50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

he he gul tabıı balımmm :))

bu hafta benımle yarısacak cengaverler aranıyor :)) yok mu kımsecıkler hıı korktunuz tabıı deeemııı :))

evet canım harika, limon maydonozdaki demiri kullanabilmemizi sağlıyor, o nedenle gerekli. tartısız olmuyor yesacım,motive olamıyorsun hiç,aldığın çok iyi olmuş.

evet canım harika, limon maydonozdaki demiri kullanabilmemizi sağlıyor, o nedenle gerekli. tartısız olmuyor yesacım,motive olamıyorsun hiç,aldığın çok iyi olmuş.

cok saolasın kocum benımm kaydirigubbakcemile5

sanırım yasemcıgımın tartısı yok kocum benden soylemesı -tatlicadiarzu-:roflol:

kocum daha az dıslı bı rakıp olsaydı keske yasemcıgım gıbı ama :))) olur valla ama bugunku sayılmaz:)) bugun basladık carsamba sabahkı kılomuza gore:))

ya da dıger arkadaslara da mı bı sans tanısak bellı yarısmak ısteyen arkadaslar vardır sımdı koca karsı pek ezık hıssettım kendımı :)))

kızlar hadıı uyanın yahuuuu :)) yok mu kımsecıklerı:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bebekim ben hala tartılmadığım için kilomu bilemiyorum ama sen zaten baya bir fark atmış durumdasın bana, bir de ben hala regl olmadım yahu
Bu hafta seni geçmek şöyle dursun kilo verebilsem iyi.

scylacım söylücem söylücem unutuyorum sen :CüvCüv: hamile olmayasın sakın bi test yap geciktirme sakın egzersiz filanda yapıyorsun ya geciktirme bence

zeytin 3 ten fazla olmasın
gerisi afiyet şeker bal olsun canım kaydirigubbakcemile5

yesa ben varım senle yarışmaya bana da motive olur
eşimle de iddiaya girdik zaten

bana da hep dıslı rakıpler cıkıyor yaaaalsanaalsanasmile tamamdır canım olmazsa 3lu yarısta yapabılırız kocumuz da ıstıyordu ya da o koc sımdı yarıs neyım olmasın kaydirigubbakcemile3

canım bu carsamba sabahı kılo bıldırımı yapınca o kılomuz uzerınden uyar mı

ben gecen carsamba sabahı 51.2 ıdım bu carsamba sabahı ne olacak bakalım ama ben bugun basladım dıkkat etmeye yanı su 4gunde ne gecersem :uhm:

asıl sen korktun dimi o koç ,yarış olmasın ha

yesacım bakıyorum yan çizmeye, kafa karıştırmaya başladın hayırdır

cheess harikasın bilgi gibisi varmı demire benim çok ihtiyacım var kansıs değilim ama birşeyler eksik

ha ha ha alsanaalsanasmile
tartım var canımda dijital değil malesef am dr tartısı gibi doğru tartıyo
kız beni kızdırma bak diyecemdekafamçokkarıştı malesef diyemiyom desemmi ki????????CADIARZU
yesa ben varım senle yarışmaya bana da motive olur
eşimle de iddiaya girdik zaten

truf tam zamanı tatlım
yoksa araba gidecek!!!!:jeyyar:

asıl sen korktun dimi o koç ,yarış olmasın ha

yesacım bakıyorum yan çizmeye, kafa karıştırmaya başladın hayırdır

yok yaaaa ne korkcam da teker teker gelın :roflol:

tamamdır hadı bakalım bu carsamba sabahı goruselım kım gecmıs kım kalmıs :lepi:

yarısmamız baslıyorrrrr alkisalkisalkis

yasemcıgım saka yapıyorum bak sevdıgımden valla :))

Son düzenleyen: Moderatör:
yesacım annem kilo vermene kızmıyormu bu arada hem kadını manava limon maydonoz almaya göndermişsin. onu da kendinemi benzettin sonunda. benim bildiğim anneler kızar kilo veren çocuklara. seninki sana yardım ve yataklık yapmaya başlamış

naniknanik naniknanik lülülülülülü

gunaydin arkadaslar,
iyi pazarlar.

dun ki menum;

sabah, 2 dilim light ekmek, 1 haslanmis yumurta, peynir, 2-3 zeytin, azicik helva, 3 fincan bitki cayi
40 dk pilates, +6-7 dk stretch yaptim

ara 1 bardak sut , 1 dilim balli ekmek

ogle
annemdeydim, yine cay kahvalti gibi oldu..

ogleyi gec yaptigim icin aksam yemedim.
ama cayin yaninda 1 parca peynir ekmek yedim.

desteğin için için teşekkür ederim yasemincim valla doğru diyosun yoksa araba gidecek. 50 kilo olana kadar da gelmeyecek. mayıs sonuna kadar 50 olmazsam araba yine gidecek. of off
gerçi araba gitse ben o yollarda 2 ayda veririm o kiloları ama neyse

biliyorum tatlım aşkolsun canımsın benim benle uğraşmayı sakın ihmal etme canım arkadaşım benimŞeniz

yok trufcum karısmıyor artık bı de kendı de kılo vermeye calısıyor bu ara gozunun onunde yemeyım kadıncagızın kaydirigubbakcemile5 valla benımkı de pek kızardı hangı kıloda olursam oluyum tamam ıyı boyle daha verme derdı ama (ıster 61 ıster 55 farketmez kaydirigubbakcemile3 ) ıyıyız bu aralar bı de dersem annecım topıktekılerı darma duman etcem dıyeeee -tatlicadiarzu- butun destek verır ınsallahhh :Saruboceq:

bu sabah,
dunkinin aynisi kahvalti yaptim.

arada 1 minik cikolata yedim.

ogle ve aksama Allah kerim.

yine pilates yapicam insallah

--deerslerden vakit kalirsa tabi..

simdi yine derse donmem lazim kizlar..

haa bu arada,
sensewitc canim, dun aktara gittim, hint yagi almaya,
uzerinde gida olarak alinmaz diyordu geri biraktim;
senin ictigin hint yagi farkli mi ki caba????

biliyorum tatlım aşkolsun canımsın benim benle uğraşmayı sakın ihmal etme canım arkadaşım benimŞeniz

tamamdır o zaman canım benım opuyorumnanaktan

ee ne spor yapcan bugun soyle bakalımmm aklinialirimsmile

peppercıgım kolay gelsın canım benım:)=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…