6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

Benm tskildigim birşey var siz neden kaynananizin ve gorumcenizin evini temizlemek zorundasınız anlamadım her kez kendi evini temizlesin çok saçma kendinize bakmaniza gelince bu çok güzel bisey kendinize ve esinize saygı duymak esinize bunları anlatın bence size bi yavsiyem olacak sizi mutlaka arayacak bir araya geldiğinizde esinize diklenmeyin erkekler bundan hoşlanmazlar siz evde diklenip cevap verip onu alt etmeye çalışıyorsunuz kv ve gotumceniz ah canım sen haklisin camimsin gulumsun el ustunde tutarlar esinizde onlar tarafında olur esinizi biraz poh pohlayin gönlünü hoş tütün onu övun bakalım ne olacak benim gorumcem yoktu ama KV aynıydı kesimde hic sshiplenmezdi beni edim beni sahiplenmeye bbaşlayınca KV benim ağzıma bakar oldu biraz akilli olun

canım akıllı olmakla alakası yok...istersen detaylı oku baştan :) cuma günü tek celsede boşanıyorum..ne bir araya gelmesi :) ne pohpohu :)

Bundan sonra bekar kızsın sen, rabbim karşına şöyle okkalı da bi nasip çıkarır, evlilikten yana imtihanın da bitmişti inşallah, ömrün boyunca çok mutlu huzurlu yaşarsın canım. Allah yardımcın olsun.

canım akıllı olmakla alakası yok...istersen detaylı oku baştan :) cuma günü tek celsede boşanıyorum..ne bir araya gelmesi :) ne pohpohu :)
Üzülme canım herseyde bi hayır vardır. Benimki de kv Ağzına bakan bi Eş. Dört sene geçti hala aynı. Bi düzelmedi gitti.hatta kv dem o kadar ileri gitti ki nerdeyse boşanmamıza sebep oluyordu. Eşimin telefonuna el koydu ulaşamıyordum bir hafta boyunca.nasılsa bi şekilde barıştık.bazen düşünüyorum keşke o an bitseymiş.aradan üç yıl geçti hala kv esaretinde bi evlilik.beni hiç sevmediler sevmiycekler de biliyorum.ama SAYGI duymak zorundalar.hala susuyorum içime atıyorum bakalım nereye kadar.sinirden dişlerim kitleniyor artık.kolay değil bi yuvanın kurulması ama kurtulduğuna sevin.iyi ki çocuğun olmamış Acın ikiye katlanırdı.iyi Tarafından bakmaya çalış olaylara.tek boşanan sen değilsin ki.zaten bu noktaya gelebildiysemiz eşin seni hiç sevmemiş

Cok sinir oldum ne demek kv evi temizlemedi kendine bakti diye adam ayirmak. Bunun vebalinin altindan nasil kalkacaklar? Uzulmeyin lutfen hayata 1 kere geliyoruz nerede trak orada birak en sevdigim sozlerden. Kendinizi uzdugunuZe degmez..hakkinizda hayirlisi olsun

insanlari anlamak mümkün degil artik ici kin nefret dolu kadinlar kayinvalide olunca esip gürlüyorlar bir dön kendi hayatina bak hayatini mahvettigin gene kendi oglun degil mi .. rezillik diz boyu..
hele sizin acinizdan zaten hepimiz ayni gözle bakiyoruz mutsuzluk ... ve bitmeyen yanlizlik allah size güc versin hakkinizda hayirlisi olsun.

Anlaşmalı mı boşanıyosunuz?
evet istediğim rakamı kabul ettikleri için..çünkü bir an önce bitirmek istiyorlarmış..benimde işime geldi..avukatı dedi zaten karşı tarafın...sizi eşiniz değil görümceniz boşamak istiyor dedi

benim ki anneden çok ablacıydı..ablam ne derse o olacak diyordu..hatta avukata gitmişler..eşim susmuş,görümcem 2 saat boyunca beni kötülemiş..avukat sormuş neden lavinyayı boşamak istiyorsun diye..görümcem hemen atlamış..lavinya bize soğuktu..kuaföre gidiyordu,saç boyatıyordu,,gelip benim evi temizlemiyordu diye..pasif eşim yine susmuş..avukatta demiş ki lavinya ile anlaşmaya bakın yoksa bu sebeplere hakim güler ve sizi kovar...onlarda istediğim rakamı verdiler bende anlaşma kağıdını imzaladım

kaynanamın ve daha çok görümcemin kıskançlığı ve yıllarca içinde büyüyen kini haseti bizi ayırdı..insan nasıl kardeşinin yuvasını yıkar yaa..bende görümceyim..kardeşimin nişanlısına hiç karışmam çünkü hakkım yok..ya varyaa önceki yazdıklarımı okusan görümcem neler etti bana..ve 6 ay evli kaldım düşün..çocuk yapmama bile müsade etmiyordu..gece yarısı sürekli arıyordu bizi rahatsız etmek için..şimdi ona tşk ediyorum..iyiki bebeğe izin vermedi..yoksa hamile olarak annemin evinde oturuyor olurdum..

üzülmüyorum artık canım..kendimi toparlayalı epey oldu..7 aydır annemin evindeyim..her şey yoluna girdi..bu vebalin altından asla kalkamicaklar zaten..hele görümcem allah ona yatacak yer vermicek..toprak bile kabul etmicek onu..6 ay evli kaldım bir gün bile asla ne kaynanama ne kayınbabama ne eşime bir saygısızlık terbiyesizlik yapmadım..allah yukarda görüyor zaten..ama görümcemin haseti kini nefreti bitirdi evliliğimi..eşimde pasif olunca koptu..kaynanam kayınbabam bile 70 80 yaşında insanlar kızlarını tuttular..kaynanam hastanede yattı ona 10 gün evinde ben baktım,,her şeylerine koştum,,her dediklerini yaptım evlerini temizledim ama hep daha çok istediler hep daha fazla...benim bir yuvam olduğunu bir kocam olduğunu evimde yemek yapmam gerektiğini temizliğim olduğunu hiçe saydılar..ben allaha havale ettim ama hakkımı hiç bir zaman ne bu dünyada ne öbür dünyada helal etmiyorum

canım benim sen resmen köle gibi bir hayattan kurtulmuşsun bence.
her şer de bile hayır vardır unutma, şuan üzülsen de ileride bu durum için ne kadar dua edeceksin.
Allah karsına daha düzgün birini cıkardıgında eskiden yasadıkların için iyiki bitti diyeceksin.
aileninde desteği ile toparlanırsın canım, hiç sıkma canını..şükret..

Bizim orada öyle her şeye karışan, gelinin kıskanan kayın validelere denir, biraz argo ama "oğluna karılık yapmak mı istiyorsun" diye. Sizin de görümceniz için geçerli bu durum. Alsın turşusunu kursun ne yapıyorsa yapsın...

bu erkeklere iyilik yaramaz. Ben de o kadar şey yaptım. Yeni evliydik. Her hafta kayınvalidemi hastaneye götürürdüm. 2 sefer ameliyat oldu. hastanede ben baktım. hastaneden çıktıktan sonra da evimde baktım. bir bulaşık yıkamaya evine çağırır gider temizliğini yapardım. ve daha neler neler yazacak daha çok şey var da. ama sonuç şu an 4,5 yıllık evliyim ve eşim beni sevmediğini benden boşanmak istediğini, bir bebekle beraber beni hayatından tamamen silmek istediğini söyledi. zor gününde hayat arkadaşıydım. şimdi ise kapı dışarı etmeye çalışıyor. biz de salı günü davayı açıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim görüyor. Kimsenin ahı kimsede kalmaz.

ahh canim kardesim benimde yiktilar yuvami o gorumcenin hic mi Allah korkusu yok onun yuvasi yok mu ya biride onun yuvasini yikarsa ne yapicak Rabbim gonlune gore versin senin hayirli insanlar cikarsin karsina insALLAHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…