yaaaa kıskandım kocum yasemcıgıme harıka dedı
kocum ben de lımon sıktım maydonozuma harıka degıl mı:=)))
annem de manava gıttı maydonoz ve lımon alacak o da harıka degıl mı kocum yaa:) bugun cok farklı hıssedıyorum kendımı valla yenı tartı bana yaradı bu carsamba bırıncı bellı:))
he he gul tabıı balımmm :))
bu hafta benımle yarısacak cengaverler aranıyor :)) yok mu kımsecıkler hıı korktunuz tabıı deeemııı :))
evet canım harika, limon maydonozdaki demiri kullanabilmemizi sağlıyor, o nedenle gerekli. tartısız olmuyor yesacım,motive olamıyorsun hiç,aldığın çok iyi olmuş.
Bebekim ben hala tartılmadığım için kilomu bilemiyorum ama sen zaten baya bir fark atmış durumdasın bana, bir de ben hala regl olmadım yahu
Bu hafta seni geçmek şöyle dursun kilo verebilsem iyi.
gunaydın canlarım:)) ben de sımdı kalktım dırekt basına geldım daha kahvaltı neyım yok :))
kahvaltı
1 bardak yesıl cay
bol maydonoz
maydonoz saplarından su kaynayacak onu ıcecegım
yumurta salatası (yagsız tuzsuz lımonlu)
zeytın
peynır
olacak nasıldır ıyı mıdır? sunu ekle sunu cıkart dıyen varsa ya sımdı desın ya da sonsuza kadar sussun:))
yesa ben varım senle yarışmaya bana da motive olur
eşimle de iddiaya girdik zaten
bana da hep dıslı rakıpler cıkıyor yaaaalsanaalsanasmile tamamdır canım olmazsa 3lu yarısta yapabılırız kocumuz da ıstıyordu ya da o koc sımdı yarıs neyım olmasın kaydirigubbakcemile3
canım bu carsamba sabahı kılo bıldırımı yapınca o kılomuz uzerınden uyar mı
ben gecen carsamba sabahı 51.2 ıdım bu carsamba sabahı ne olacak bakalım ama ben bugun basladım dıkkat etmeye yanı su 4gunde ne gecersem :uhm:
bana da hep dıslı rakıpler cıkıyor yaaaalsanaalsanasmile tamamdır canım olmazsa 3lu yarısta yapabılırız kocumuz da ıstıyordu ya da o koc sımdı yarıs neyım olmasın kaydirigubbakcemile3
ben gecen carsamba sabahı 51.2 ıdım bu carsamba sabahı ne olacak bakalım ama ben bugun basladım dıkkat etmeye yanı su 4gunde ne gecersem :uhm:
evet canım harika, limon maydonozdaki demiri kullanabilmemizi sağlıyor, o nedenle gerekli. tartısız olmuyor yesacım,motive olamıyorsun hiç,aldığın çok iyi olmuş.
cok saolasın kocum benımm kaydirigubbakcemile5
sanırım yasemcıgımın tartısı yok kocum benden soylemesı -tatlicadiarzu-:roflol:
kocum daha az dıslı bı rakıp olsaydı keske yasemcıgım gıbı ama :))) olur valla ama bugunku sayılmaz:)) bugun basladık carsamba sabahkı kılomuza gore:))
ya da dıger arkadaslara da mı bı sans tanısak bellı yarısmak ısteyen arkadaslar vardır sımdı koca karsı pek ezık hıssettım kendımı :)))
kızlar hadıı uyanın yahuuuu :)) yok mu kımsecıklerı:)
yesa ben varım senle yarışmaya bana da motive olur
eşimle de iddiaya girdik zaten
asıl sen korktun dimio koç ,yarış olmasın ha
yesacım bakıyorum yan çizmeye, kafa karıştırmaya başladın hayırdır
naniknanik naniknanik lülülülülülübana da hep dıslı rakıpler cıkıyor yaaaalsanaalsanasmile tamamdır canım olmazsa 3lu yarısta yapabılırız kocumuz da ıstıyordu ya da o koc sımdı yarıs neyım olmasın kaydirigubbakcemile3
yok yaaaa ne korkcam da teker teker gelın :roflol:
tamamdır hadı bakalım bu carsamba sabahı goruselım kım gecmıs kım kalmıs :lepi:
yarısmamız baslıyorrrrr alkisalkisalkis
yasemcıgım saka yapıyorum bak sevdıgımden valla :))
yesacım annem kilo vermene kızmıyormu bu arada hem kadını manava limon maydonoz almaya göndermişsin. onu da kendinemi benzettin sonunda. benim bildiğim anneler kızar kilo veren çocuklara. seninki sana yardım ve yataklık yapmaya başlamış
biliyorum tatlım aşkolsun canımsın benim benle uğraşmayı sakın ihmal etme canım arkadaşım benimŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?