- 22 Kasım 2022
- 3.225
- 3.502
- 63
- Konu Sahibi cilekcanavari
-
Yeni gördüm mesajınıı. Ben 15 haftaya geldim hala çok sık büyük wcye cıkıyorum bu hep böyle mi gidecek acabaa27.den bildiriyorum ciş nöbeti devam
(konuyu görmedim yoksa yazardım, cevapsız konuya dayanamambenimde başından beri öyle çok WC.li geçti)
Daha da artar bebiş büyüdükçe, geceyi tuvalette geçirdim meselaYeni gördüm mesajınıı. Ben 15 haftaya geldim hala çok sık büyük wcye cıkıyorum bu hep böyle mi gidecek acabaa
Kabız olmaktan iyidir bacım. Üstüne oturamadım ağladım zor çıktı. Ikınsan ıkınamıyorsun. Doktor sıkıntı yok dediyse devam böyleKızlar merhaba. ben 6+4 haftlalık hamileyim ve gebeliğin başından beri çok sık büyük tuvalete çıkıyorum. Normalde de büyük tuvalete sık çıkardım ama hamilelikte bu sıklığın azaldığını duyuyordum hep. Özellikle 3 gündür ne yesem soluğu wc de alıyorum. Haliyle bu durum beni endişelendiriyor acaba yolunda gitmeyen bişeyler mi var diye. Öncesinde de kayıplarım olduğu için hassasiyet iki kat artıyor. Aynı şey başına gelen var mı ? Cumartesi kontrolüm var ama içim bi huzursuz oldu
Almam da içim kurudu be kardeşimmNe güzel işte kız kilo almazsın
Ay 15 haftaya geldim günde 6-7 devam. Bu sefer de hemoroid şişti çok fenalardayımmmm iflas etti totomKabız olmaktan iyidir bacım. Üstüne oturamadım ağladım zor çıktı. Ikınsan ıkınamıyorsun. Doktor sıkıntı yok dediyse devam böyle
Eyvahlarım olsunnnnn deme bunu demeeeeDaha da artar bebiş büyüdükçe, geceyi tuvalette geçirdim meselabı damla da olsa sıkıştırıyor
15 hafta günde en az 6 allahım neyin içine düştümilerleyen zamanda daha çok gideceksınız
Diyorum bir damla bile olsa geceleri öyle sancı yapıyor ki çok sıkışmış gibi uyku muyku kalmıyorEyvahlarım olsunnnnn deme bunu demeeee
Sen hıc yataktan fırladın mı altına kacırmamak ıcın uyku arasında15 hafta günde en az 6 allahım neyin içine düştüm
Olsun valla bebişin sağlıklıysa boşver bir şey olmazAlmam da içim kurudu be kardeşimm15 hafta henüz artı kilo yok valla
Bacım büyük tuvaletten bahsediyoruz demi. İdrar değil. Cünkü ben bu hızla 33 haftaya kadar dışkılamaya devam edersem bu hemoroid patlarDiyorum bir damla bile olsa geceleri öyle sancı yapıyor ki çok sıkışmış gibi uyku muyku kalmıyor
E ben buna yazdığım da 27.haftadaymisim, şimdi 3,3.haftadayim, geçecek diye bekleme yani
Büyük tuvaletten bahsediyoruz demiiiSen hıc yataktan fırladın mı altına kacırmamak ıcın uyku arasında
Büyük tuvaletten bahsediyoruz demiiiidrara alıstım ona zaten sık gidiyorum da ben büyük tuvaletimin (kaka afedersiniz) çok aşırı olduğunu düşünüyorum
Birşey olmuyor merak etme, geneli idrar da büyük tuvalette eklenir normalde birse gebelikte üç oluyor, dua et kabız olmaBacım büyük tuvaletten bahsediyoruz demi. İdrar değil. Cünkü ben bu hızla 33 haftaya kadar dışkılamaya devam edersem bu hemoroid patlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?