opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Canımcım zaten geç yapılan kahvaltıdan sonra telde konuşmak, spor, çiçeklerimi sulamak derken bu saate kaldım. Burayı okumak da baya vaktimi aldı tabi geldikten sonra da.
Esneme hareketlerini de aksatma canım kaydirigubbakcemile5 Ben takmış durumdayım esnekliğe, açıldım ama biraz bu hafta :lepi:
Sensewitchcim bacağın nasıl, daha iyi misin??
Bugün yediklerim
Sabah kalktığımda bir ceviz ve bir 4-5 kuru üzüm yedim,
1 saat sonra bir kaşık yoğurt yedim
11:30 gibi 3 dilim ekmek, ezme, peynir ve zeytin yedim.
Daha sonra 1 stick çikolata yedim. Yeşil çay içtim
Öğlen de yarım tabak salata yedim.
Akşama da bakla yapmayı düşünüyorum.
tamam canım sporun sonundada yaparım bugün spor sonu yapmadım galibaCADIARZU
zaten toplamda yarım saatir benim spor hep dinlendim vücut soğumadan yine başladımkaydirigubbakcemile2sağolasın canımopuyorumnanaktan
lunapiena tebrikler arkadaşım hoşgeldin. Burada olduğun müddetçe ve yaptığın hataları bizle paylaştığın sürece biz gereğini yaparız aklinialirimsmile Yeni sayılırım burada o yüzden ben de motivasyon tonla var :lepi:
İyiyiym iyiyim tatlımcım dün de iyidi üzerine bi de yürüdüm iyice düzeldi:)))
Koşmak istiyorum fitness hocası koşma diyo
yap mutlaka canim,
beni cok rahatladan birkacini yazayim mi size
ayakta duz durun;
yavas yavas one dogru egilerek (sirasiyla bas -omuzlar-tek tek omurla ve bel) ellerinizle ayaklariniza dokunun, --dizlerinizi kirmayin-- baslamadan once burnunuzdan derin bir nefes alin, egilirken bu nefesi agzinizdan yavasca verin..
egilmisken tekrar bir nefes alin ve yavas yavas nefesi verirken yine yavasca kalkin (sirasiyla be-tek tek omuslar-omuzlar bas ve boyun)
Hoşbulduk canım..
Yaklaşık 4 ay'da..
Nisan sonu-Mayıs başı gibi 64'düm ,Eylülde 52 kiloya kadar indim..Şimdi 53-54 arası gidip geliyorum...Daha aşağısına inemiyorum..senağlama
Bu arada boyum da 1.64
bitanem çok az yiyiyorsun yine hastalanıcaksın şimdi anlamıyoruz sonra acısı kilo olarak geri dönüyooo:umursamaz:
Canım çok teşekkürler..
Ben de burada yeniyken felaket motivasyonluydum..Ne oldu bana bilmiyorum.Sanırım artık ne yiyeyim,ne yemeyeyim diye düşünmekten yoruldum..Bir de kilo verince tekrar ya alırsam korkusu başladı bende..mafoldumben
yap mutlaka canim,
beni cok rahatladan birkacini yazayim mi size
ayakta duz durun;
yavas yavas one dogru egilerek (sirasiyla bas -omuzlar-tek tek omurla ve bel) ellerinizle ayaklariniza dokunun, --dizlerinizi kirmayin-- baslamadan once burnunuzdan derin bir nefes alin, egilirken bu nefesi agzinizdan yavasca verin..
egilmisken tekrar bir nefes alin ve yavas yavas nefesi verirken yine yavasca kalkin (sirasiyla be-tek tek omuslar-omuzlar bas ve boyun)
az mı yemişim? bilmiyorumkismile Ya ben gündüz yalnızım ya evde hiç iştahım olmuyor eşim ya da sevdiğim biri arkadaşım ailem falan gelse iştahım bir açılıyor sormayın. Ben yalnız yaşasam varya dal gibi olurum:) Bu sebepten akşamları çok yiyorum eşim de çok iştahlıdır iştahımı açıyor:)
1.64 boya 53 iyi gibi canim aslinda,
sen bilirsin tabi,
bir de vucut yapisi da onemli
bir elinin bas ve isaret parmagiyla diger elinin bilegini tut;
eger parmaklarin ustuste geliyorsa ince yapilisin;
tam kapaniyorsa orta yapili
parmaklarin aralik kaliyorsa iri yapilisin;
iri yapili bir insanin kepik yapisi kalin demektir, o kisi icin belli bir kilonun altina inmek (ya da belli bir bedenin) imkansizdir , ugrasmamasi gerek.
buna da dikkat edin arkadaslarrr
sen bilirsin tabi,
iri yapili bir insanin kepik yapisi kalin demektir, o kisi icin belli bir kilonun altina inmek (ya da belli bir bedenin) imkansizdir , ugrasmamasi gerek.
sen bilirsin tabi,
Aslında herkes bu kadar yeter diyor ama 50 kg benim inadım oldu biraz..
Bu arada benim bölgesel olarak hiç bir sorunum yok.Biraz göbeğim var o kadar.O da sezeryen doğumun kalıntısı maalesef..
Yazdığın şeyi uyguladım.Benim parmaklarım üst üste geliyor hafiften.(Baş ve orta parmağım özellikle)
Yapı olarak ince yapılıyım zaten (bacaklarım falan çok incedir),faka yüzüm oldukça dolgun...Bu da sanırım iyi bişey.Zayıflayınca yüzüm hiç çökmedi..zemuszemus
ya herkes baş parmağı ve işaret parmağıyla denemedi mi
yoksa baş parmak ve orta parmakla mı denemek gerekiyo
işte senin hatayı bulduuuukkk gece hooooop yanlara depo lanıyor bari et ürünü falan tüket canım benim hastalanacaksın
kızlar ben kaçtıııım:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?