Yaaa tebrik ederimKizlar kan testimde cikti cok şükür pozitif
Cok tesekkur ederimm Allahim hepimizin yzuunu guldursun insallah dualarda bulusalimmYaaa tebrik ederim
AminCok tesekkur ederimm Allahim hepimizin yzuunu guldursun insallah dualarda bulusalimm
Merhaba insallah güzel haberler bekliyoruz. Verdiniz mi kan11 temmuz sabah erkenden gidip vereceğim. Buradan da yazacağım giderken de sonucu da.
Niye ban yemiş ki ?Umay hala banli gozukuyor ne oldu acaba sonucu
Hic bi fikrim yok canimNiye ban yemiş ki ?
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de bugün adet oldum ay sonu transferim olacak ilk deneme bakalım ne olacak kısmet artık genetik test yapmadılar bide ilk olduğu için stres oldum şimdiden benim için de dua eder misinCanim benim tek embriyo transfer edildi. Transfer sonrasi ilk 2 gun hafif agrilar oldu doktor bunun olabilecegini soylemisti sonrasinda gecti dun ve bugun test yaptim ikiside pozitif cok sukur insallah saglikla ilerler yarin kan verecegim
Benimde hic bir embriyoma genetik yapilmamisti canim. Allahim yardimcin olsun dualarim seninleÇok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de bugün adet oldum ay sonu transferim olacak ilk deneme bakalım ne olacak kısmet artık genetik test yapmadılar bide ilk olduğu için stres oldum şimdiden benim için de dua eder misin
Allah razı olsun canım hemen bakıcam bana adet sonrası matarex tablete basla dedi içeriği ne bakmadım pek.q10 çok duydum direk q10 mu alacağım marka vs varsa atar mısın özelden canım.bu arada genetik için içim rahatladı ilk denemem olduğu için embriyo oluştuktan sonra dondurduk dediler sonra sormak aklımıza geldi korktuk biraz..ilk denemelerde yapmıyoruz dediler.daha önce de tüp bebekle mi gebe kalmıştın canım?Benimde hic bir embriyoma genetik yapilmamisti canim. Allahim yardimcin olsun dualarim seninleubliniqol formda q10 100 mg en kaloteli olan hangisiyse Turkiyede ondan alip simdiden baslayabilirsin canim. Hucre bolunmesine ve rahmin kanlanmasinda faydasi var ben hep kullandim 3. Aya kadar kullanmaya devam ettim ilk gebeligimde de simdide oyle yapicam insallah
Canim q10 ama UBLINOQOL formu diceksin mutlaka bu formda olmali buyuk eczanelerde kesin vardir turkiyede kileri markalari bilmiyorum bizim buradaki tr de yok oyuzden ismini vermiyorum . Evet taze transfer ilk gebeligimde tüp bebek canim suanki de 4 yil sonra yine dondurulmuslardanAllah razı olsun canım hemen bakıcam bana adet sonrası matarex tablete basla dedi içeriği ne bakmadım pek.q10 çok duydum direk q10 mu alacağım marka vs varsa atar mısın özelden canım.bu arada genetik için içim rahatladı ilk denemem olduğu için embriyo oluştuktan sonra dondurduk dediler sonra sormak aklımıza geldi korktuk biraz..ilk denemelerde yapmıyoruz dediler.daha önce de tüp bebekle mi gebe kalmıştın canım?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok teşekkür ederim inş bizler de güzel haberler alırız hayırlısı ileCanim q10 ama UBLINOQOL formu diceksin mutlaka bu formda olmali buyuk eczanelerde kesin vardir turkiyede kileri markalari bilmiyorum bizim buradaki tr de yok oyuzden ismini vermiyorum . Evet taze transfer ilk gebeligimde tüp bebek canim suanki de 4 yil sonra yine dondurulmuslardan
Ben solgar kullanıyorum ubiquionol. Yumurta toplanana kadar 200 mg almıştım, şimdilerde 100 e düşürdüm. Doktoruma gösterdiğimde iyi olduğunu söyledi.Canim q10 ama UBLINOQOL formu diceksin mutlaka bu formda olmali buyuk eczanelerde kesin vardir turkiyede kileri markalari bilmiyorum bizim buradaki tr de yok oyuzden ismini vermiyorum . Evet taze transfer ilk gebeligimde tüp bebek canim suanki de 4 yil sonra yine dondurulmuslardan
Evet kesinlikle oyle yurtdisinda bu arastirmalar oldukca yaygin biliniyor. Siz cok dogru protokol uygulamassiniz yumurta toplanana kadar 200 mg sonra 12. Haftaya kadar 100 mg transfer sonrasi da oldukca onemli hucreler ici stresi azaltip bolunmelere katki sagliyorBen solgar kullanıyorum ubiquionol. Yumurta toplanana kadar 200 mg almıştım, şimdilerde 100 e düşürdüm. Doktoruma gösterdiğimde iyi olduğunu söyledi.
Ayrıca bizim doktorlarımız çok üstünde durmuyorlar ama yurtdışında yapılan çalışmalar melatoninin oksidatif stresi azaltıp, yumurta kalitesine katkıda bulunduğunu göstermiş ve doktorlar tavsiye ediyorlarmış.
Benimde hic bir embriyoma genetik yapilmamisti canim. Allahim yardimcin olsun dualarim seninleubliniqol formda q10 100 mg en kaloteli olan hangisiyse Turkiyede ondan alip simdiden baslayabilirsin canim. Hucre bolunmesine ve rahmin kanlanmasinda faydasi var ben hep kullandim 3. Aya kadar kullanmaya devam ettim ilk gebeligimde de simdide oyle yapicam insallah
Bunu transferden sonra da kullandınız yani değil mi? Doktorlar hiç bundan bahsetmiyor ben duymadım mesela transferime de az var alsam mı acaba diye düşündüm şimdiCanim q10 ama UBLINOQOL formu diceksin mutlaka bu formda olmali buyuk eczanelerde kesin vardir turkiyede kileri markalari bilmiyorum bizim buradaki tr de yok oyuzden ismini vermiyorum . Evet taze transfer ilk gebeligimde tüp bebek canim suanki de 4 yil sonra yine dondurulmuslardan
Evet evet suan hala kullaniyorum turkiyede bu konularda biraz az arastirma yapiyorlar nedenini bilemiyorum ama bu konuda yurtdisinda cokca arastirma ve uygulama var ayrica hic bir olumsuz etkisi yok hic bir sey kaybetmezsin mutlaka almani tavsiye ederim. Tr de solgar var sanirim en guvenilir ve kaliteli o gibi mutlaka onu bulmaya calisin siradan q10 almayin ublinoqol formunda olmali transfer sonrasi 100 mg geciyoruz ve insallah hamilelikte olusunca 3 aya kadar devam ediyoruz.Bunu transferden sonra da kullandınız yani değil mi? Doktorlar hiç bundan bahsetmiyor ben duymadım mesela transferime de az var alsam mı acaba diye düşündüm şimdi
Sipariş verdim bile, araştırdım sizin mesajları görünce, en azından bu aşamadan sonra olan faydayı görürüm, tecrübe oldu bize de teşekkür ederim paylaşım içinEvet evet suan hala kullaniyorum turkiyede bu konularda biraz az arastirma yapiyorlar nedenini bilemiyorum ama bu konuda yurtdisinda cokca arastirma ve uygulama var ayrica hic bir olumsuz etkisi yok hic bir sey kaybetmezsin mutlaka almani tavsiye ederim. Tr de solgar var sanirim en guvenilir ve kaliteli o gibi mutlaka onu bulmaya calisin siradan q10 almayin ublinoqol formunda olmali transfer sonrasi 100 mg geciyoruz ve insallah hamilelikte olusunca 3 aya kadar devam ediyoruz.
Merhaba bende 21 inde nasipse transfer olacagim kullansam bir olumsuz etkisi olmaz degil mi ilk transferim olucakEvet evet suan hala kullaniyorum turkiyede bu konularda biraz az arastirma yapiyorlar nedenini bilemiyorum ama bu konuda yurtdisinda cokca arastirma ve uygulama var ayrica hic bir olumsuz etkisi yok hic bir sey kaybetmezsin mutlaka almani tavsiye ederim. Tr de solgar var sanirim en guvenilir ve kaliteli o gibi mutlaka onu bulmaya calisin siradan q10 almayin ublinoqol formunda olmali transfer sonrasi 100 mg geciyoruz ve insallah hamilelikte olusunca 3 aya kadar devam ediyoruz.
Hic bir olumsuz etkisi yok vitamin takviyesi zaten sizde mutlaka arastirin ozellikle chat gpd kullaniyorsaniz en basiti ona da sorabilirsinizMerhaba bende 21 inde nasipse transfer olacagim kullansam bir olumsuz etkisi olmaz degil mi ilk transferim olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?