50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldinn kuzum 55 kilo normal deilmi tatlimm

opuyorumnanaktan Çok mutlu oldum yesacım. Bu ay boyunca kaçamaklar olsa da yediklerime dikkat edebildim, yıllardır elma yemeyen ben günlük elma yiyorum. ama spor konusu felaket. Nette olduğum her vakit burdayım bundan sonra. opuyorumnanaktan zemuszemus

tamamdır kuzum bırakma bızı bak kaydirigubbakcemile5 valla cok oldu tek mesaj yazıp kaybolan arkadaslar ama ben anladım sen degılsın onlardan aklinialirimsmile goruyum senı canım bı de cok guzel vıdeolar falan var spor ıcın hareket ıcın yavas yavas onlardan baslayabılırsın canımkaydirigubbakcemile5

canim benim ama inceciksin resimdede bosver 70 ciksin ama oyle durmuyo tatlim

canım benım yaaaaaaaaaaaaaaaa Şeniz valla cok ıyısın ama dogru olcuyorum degıl mı bu ısınn ustaları gelsın bı baksınlar koydugum fotoya bakalım kaydirigubbakcemile3 umarım ıncelır bakalım bu aralar hıc bı sey olmaz da kalınlasmasa barı kaydirigubbakcemile3

prensesfb arkaşıma katılıyorum, 1 gr fazlan yok gibi gözüküyor. Ölçüyü falan boşver yesacım, aynaya bakınca fiziğini seviyorsan ne mutlu sana... Boyun kaç, tartı yerine spora yüklen bence. Hedefim 50 dedim ama 50 de nasıl olurum bilmiyorum, aynada mutlu olduğum an kilomu korumaya çalışırım muhtemelen.

ayy canlarım yaa sozlesmıs gıbı mutlu edıyorsunuz sız bugun benı :))) valla sevmıyorum yaa boyum da kısa oldugu ıcın 1.57 hem 47 olmak ıstıyorum hem de duz karnım olsun ıstıyorum hem de selulıtlerın gıtsın ıstıyorum ne cok sey ıstıyorum degıl mı ( en ıyısı senın dedıgın canım ya tartı degıl de ayna aslında olcut ama bakalım artık bu arada

sulecım yaa sen sankı bu olcum ıslerınden anlıyorsun gıbıme geldı :))) bı baksana fotoma dogru mu olcuyorum nasıl bu kadar cok cıkıyor yahu((

guzel bebegim benimm takma kafana fistikksin fistikkk

aynen katiliorum bende tatlimm

Hayatta bırakmam burayı, bi sürü diyet grubuna falan bakındım, en çok sizi sevdim olumunekankayizsmile. Avatar ve kilo çizelgemi koymak için 59 kiloyu bekliyorum. 60 lı sayıları hiç sevmedim. :umursamaz:
yesacım kesinlikle spora ağırlık ver, selülitlerden en iyi o şekilde kurtulursun, vücudun da sıkılaşır hem.

sulecım yaa sen sankı bu olcum ıslerınden anlıyorsun gıbıme geldı :))) bı baksana fotoma dogru mu olcuyorum nasıl bu kadar cok cıkıyor yahu((

evet canım doğru ölçmüşün ama ölçümü sabah ve direk tene değerek yapmalısın.... sende sanırım atlet var....senin ölçün gene iyi benim incelmiş halim 72......(((

bence biran önce ölçmelisin ozaman daha iyi oluyor. 1-2 santim bile incelmek insanı motive ediyor.

Haklısın sanırım şulecim, rakamların çokluğunu kaldıracağımı hissettiğim an ölçeceğim. İncelmeye başladığım an dediğin gibi motive olacağım, ancak o zaman da buraya yazacak cesareti bulabilirim sanırsam. a.s.

selam canım a.s.
hoşgeldin aramıza çarşamba günleri kilo bildirimimiz var
birde gün içinde yediklerini içtiklerini yaptığın sporları paylaşırsan seviniriz kaydirigubbakcemile5

canım benim daqlımmm benim yerim ben seniiiiiikaydirigubbakcemileŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…