- 30 Kasım 2014
- 380
- 205
- 48
- Konu Sahibi hasta adam
-
Cok detayli bilmiyorum ama evinizi terkedip ailenizin yanina donmeden once bir sikayette bulunabiliyor esim evi beni terketti tarzinda. Hukukcu arkadaslar daha dogrusunu biliyorlardir, aydinlatirlar.
Insanin nasil erkek diyesi geliyor, tabiki o aramadikca aramayin ama bu eve gelmeme durumunun yasal bir yaptirimi oldgunu arastirin, Allah kolaylik versin.
kızlar şimdi bişey oldu..kız arkadaşım var samimi..o öğrenmiş..eşimin babasının kalbi rahatsızlanmış falan..hastaneye gidiyorlarmış...benden bilecekler bakın görünçünkü annesinin tansiyonu düştü bir defa benden bildiler
eşimde aramam demiş zatenSakın sakın aramak konusmak gibi bir hata yapmayın. Yaptıgının bedelini odetin... Ararsanız mutlu olmayi unutun pisman olmasini beklemeniz lazi.
Oyle resimlere bakip aglayacagina adam olup karisina sahip ciksaymis. Boyle laflara kanma sakın sakın.... Bırak surunsun aklını basina alsin asla iletisim kurma hicbiriyle
evet kadın bana eşimin ağladığını yazdı..ertesi gün seni aramayacakmış dedi..bunda bir çelişki var zaten..inceldiği yerden kopacak gibi ..6 ayımı ve daha öncemi çaldılar benden..bu mahkeme öle kolay bitmeyecek
2 gece eve gelmedi ablası göndermedi..annemde gel kızım dedi eveBen gorumceni bıraktım eşinde takılı kaldım. Nasıl bu kadar vurdum duymaz olur? Ailenin yanına gitmekle çok iyi yapmışsın canım.
eşim doğulu ..d,bakırlıKendini ezdirme ..
Hemen anneni arayip sikayet eder gibi konusmasi terbiyesizlik zaten ..
Anlamiyorumki bu gorumceler ne istiyorlar kardeslerinin yuvasindan , ve kendine guvenmeyen erkekler neden evleniyorki .
Bayanlar evlenir sorumluluk alirlar gerektiginde ailelerinden uzaga tasinirlar ailelerine bisey yansitmazlat ama erkekler tam tersi , evlendiklerinde aileye daha cok baglanip eteklerinin dibinden cikmiyorlar .
Bu ozelikte turk erkeginde var !!
Korkunc bir erkek tipi..
Sizin isteme sureci nisan donemi felanda cok kisa surdugu icin , milletin lafina inandiginiz icin yalnizmissiniz .
Ama ölmüse olmusa care yoktur .
Onemli olan bundan sonrasi , bundan sonra daha fazla ezdirme kendini...
Sen bu adamla nasıl evlendın?tanıyarak mı gorucu usulu falan mı?bend dava açmalarını bekleyeceğim çünkü eşim gelmeyeceğini aramayacağını söylemiş..ama bir önceki günde üzülüp ağladığını söyledi arkadaşı bana ..ortada bir yalan var ama hayırlısı olsun..kaç ay evli kaldın ve mahkeme ne kadar sürdü ?
çünkü bir defa babası yine rahatsızlandı benden bildiler,annesi tansiyondan hastanede yattı ..kaynanamın yanında ben kaldım ,ona rağmen senin yüzünden dediler,,şimdi yine benden bileceklerSizden niye bilsinler ya? Evin icinde ne zarariniz var adama sizin de kalp krizi gecircek. Siz niye dimdik degilsiniz ben anlamadim yani
Bisey dikkatimi cekti niye kv nin.gorumcenin evine temizlige.gidiyorsun.. Birde her hafta.. Ay cok sacma.seyler... Esine.ayri bir alem.. Birak ne.halleri varsa.gorsun.. Bi kac aya kalmaz.kocan.pisman.olur sonra.onlar birbirlerini suclamaya.baslarlar.. Birak yesinler birbirlerini... Sen isine gucune bak.kafani dinle.. Annenle.vakit gecir..eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimigörümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım
severek canım..aynı mahallenin çocuğuyuzSen bu adamla nasıl evlendın?tanıyarak mı gorucu usulu falan mı?
Ben senın yerınde olsam annemı cagırırdım gıtmezdım.onun ıstegı oydu zaten senı evden cıkarmak.ama erkek cıkar kadın kalır her sekılde.calısıyor musun sen?2 gece eve gelmedi ablası göndermedi..annemde gel kızım dedi eve
istediler ki ben kumanda gibi emirlerinde olayım..her an her saniye çağırdıklarında gideyim..Bisey dikkatimi cekti niye kv nin.gorumcenin evine temizlige.gidiyorsun.. Birde her hafta.. Ay cok sacma.seyler... Esine.ayri bir alem.. Birak ne.halleri varsa.gorsun.. Bi kac aya kalmaz.kocan.pisman.olur sonra.onlar birbirlerini suclamaya.baslarlar.. Birak yesinler birbirlerini... Sen isine gucune bak.kafani dinle.. Annenle.vakit gecir..
evimde elektrik kontur sistemiyle alınıyor..parayı veriyosun karta elektrik yükletiyorsun..elektiriğim bitti ve kartta eşimdeydi..elektrik gidince suda otomatik gidiyor..yazlık ev olduğu için..dönmek zorunda kaldım yaniBen senın yerınde olsam annemı cagırırdım gıtmezdım.onun ıstegı oydu zaten senı evden cıkarmak.ama erkek cıkar kadın kalır her sekılde.calısıyor musun sen?
Ya canım senın yzune eve gelmıyorum dıye telı kapatan adam,ablasının kararıyla korunan adam hıc bır kararını tek veremez kı hıc mı tanımadın o zamanlar?hadı onu tanımadın annesı?ablası?armut uzaga dusmez dıbıne dusuyor emın ol.severek canım..aynı mahallenin çocuğuyuz
Ne kadar kotu sartlara mahkum etmısler senı.cıkar sebep olanlardan sen ıcını ve nıyetını temız tut.evimde elektrik kontur sistemiyle alınıyor..parayı veriyosun karta elektrik yükletiyorsun..elektiriğim bitti ve kartta eşimdeydi..elektrik gidince suda otomatik gidiyor..yazlık ev olduğu için..dönmek zorunda kaldım yani
Allah o kadinin cezasini verir yuva yikanin yuvasi olmaz...Esinde pısirıkmis o adamdan koca olmazmıs..Mesajlarini okudum cok güclü bi kadinsin bence aci cekmene ragmen kendini birakmiyosun..Bırakmada degmezki öyle nankörlere..Hakkini ara kolay olmadini anlasinlar helede o görümcen..Allah karsina sana yakisan birini cikarsin insallah...eşim doğulu ..d,bakırlı
Allah o kadinin cezasini verir yuva yikanin yuvasi olmaz...Esinde pısirıkmis o adamdan koca olmazmıs..Mesajlarini okudum cok güclü bi kadinsin bence aci cekmene ragmen kendini birakmiyosun..Bırakmada degmezki öyle nankörlere..Hakkini ara kolay olmadini anlasinlar helede o görümcen..Allah karsina sana yakisan birini cikarsin insallah...[
görümcem bir hafta önce gece 2 de annemi aradı..eşimin eve gelmiceğini onlarda kalacağını söyledi..annemde dedi ki ,kızımın yuvasını kim yıkıyorsa ocağı söner inşallah dedi..bakma güçlü olduğuma,giderek eriyorum..ama kolay olmayacak bu boşanma..süründürecem..6 aylık gelinim yaa..allahından bulsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?