50'li kiloları görmek ümidiyle

Öğle bir tabak mercimek yemeği bir kase yoğurt

Ara: bir kase sütlü gevrek

Akşam dört kaşık fasulye dört y.k kaşık pilav birkaç dilim kavun karpuz

Çay yanında iki parça gofret

Bir ileri bir geri devam ediyorum ben de.Dün aksam misafir vardi.Dün gündüzü hafif gecirmistim.Bugün de misafir gelecek.sabah 2 yumurta
2 dilm peynirli etimek
Salatalik yedim

Ara ögun armut

Birazdan aksam yemegi icin
Bamya
Dolma
Yogurt
Insallah misafirlerle abartmam.cünkü
sabah 61.9 idim.haftasonuna bozmak istemiyorum.haftaya esim 5-6 gün yok.o arada corba yogurt yaparak biraz daha vermek istiyorum.

Canım süpersin 61 li rakamları görmüşsünsanırım 62 küsürdün sen.Ben de aynı şekilde arada kaçamaklarla genelde aynı yerlerdeyim. Bugün doktora gittim sabah bir yumurta öğlen bir küçük ayran daha sonra üçü bir arada içtim
eve yeni geldim .bir kase kuskus salatası yedim
akşama da kabak kavurması ve bir kase çorba içmeyi düşünüyorum
pazartesi tatile gideceğim inşallah 63 kg'ı görürüm .

Akşam yemeğinde çok az bulgur pilavı ve bol kabak kavurması yedim. Yemekten iki saat sonrası yarım mısır yedim. Şu an açım ama yemeyeceğim . Yeşilçay beni bekler :)

Dondurma olmasa yazın hiç sıkıntı olmayacak ta işte onsuz da olmuyor hayır demekte çok zorlanıyorum dondurmaya bende

Günaydın günlük bugünkü kilom

Eklentiler

• IMG_5229.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 30
Sabah sıradan haşlanmış yumurtalı kahvaltımı yaptım . Ek olarak beş ince dilim sucuk yedim

Ara öğün bir armut , iki dilim kaşar

Akşam yemeği

beş altı tane tavuk kanat
bir kase mercimek çorba
iki dilim ekmek

Bugünü bunla kapatırım inşallah

Günaydın günlük her zamanki sıradan kahvaltımı yaptım .ek olarak birkaç dilim de kızarmış sucuk yedim .eşim evde olunca mutlaka ek bir şeyler yapılıyor

ara öğünde iki küçük armut yedim
yarın tatile çıkıyorum perşembe günü döneceğim inşallah umarım çok abartmam
Yarın tatil öncesi son kilo bildirimi yapacağım inşallah içimi rahatlatacak bir rakam görürüm tartıda

Ben 63 kiloyla tatile gider. Dört gün dobra görüsürüz günlük

Eklentiler

• IMG_5233.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba günlük bir haftayı aşkın zaman oldu.Tatile dört gün gittim ama kendime gelmem bir haftayı buldu.
63 kg ile gittiğim tatil ve sonrası evdeki alışma dönemi sonunda ne yazık 65 kilo olmuşum.
tabi bir de regl olma dönemim şişkinliğim de var bakalım eylüle kadar diyete tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…