6 aylık evliyim yanlış mı yapıyorum sizce

Bence eşinizin vardiyasına göre gene hem kendi evinizle ilgilenip hem ailenizi görmeye gidebilirsiniz
Ne tamamen eşinize ve ev işlerine kendinizi adayın ne de ailenize
Sadece dengeleyin.
Eşiniz bozulmakta haklı

eşin evde yok mu? ben orayı anlamadım eşin evde olmadığında git canım ne olacak? ama evini de ihmal etme eşinden bağımsız evin de hanıma ihtiyacı var malum temizlik vs.

ben sabah 9 akşam 6 çalışıyorum eşim genelde 16-24 çalışıyor yada 12-22 bi kaç haftada bi haftasonu izin alır onda da hep evdeyiz hiçbir yere gitmeyiz onun ailesi geliyor o zamanda bilmiyorum nasıl olacak

kızlar haklısınız kusura bakmayın hızlıca yazınca paragraf olayını atladım düzenledim şimdi kusura bakmayın..
E yine nokta virgül koymamıssın :))
Şaka bir yana kendi evinde de vakit geçirip benimsemen lazım,diğer türlü eşinle aranızda sorun olur ,daha çok üzülürsünüz .

Kiz ben 30 undan sonra evlendim degismiyo hele kardeslerim yegenlerim geldimi onlarin yanindan eve geldimmi benim burda ne isim var derdim kendimi yalniz eksik hissederdim kendi evimde.baktim esle aram bozuluyo durumu dengelemeye calistim artik.calismadigim zaman anneme esimle bir defa kendimde bir defa daha da gelirdim en az.simdi calistigim icin hafta ici kizimi getiriyorum bakiyorlar.isten donunce annemlere kizim batraniyesini cantasini yanima getiriyo evimize gidelim diye 1.5 yasindaki cocuk benimsedi evini benmi benimsemiyeyim evimi ayol.siz de iki uc gunde bir gidin bence.

Yemek kahvaltı vs aile ile yapılır

Senin ailen eşin, çocuğun yok şimdilik zira

Eti'mizi de kahvaltımızı da evimizde yiyoruz hiç eksiklik hissetmiyoruz

annede yapılacak aktivite diyorsun ya işte kendini yetişkin değil evin çocuğu gibi hissediyorsun

Bir tanıdığımda böyleydi kadın sürekli annesinde evine bile gelmezdi annesinden izinsiz hiçbir şey yapamazdı kadın çocuğuda vardı,kocasıyla birgün gezmeye gittiğini hatırlamam evine asla misafir alamazdı komşular-akrabalar-eşinin ailesi çünkü annesi izin vermezdi evine gelen misafire ve eşiyle gezmeye gitmesine en sonunda boşandılar.Eşin bir süre sonra patlayabilir yani sürekli orada olmandan eşinde sürekli annesinde olsa sen de kızardın emin ol.

Ne gerek var hic mi erinmiyorsunuz???
Bos vakitlerinizi evinizde gecirmeniz daha iyi...
Iki üc gunde bir yine ailenize gidebilirsiniz

Canim benim aile huzurunu her şeyden üstün tutmalısin. Senin yaptiklarini eşin yapmış olsa eminim çok üzülürdün. Acilen bu durumu düzelt sen artık evlisin. Birden gitmeyi bırakırsan zor olabilir senin için yavaş yavaş azaltmaya çalış. Bir zaman sonra durumu toparlamış olursun

aynen evin çocuğu değil de hep yardımlarına koşan destek olan kardeşlerini idare eden büyük ablasıyım

Öncelikle evli olduğunuzu artık ayrı bi aileniz ve hayatınız olduğunu kabullenmeniz gerek . Her gün annenize gitmeniz çok yanlış .
Evli olup hala ana kuzusu olanlar dizinin dibinden ayrılmayanlar bana çok itici geliyor . Eşiniz haklı kizmakta.

Ben senin yerinde olsam kesin cozerdim sorunu allah korusun bu durum daha kötüye giderse eşin bosanacagim vs derse bence demez de ben en kötüsünü dusinim sonra üzülürsün gülüm. Annen de kendi yemeğini adam akilli yapsın artık sen yardım etme onunda alışması lazım bu duruma sonuçta

artik sizin kendi eviniz yeni bir aileniz var. eşinize ve evinize karşı sorumluluklariniz var. ailenizlede ilgilenmeniz cok güzel ama hergün hergün olmaz. haftada 2 günle sınırlayan ailenize gitmeleri. ya da sabah kahvaltiya gittiyseniz aksam evinize gelin. kendi ailenizi toparlamaya calisirken bu gidisle sizin evliliginiz güme gidicek

Aynısını eşim yapıyordu. Sabah annesine gidip kahvaltısını yapıp akşam iş dönüşü annesine uğrayıp öyle geliyodu eve, çok sinir bozucu benim ailemde uzakta olunca daha da sinirleniyodum 'ben neden evlendim' diye düşünmeye başladım ve kavgalar hiç bitmiyodu sonra normale döndü hatasını anladı şimdi haftada bir gidiyoruz bazen ıkı haftada bir

Eşinizde annesinden çıkmasın. Ancak o zaman anlarsınız. Biz ne desek boş...

haklısınız arkadaşlar kendimi düzelteceğim
yarın adana ya toplantıya gideceğim,pazar döneceğim,eşimde mesaj atmış yarın izinli ondan sonra da 10 gün boyunca kapanış yani gece 12 den önce gelmeyecek

hep erkekler mi anne kuzusu olucak biraz da kızlar gitsin ki kız kocasını sürekli tasımıyo evde yanlız kalıcakken annesine gidiyo kocalar gibi hadi anneme gidelim yemek hazırla gelin bulasıl yıka gelin bide cay koy gelin yapmıyooo

birazda kızlar ezsin erkekleri valla be böyleiyim

bosverrrrrr takıl gitsin yaa bak calısıyosun da sen kocanı ailene mcbur bırakmıyosun ki kendin gidiyosun kendin geliyosu erkek ailes,ne gittin mi böyle degil yapmadansa hizmet bekleyen zihniyet vardır bence bildiginden sasma süreki evde durusan deprsyona girersin valla evde durcam evime calıscam psikolojisi yanlıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…