- 4 Mart 2025
- 1.186
- 700
- 38
- 37
Çıkar tabiki hamilesiniz hayırlı olsunEki Görüntüle 3624721 üstteki transferin 6. Günü alttaki test 7. Günü ysni bu günün testi çift embriyo transferi olmuştum ilk kez böyle çıkıyor gerçekten tutmuş mudur ? Kan versem çıkar mı acaba
Ya amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımızaÇıkar tabiki hamilesiniz hayırlı olsunAllah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
Verin zaten pozitif çıkacak kafanız daha da rahatlarYa amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımızanapıcam bilemedim şuan bu gün kan versem mi acaba
Bence coook net benim ki cok daha silikti net cikar hatta bence 100 civari beta cikabiliriEki Görüntüle 3624721 üstteki transferin 6. Günü alttaki test 7. Günü ysni bu günün testi çift embriyo transferi olmuştum ilk kez böyle çıkıyor gerçekten tutmuş mudur ? Kan versem çıkar mı acaba
İnşallah ya kan verdim sonucu bekliyorum inşallah vardır Allahım dua edin bana nolur arkadaşlarımBence coook net benim ki cok daha silikti net cikar hatta bence 100 civari beta cikabilirihayirli olsunnn
İnşAllah vardır canım ama bar gibi gözüküyor. Bende 26 Temmuz da 2 adet transfer oldum. Biri 6. Gün. Diğeri 5. Gün embiryosu orta kaliteli bende bugün erken test yaptım maalesef kocaman tek çizgi yarın yeniden yapıcam bakalım.İnşallah ya kan verdim sonucu bekliyorum inşallah vardır Allahım dua edin bana nolur arkadaşlarımçok heyecanlıyım ve korkuyorum
Evet kan verdim 92 çıktıBence coook net benim ki cok daha silikti net cikar hatta bence 100 civari beta cikabilirihayirli olsunnn
Ya bende 25 temmuz da transfer olmuştum bu gün 92 çıktı değerimİnşAllah vardır canım ama bar gibi gözüküyor. Bende 26 Temmuz da 2 adet transfer oldum. Biri 6. Gün. Diğeri 5. Gün embiryosu orta kaliteli bende bugün erken test yaptım maalesef kocaman tek çizgi yarın yeniden yapıcam bakalım.
Valla nerdeyse sayiyi bile tutturmusumEvet kan verdim 92 çıktıinanamıyorum hala sağolun
İnşAllah vardır canım ama bar gibi gözüküyor. Bende 26 Temmuz da 2 adet transfer oldum. Biri 6. Gün. Diğeri 5. Gün embiryosu orta kaliteli bende bugün erken test yaptımİnşallah ya kan verdim sonucu bekliyorum inşallah vardır Allahım dua edin bana nolur arkadaşlarımçok heyecanlıyım ve korkuyorum
evde test yapmış mıydınız?Ya bende 25 temmuz da transfer olmuştum bu gün 92 çıktı değeriminşallah sizinde tutunmuştur bebekleriniz sağlıkla alırsınız haberini
Evet evde yaptım 3 gündür bu günde iyice koyulaşınca kan verdimİnşAllah vardır canım ama bar gibi gözüküyor. Bende 26 Temmuz da 2 adet transfer oldum. Biri 6. Gün. Diğeri 5. Gün embiryosu orta kaliteli bende bugün erken test yaptım
evde test yapmış mıydınız?
Teşekkür ederim Allah razı olsunValla nerdeyse sayiyi bile tutturmusumhayirli olsun canim cook sevindim
Canm benimde aynı sorun var ilk iğne transfer den kaç saat sonra vuruluyorKan sulandıcı iğne başlanıyor transfer olduğun gün.. sizin bu sebeple düşmüş muhtemelen..
Kızlar umudunuzu yitirmeyin ben 10 yıllık emriyo ile hamile kaldım doktor çok kalitesiz ve zonası yırtık başarılı olacağını düşünmüyorum dedi ama biz gençlik emriyomuz diye transfer yaptırdık şuan 8 aylık hamileyim.Benimki de 5 yıllık.
Hayırlı sonuç alırız inşallah. Öncesinde bebişin oldu mu?
Biz kardeş için deniyoruz.
Merhaba bu vitaminin yaşla ilgisi var mı transfer öncesi kullanmak istiyorumMerhabalar , hayir aksine hepsinin faydasi var q10 ublinoqol formda devam etmenizi ozellikle tavsiye ederim
Merhaba hayir yani her yasta kullanabilirsinizMerhaba bu vitaminin yaşla ilgisi var mı transfer öncesi kullanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?