İyi bakalım sevindim buna, pamuklu pijama 400 kalori falan oluyor kalınlığına göre düşersin canım.
canım internetimizde bi sorun vardı maalesef o yüzden aktif katılamadım. o yüzden sporda yapamadım. bugün daha iyi internet. yarından pek umutlu değilim açıkçası
sirke ya da maydonoz suyu işe yarıyormu acaba
tamam da gündüz bişi yemiyorum eşim gelnce ne olursa ohhh maşallah götür yapıyorum
Ben de kaçıyım artık ders çalışıp yatarım, iyi geceler herkese, öpüyorum hepinizi canlarım
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
Canım belki metabolizma hızın yavaşlamıştır, yeme programını saatleri yaptığın sporları falan değiştir.
yesacım ben maydonoz suyunu hiç denemedim. ben 25 hatta gelecek ay 26 olacağım 26 yıllık hayatımda 2 yıldır 50 nin üzerindeyim. ondan önce 50 bile ne kadar çok gelirdi bana 48 idealim derdim. ah ah büyük konuşmayacakmışsın.
ben yatıyorum canlar. yarın misafirim de var zaten. kızım sabah 7 gibi uyanıyor sonrada uyutmuyor. hepinize iyi geceler. tatlı rüyalar.
hoşgeldin canım a.s.
çarşamba günleri kilo bildirimi yapıyoruz her hafta bir koç seçilir ve koç bizi takip edr
gerekirse ceza verebilir
yediklerini içtiklerini yaptığın sporları hergün yazarsan seviniriz
daim olman dileğiyleee
selam canım
teşekkür ederim..
yarın gunduz giremiycem ben kg bildirimimi şimdiden yapayım o zaman.
boy 172
kg 58.5
yaş 24
bugun yedıklerım;
sabah 1 dl light peynır, 1adet haslanmıi yum., 1 dl tam tahıllı ekmek
öğlen 3 kasık light yogurt, 1 adet elma, 3 kasık light kuru meyveli müsli
aksam 1 kase tarhana corbası
yarım tabak zeytınyaglı pırasa(yagı oldukça az)
3 kasık nohut püresi salatası
spor olarak; 1 saatte 7 km yürüdüm koşu bandında
ve 25 dk pilates yaptım.
herkesi öpüyorum..
koçumun acımasız eleştirilerini bekliyorum.
ictim canimm bi buyuk bardak:)Afiyet olsun canım bastırmıştır açlığını. Su iç bir de arkasına bol bol:)
aynen canim vallaaaaaaa yaa tam benim icimi okumussun kaydirigubbakcemile3 insallah canim benim :Saruboceq:
kizlar benim bir sorunum olacak simdi diyelim ki ben tartiya ciktim 2 dk once diyelim ki spor yapali 1 -1.bucuk saat oluyor diyelim aksam yemegi yiyeli bayaa oluyor sonrasinda sadece sut ictim bu durumda ciplak tartilsam sizce ne kadarini dusmem gerekir gercek kilom icin CADIARZU tahminen CADIARZU
Prensesim nereye gitti yahu
gunaydin kizlar.
ben de hemen kilo bildirimi yapayim;
gecen hafya 55.7 idim;
55,3 ciktim bu sabah..
ama pazar gunu tartilmistim ve 54,4 tum ???????????????
dun tuvalete cikamadim soylemesi ayip; ondan mi farketti acaba, cok uzuldum:-(( oysa pazar sabahi ne cok sevinmistim.
:-((
neyse bu sabaha gore konusursak; 400 gr vermisim :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?