VeNatura q10 kullanıyorum son 2 aydır içeriğinde Kuenzim Q10 (ubikinon) 200mg yazıyor. Aynı amaca hizmet ediyordur umarım

Merhabalar
Transfer oncesi coq10 demir c vit selenyum vbvb… kullandim ben de. Ama transfer sonrasi negatif etkiler mi korkuyorum, siz neler kullaniyorsunuz?

Merhabalar
Transfer oncesi coq10 demir c vit selenyum vbvb… kullandim ben de. Ama transfer sonrasi negatif etkiler mi korkuyorum, siz neler kullaniyorsunuz?
Merhabalar , hayir aksine hepsinin faydasi var q10 ublinoqol formda devam etmenizi ozellikle tavsiye ederim

Bende 6. Gün embriyo transferi oldum Perşembe günü inşallah pozitif sonuçlar alırız
Bende 25 Tammuzda 2 Tane 6. Gün embriyosu transfer oldum acaba ne zaman çıkar testte çok heyecanlıyım hiç bir belirtim yok belim ağrıyor sadece adet öncesi ağrısı gibi inşallah hepimiz pozitif alırız 2. Tüp bebeğim bu

Kizlarr dun ve bugun test yaptim cook sukur ikiside pozitif test gunum normalde cumaydi ama yarin vericem kan testimi
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ne zaman test yapmıştınız evde bende 2 tane 6. Gün embriyosu transfer oldum sabırsızlanıyorum

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ne zaman test yapmıştınız evde bende 2 tane 6. Gün embriyosu transfer oldum sabırsızlanıyorum
Hayirli olsun size dee amin insallah Ben 6. Gun erken gebelik testi ile cook silik bir cizgiyle ogrendim

Hayirli olsun size dee amin insallah Ben 6. Gun erken gebelik testi ile cook silik bir cizgiyle ogrendim
üstteki transferin 6. Günü alttaki test 7. Günü ysni bu günün testi çift embriyo transferi olmuştum ilk kez böyle çıkıyor gerçekten tutmuş mudur ? Kan versem çıkar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…