50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oooohhh kızlar turşudu tuzdu çekirdekti
hadi benimde katkım olsun mutfakta bi ara gözüm fırın tepsisine kaydı canım ne çekti dersiniz??
poğaça yarın yapıcam ne zaman dır yemiyorum
birde bu ara ne yaptıysam uzun süredir yemediğimi hatırlıyorm sanki aç geziyorumsempatiksalakcinni

yap canım benım yarasın :)))) ben de bugun basladım askı memnuya ılk defa ızledım bayaa bı soru sordum artık anneme gına geldı amaaa :)))

kaydirigubbakcemile3
sen naptinn sekerparemmm?

Şekerpare deme bana :kedi: aklinialirimsmile Geçen gün de dediydin, sanki ne yediğim içine doğar gibin CADIARZU Şeniz Canım benim napam, bugün forumda nöbet tuttum olumunekankayizsmile Sizlerin yolunu gözledim işte kaydirigubbakcemile3
Yasemincim spor yapıyor, senin spor durumları ne alemde söyle bakalım??

yap canım benım yarasın :)))) ben de bugun basladım askı memnuya ılk defa ızledım bayaa bı soru sordum artık anneme gına geldı amaaa :)))

bunu sen mi diyorsun yesacım aaaaaakannehir
anneciğinin yanında olmasan cezalar havada uçuşurdulülülülülülü
kafama yediğim oklavalar hariçççççççççklava:

Şeniz Şeniz Şeniz

kizlar su getirdimm icelimmm hepimiz:)

prensesim suyum elimde yudum yudum içiyorum bebeğim
çok saolasın canım benimŞeniz

oyyyy kaymaklimmm benimm napimmm cok tatlisinn tatlilarla hitap ediomm sana ama canin cekiosa soylemem haayatimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlar ben de yarım litre su içtim, amma susamışım yahu... ıçelim güzelleşelim :içelim:
ıstediğini söyle prensescim, can çekmesi değil, benim halihazırda yemiş bulunduğum cıs yiyeceğim :))

Son düzenleme:

valla anneme dua edın valla kaydirigubbakcemile3 yoksa ne pogacası yaw derdım ammaa ıste bugun yedıklerımı yazamadıgım ıcın pek bı sey soyleyemıyorum kımsecıklere :gitme: ama sen harıc kuzum sana soylerım ne pogacası kız o pogacanın bı tanesı 150 kalorı ve de dırekt kalcamıza yapısıyor kaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmile

kizlar su getirdimm icelimmm hepimiz:)

[/I][/SIZE][/COLOR]

valla ben de ıctım de geldım boshayallersmile

afiyet seker olsunnnn tatlimmmm su gibi yok valla kuzumm
bi anneme aliskanlik edindiremedim o malesef cola icioo cok kiziorumm alsanaalsanasmile
galiba benim sekerpare icime dogmus balim kaymagimm yirim seni:)opuyorumnanaktan

ohhh yarasinnnn canimm su ictikce kilolar sislikler gitsinnn tatlimmmopuyorumnanaktan

ne yedikte böyle susadık acepakannehirohaoldumsmile

Bi cıs ı yukarıda yazdım, devamı da var bugün o cısların Amaaaaaa tartldım 59 um hala, hatta 58 e kaymış hafiften. :lepi: Şey kızlar aşkam abartı tatlı yediğim için acıkmadım, acıkmayınca da akşam yemeği yememiş oldum. Ama zaten ben gece çoooooook geç yattığım için genelde, 2 öğün yemeğe alışkınım ve akşam yemeğiyle uyku saati arasında çoooook vakit farkı olur hep. Öyle işte eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
ohhh yarasinnnn canimm su ictikce kilolar sislikler gitsinnn tatlimmmopuyorumnanaktan
inşaallah ben hep su içerimde 3 litreyi hemen hemen bulur heralde hızlı içiyorum artık yudum yudum içmem lazım
hepimizin kilocuklarda şişliklerde gideceeeeeeeek cannımmmbayanssulusmile

bende minik bir cıs yedim şimdi küçücük amaaaa:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…