sana da oyle oluyor mu canim yerimseniben

tamam da gündüz bişi yemiyorum eşim gelnce ne olursa ohhh maşallah götür yapıyorum

canim iste artik dikkat edersin yesen bile azar azar yersin opuyorumnanaktan

Ben de kaçıyım artık ders çalışıp yatarım, iyi geceler herkese, öpüyorum hepinizi canlarım
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

iyi geceler canim benim cok cok kolay gelsin sana opuyorum yarin gorusruuzz kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Canım belki metabolizma hızın yavaşlamıştır, yeme programını saatleri yaptığın sporları falan değiştir.

metabolizmam yavaşlamış olabilir
yeme düzenim çok kötü zaten evdeyken doğru dürüst öğle yemeği kavramı yok kızıma bişey yedirirken ben de yiyorum akşam eşim 7 de geliyor o saatten sonra yemek yemek acaip kötü oluyor. çalışıyorken rahat herşey saatle olurken, gel görki evdeyken herşey altüst oluyor

yesacım ben maydonoz suyunu hiç denemedim. ben 25 hatta gelecek ay 26 olacağım 26 yıllık hayatımda 2 yıldır 50 nin üzerindeyim. ondan önce 50 bile ne kadar çok gelirdi bana 48 idealim derdim. ah ah büyük konuşmayacakmışsın.

ben yatıyorum canlar. yarın misafirim de var zaten. kızım sabah 7 gibi uyanıyor sonrada uyutmuyor. hepinize iyi geceler. tatlı rüyalar.

canim benim oncelikle dogum gunun kutlu olsun simdiden kaydirigubbakcemile3 bence yine olursun canim benim hic canini sIkma kolay gelsin simdiden gorusuruz yarin iyi geceler

ben de yatayim bari yarin iyi haberlerinizi aliriz insallah kizlar ben de iyi haberler veririm insallah haydi goruusruzz kaydirigubbakcemile5Şenizopuyorumnanaktan

selam canım
teşekkür ederim..

yarın gunduz giremiycem ben kg bildirimimi şimdiden yapayım o zaman.

boy 172
kg 58.5
yaş 24

bugun yedıklerım;
sabah 1 dl light peynır, 1adet haslanmıi yum., 1 dl tam tahıllı ekmek

öğlen 3 kasık light yogurt, 1 adet elma, 3 kasık light kuru meyveli müsli

aksam 1 kase tarhana corbası
yarım tabak zeytınyaglı pırasa(yagı oldukça az)
3 kasık nohut püresi salatası

spor olarak; 1 saatte 7 km yürüdüm koşu bandında
ve 25 dk pilates yaptım.

herkesi öpüyorum..

koçumun acımasız eleştirilerini bekliyorum.

önmli değil canım
bence bu menüye yaptığın sporlara hediye bile gelirrr :lepi: :lepi: sempatiksalakcinni

bende 55 -56 kilo arasi gidip geliyorum, ama beni araniza bosuna almayin :kedi:niyemi cunkuu butun gun tatli yiyorum, napcam ben yaa dogumdan sonra gobegim kaldi. tam basliyorum spora yememe ozen gostermeye en fazla 3 gun suruyo. bi ara cildim icin ilac kullaniyorsum o zaman yememe de dikkat etmem gerekiyordu ilac bitti, tatlilar ve kilolar geri geldi. simdi o tok mideye 2 dilim cheesecake i bi guzel yedim. neyse ben haftaya gelirim artik araniza. bu haftada bole devanm etsin bakalim.cokacimcoook

Kızmayın ama
59 olsam başka bişicik istemem bende .kilo vercem diyede hiççç ugraşmazdım heralde

Kolaygelsin Arkadaşlar azimle devam

Afiyet olsun canım bastırmıştır açlığını. Su iç bir de arkasına bol bol:)
ictim canimm bi buyuk bardak:)

canim benim biskuvi falan kalmamistir artik o yuzden rahat ol tartiya bazen sislikler yansio biliosun tuzlu yiyince bile yansiooo gulum
Prensesim nereye gitti yahu

caniminn ici netim gitti ((( simdi uyandimda bi bakayim dedim duzelmis
insallah gitmez yine karda zaten evdeyiz bide netolmazzsa patlarim

kizlar kusura bakmayin pat diye cikmis gibi oldum .ama netim gitti birden simdi uyandimda bakayim dedim duzelmis nihayet

Yeşil çay için kiloları verin

Yaptığınız egzersizlerde daha fazla yağ yakmanın daha ucuz bir yolu var! Spor yapmadan önce yeşil çay içmek, daha az yorulmanızı ve daha çok yağ yakmanızı sağlıyor... Küçük bir çalışma; yeşil çaydan elde edilen özlerin erkeklerin 30 dakikalık kardiyo çalışmalarında yüzde 17 oranında daha fazla yağ yakmalarını sağladığını gösterdi.
* Yeşil çayın metabolizmayı nasıl çalıştırdığı henüz tam olarak belirlenemedi fakat bu sağlıklı otun içindeki bir şeyin, yağları yakıta çevirdiği ve bunun da egzersiz sırasında daha fazla okside edildiği sanılıyor.
* Spor için hazırlanan içeceklerin aksine yeşil çay kalori içermiyor. Yani içtiğiniz şeyin içerdiği kaloriyi yakmak için ekstra spora gerek olmuyor.
* Yeşil çay yaptığınız sporu yağ yakma seansına dönüştürürken, aynı zamanda kan basıncını dengeliyor, hafızayı güçlendiriyor ve kanser riskini azaltıyor.

ben 48 kıloydum 51 oldum ben de mı dıyete baslıyım yanı. sızı gorunce heveslendım ama kocacıgım kızar bı kuru dalsın dıyo:):)

günaydın herkese!

bu sabah utanmadan bir simit ve bir üçgen peynir yedim. mafoldumben öğlende kahvaltı türü bi şeylerle bir küçük dilim kepek ekmeği yiyeceğim.

kilo bildirimimi de yapayım, pek bi şey yok ama: 400 gr vermişim sadece. 56,5 olmuşum. :/

herkese günaydın. bugün ilk kilo bildirimini ben yapayım dedim :) 57,5 ya bu gram işi canımı sıkmaya başladı artık hayır diyetten de sıkılmaya başladım . bu aralar kendimi zor tutuyorum zaten

gunaydin kizlar.

ben de hemen kilo bildirimi yapayim;

gecen hafya 55.7 idim;
55,3 ciktim bu sabah..

ama pazar gunu tartilmistim ve 54,4 tum ???????????????

dun tuvalete cikamadim soylemesi ayip; ondan mi farketti acaba, cok uzuldum:-(( oysa pazar sabahi ne cok sevinmistim.

:-((

neyse bu sabaha gore konusursak; 400 gr vermisim :-(

canlar günaydııınnnnnn opuyorumnanaktan

Ben de 54 idim 53.5 gösteriyor tartı ... Bu spor bu diyete az bile ama neyseeee havalar düzelsin de ben sorucam o kilolara yürücem deli gibim hıh :)

Dünkü mönümü yazıyorum kızlar;

Sabah

3 küp beyaz peynir (az yağlı)
3 dilim domates
1 dilim normal ekmek (kepekli yoktu )
yarım bardak çooook açık çay

Ara: 1 bardak yeşil çay
1 küçük boy kırmızı elma

Öğle: yarım balık (fırında pişmiş çipura)
1 tabak havuçlu göbek salata

Ara: 50 ml. yarım yağlı süt ile yapılmış meskafe şekersiz

Ara: 2 yeşil çay
1 incir, 1 kayısı, 1 kuru erik, 1 kuru elma dilimi, 1-2 kuru üzüm

Akşam: 1 küçük boy balık (küçük çipura)
az salata yağsız
yarım kase ezogelin çorbası

Akşam: 50 ml. light süt ile hazırlanmış şekersiz neskafe
1 form çayı

spor yapmadım

2.5 lt. suyumu içtim

pepper bende de aynı durum ya. geçen hafta çarşamba 56,9 idim, pazar günü 55,4 bu sabah da 56,5. ben de dün tuvalete çıkamadım. alakası vardır heralde. ben de depreslerdeyim pazar günü ne güzeldi. mafoldumben

kilom 62 mensim yakın o yüzden şiş olabilir
leslie ile yürüyüş videosu olan bana da verebilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…