50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senın boy kactı kuzum ben 1.57 olunca 51 pek olmuyor soleee 1.70 olsam 51 olunca ayy bı kac kılo vermem gerek derım de :)))) sımdı bı 4 kılo gıtmesı gerek dıyorum :))) krizantem ney yaw nası bı cıcek:))

Yesacım boyumu kendim bi kaç kez ölçmeye çalıştım, her seferinde farklı çıktı, ulaştığım en uzunu kabul etmek istiyorum ama :kedi: 1,58(+-) 1 cm 1,59 diyorum ama belki 1,57 yerimseniben Bi daha da ölçmeye cesaret edemiyorum eyvahedigeldismile

Krizantem in diğer adı kasımpatıymış. googleda var resimleri canım. Sen demeden önce ben çiçek adı olduğunu bile bilmiyordum :))

Son düzenleme:

hakketen daha erken değilmi????? ama havada çok güzel şubat ayı olmasına rağmen mart nisan ayları gibi havalar pırıl pırıl ve sıcak::::::

Valla şekerlerim daha erken gerçi ama hava çok güzel bana da bir enerji geldi, her zaman gelmez değerlendiriyim dedim. Bir de cumartesi doğumgünüm misafir çok olur şimdiden temizlemek lazım. Yalnız hala temizliyorum şuan nefes nefesiyim azıcık soluklanmak için oturdum, baya bir spor olmuştur herhalde:)

oyyy kuzum üzülme :teselli:
bu hafta aletli çalılştın kaslanmışsındır belki.

anladım canım benım 50 ıdeal olur o zaman sana super olur ınsallah kaydirigubbakcemile5
benden sana gelsın o zaman o cıceklerın hepsı canım tum krızantemler senınle olsun kaydirigubbakcemile3

oyyy kuzum üzülme :teselli:
bu hafta aletli çalılştın kaslanmışsındır belki.

canım benım yaaa ınsallah ınsallah Şeniz ya bu hafta ıste kıtlıktan cıkmıs gıbı yemeklere sadırdım da bu kadar da beklemıyordum neyse baslıyorum zaten yavas yavas dıkkat etmeye umarım guzel olur kaydirigubbakcemile2

sana da Allah zıhın acıklıgı versın canım ders calısıyosun en yuksek puanlar senınle olsun vereliniortak Şeniz

boyum 1.60 canim.

kilom 54,8

olculerim;
gogus 89
bel 66
kalca 95,5
ic bacak 58

son yazisim ;-ppp

ooo kuzum kıyamam elın mı yoruldu yaw yaz ıste ne olacak kaydirigubbakcemile3

ıyıymıs canım benım senınde ulasmak ıstedıgın kılo guzelmıs ayy ıc bacak benımde sorunlu yaa alsanaalsanasmile

bana da banadaaaa,
ben de ders calisiyorum

bana da banadaaaa,
ben de ders calisiyorum

tamam canım benım sana da ınsallah suphaneke amınn Şeniz cok guzel olur ınsallah herkeslerın ıstedıklerı hayırlısıyla olumunekankayizsmile boyun kactı bı de senın kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

ben de sımdı cayımı ıcıyorum

tarcın
karabıber
karanfıl
elma
lımonn

yarasınn :içelim:

Teşekkürler iyi dileklerin için yesacım . Hiç 50 olmadım, acep nasıl olurum o zaman boshayallersmile

Ya ben bugün cıs yicekleri abarttım :gitme: Yeşil çay içem bari ben de

boyum mu kacc laelaelaelaelae

ben nescafe iciyorum,

dun aksam cok gec yattim,
oyle uykum var ki su an da sormayin

esneyen smileysi :roflol:

bu arada bizim etiketlerden bazilari cokg guldurdu beni

"yari ac yari tok" --bunu galiba ben yazmistim
"tas gibi"
ben de sopa gibi eklicem bunlara
hihoyyyt

kizlar tchiboda bisey satiliyor bu hafta,
vucut yagi hesaplayici+adim sayar
19,95 tl

yagi olcuyor mu yoksa verilerini giriyorsun hesapliyor mu acaba (onu bizde yapariz)

Teşekkürler iyi dileklerin için yesacım . Hiç 50 olmadım, acep nasıl olurum o zaman boshayallersmile

Ya ben bugün cıs yicekleri abarttım :gitme: Yeşil çay içem bari ben de

Cok super olursun bence canım benım aman bı de derler yaa ayyy yuzun cokmus cok zayıflamıssın artık yeter zayıflama dıyee bence pek aldırmamak lazım hele teyzeler dıyosa hı takmamak lazım ben 56 olmustum bı ara 60dan ınınce aman daha zayıflama dıye ustume cullanmıslardı kaydirigubbakcemile3

ıc ıc canım ıc ıcelım guzelleselım :içelim:

boyum mu kacc laelaelaelaelae

ben nescafe iciyorum,

dun aksam cok gec yattim,
oyle uykum var ki su an da sormayin

esneyen smileysi :roflol:

Şeniz ıyı geceler kuzum nescafe selulıt mı yapardı unuttum sempatiksalakcinni

unutmadan yesacim
dualarina aminn diyeyim ben de ..

amınnnnnn:Saruboceq:

bu arada bizim etiketlerden bazilari cokg guldurdu beni

"yari ac yari tok" --bunu galiba ben yazmistim
"tas gibi"
ben de sopa gibi eklicem bunlara
hihoyyyt

cok ıyıymıs yaa ben de guzelız daha da guzel olacagız sloganını severım de ekleyemıyorum ben nasıl eklıyecegız :teytey::smiley-cool:

yarın da bim de baskul varmıs bız de onu alacagız anamla -tatlicadiarzu-

o slogan da benimdi lulu )
eklerim simdi...

nasil bir baskulmus bu nünü??
yag kas olcuyor mu?:uhm:

kizlar tchiboda bisey satiliyor bu hafta,
vucut yagi hesaplayici+adim sayar
19,95 tl
yagi olcuyor mu yoksa verilerini giriyorsun hesapliyor mu acaba (onu bizde yapariz)

Hiçbişi anlamadım ya o nasıl bişimiş ki kafamçokkarıştı

Canım neyseki orantılı zayıflıyorum. Benim bazı tanıdıklarım direk yüzden çöküyor ve düşün 110 kilo falan.
:içelim:

Canım yarın mı geliyormuş ürün bime??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…