- 16 Mart 2014
- 3.356
- 1.106
- 148
- Konu Sahibi Cardialgia
-
2 günde, 4.5 kilo verdim balım ama diyetten değil. Hasta oldum ondan.Diyete bakarsan veremedim daha..
geçmiş olsun canıııııııımmmm :26:
2 günde, 4.5 kilo verdim balım ama diyetten değil. Hasta oldum ondan.Diyete bakarsan veremedim daha..
Aaaa tartısız olmaz ki, bazen göbek hiç mi hiç inmiyor ama kilo azalıyor bebeğim.
geçmiş olsun canıııııııımmmm :26:
Evet o yüzden tartı almam şart. Öğrenci evi olduğu için hiç bu eksik aklıma gelmemiş :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim balım..
Değil öğrenci evi, normal evlerde bile çoğu zaman yok kuzum ya.Aklına gelmemesi çok çok normal.
Ben gelir-gider dengesini ayarlayıp tartı bütçesini ayırmalıyım :)) sen geç yatıp erken mi kalkıyorsun canım?
Aslında çok erken kalkmıyorum kuzum, 10 gibi falan..Sen 2. öğretim olduğun için geç kalkıyordun dimi?
Ben 10 da kalksam allahımmm niye bu kadar erken uyandım diye isyan ediyorum :) evet ne yazıkki öyle bir durum var 10 da falan kalkınca erkenden uykum geliyor hiç bir şey yapamıyorum 2-3 gibi yatıp 12 de falan kalkıyorum bende çok kötü bir şey
Uyku çokluğu da kilo aldırıyor..
Ay bu benim iyi halim eskiden akşam üstü 4ten 5ten önce uyanmazdım yatıyordum hava karanlık kalkıyorum hava karanlık iğrenç bi durumdu :) pazartesi vizeler başlıyo mecburenn erken kalkıcam :))
Bi ara bende sabaha karşı uyuyordum..
Berbat bişey, gün ölüyor tamamen, hafiften bi mallık oluşuyordu bende.
Benim sürekli başım ağrıyordu ve ona rağmen hep uykum vardı :)) bir gece hiç uyumadım ertesi günde uyumadım anca öyle düzene sokabildim sokmuş halim bu yani :))
Senin olmayan düzenini yerim..
Ahh ahh anam babam yok başımda hayatımı sürdürmeye çalışıyorum diye acitasyonda yapıyım bariiii :))
Hayatını yaşıyosun bee..
Kötü yanlarıda var ama ya yemek yapmak zorunda olmak, temizlik yapmak zorunda olmak falan :) hem bana diyene bak 2 ay sonra hayatının en güzel anını yaşıcaksın bebek nasıl gidiyo hazırlıklarr? :)
Yok ki hazırlıklar, bitti..
Acayip derecede heyecan var ama, öyle böyle değil.
Ya çok tatlısınız amaaa :)) gelinlik falanda tamamdır zaten bende ölürdüm heyecandan yüksek ihtimal :) istanbuldamı yaşıyordun canım sen?
Gelinlik tamam gibi, yani bitti gibi sayılır. Benlik bi durum kalmadı, hatun son rutuşları yapıyor..
Evet, İstanbuldayım balım, sen nerde oturuyosun nerede okuyosun?
Sakaryada okuyorum, istanbulda yaşıyorum düğününe gelirim artık :)))
Valla ben senin yazdıklarını falan görüyorumda burdan bile hissediyorum heyecanını bende heyecanlanıyorum :)
Canım beniim, çok iyisin.
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..
Zor zamanları da oldu, sen çok iyi biliyorsun hep destek oldun bana bebeğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?