6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

kızlar şimdi bişey oldu..kız arkadaşım var samimi..o öğrenmiş..eşimin babasının kalbi rahatsızlanmış falan..hastaneye gidiyorlarmış...benden bilecekler bakın görün çünkü annesinin tansiyonu düştü bir defa benden bildiler

Terkin 6 ay surmesi gerekir sikayette bulunmak icin

Sizden niye bilsinler ya? Evin icinde ne zarariniz var adama sizin de kalp krizi gecircek. Siz niye dimdik degilsiniz ben anlamadim yani

eşimde aramam demiş zaten

Ben gorumceni bıraktım eşinde takılı kaldım. Nasıl bu kadar vurdum duymaz olur? Ailenin yanına gitmekle çok iyi yapmışsın canım.

Kendini ezdirme ..

Hemen anneni arayip sikayet eder gibi konusmasi terbiyesizlik zaten ..
Anlamiyorumki bu gorumceler ne istiyorlar kardeslerinin yuvasindan , ve kendine guvenmeyen erkekler neden evleniyorki .
Bayanlar evlenir sorumluluk alirlar gerektiginde ailelerinden uzaga tasinirlar ailelerine bisey yansitmazlat ama erkekler tam tersi , evlendiklerinde aileye daha cok baglanip eteklerinin dibinden cikmiyorlar .
Bu ozelikte turk erkeginde var !!
Korkunc bir erkek tipi..

Sizin isteme sureci nisan donemi felanda cok kisa surdugu icin , milletin lafina inandiginiz icin yalnizmissiniz .
Ama ölmüse olmusa care yoktur .
Onemli olan bundan sonrasi , bundan sonra daha fazla ezdirme kendini...

eşim doğulu ..d,bakırlı

Sen bu adamla nasıl evlendın?tanıyarak mı gorucu usulu falan mı?

Sizden niye bilsinler ya? Evin icinde ne zarariniz var adama sizin de kalp krizi gecircek. Siz niye dimdik degilsiniz ben anlamadim yani
çünkü bir defa babası yine rahatsızlandı benden bildiler,annesi tansiyondan hastanede yattı ..kaynanamın yanında ben kaldım ,ona rağmen senin yüzünden dediler,,şimdi yine benden bilecekler

Bisey dikkatimi cekti niye kv nin.gorumcenin evine temizlige.gidiyorsun.. Birde her hafta.. Ay cok sacma.seyler... Esine.ayri bir alem.. Birak ne.halleri varsa.gorsun.. Bi kac aya kalmaz.kocan.pisman.olur sonra.onlar birbirlerini suclamaya.baslarlar.. Birak yesinler birbirlerini... Sen isine gucune bak.kafani dinle.. Annenle.vakit gecir..

istediler ki ben kumanda gibi emirlerinde olayım..her an her saniye çağırdıklarında gideyim..

Ben senın yerınde olsam annemı cagırırdım gıtmezdım.onun ıstegı oydu zaten senı evden cıkarmak.ama erkek cıkar kadın kalır her sekılde.calısıyor musun sen?
evimde elektrik kontur sistemiyle alınıyor..parayı veriyosun karta elektrik yükletiyorsun..elektiriğim bitti ve kartta eşimdeydi..elektrik gidince suda otomatik gidiyor..yazlık ev olduğu için..dönmek zorunda kaldım yani

severek canım..aynı mahallenin çocuğuyuz
Ya canım senın yzune eve gelmıyorum dıye telı kapatan adam,ablasının kararıyla korunan adam hıc bır kararını tek veremez kı hıc mı tanımadın o zamanlar?hadı onu tanımadın annesı?ablası?armut uzaga dusmez dıbıne dusuyor emın ol.

Ne kadar kotu sartlara mahkum etmısler senı.cıkar sebep olanlardan sen ıcını ve nıyetını temız tut.

eşim doğulu ..d,bakırlı
Allah o kadinin cezasini verir yuva yikanin yuvasi olmaz...Esinde pısirıkmis o adamdan koca olmazmıs..Mesajlarini okudum cok güclü bi kadinsin bence aci cekmene ragmen kendini birakmiyosun..Bırakmada degmezki öyle nankörlere..Hakkini ara kolay olmadini anlasinlar helede o görümcen..Allah karsina sana yakisan birini cikarsin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…