- 30 Eylül 2024
- 151
- 119
- 18
- 31
Teşekkür ederim chatgbt kullaniyorum bir cok seyi oraya soruyorum hatta :)Hic bir olumsuz etkisi yok vitamin takviyesi zaten sizde mutlaka arastirin ozellikle chat gpd kullaniyorsaniz en basiti ona da sorabilirsiniz
Ben de ona sordumTeşekkür ederim chatgbt kullaniyorum bir cok seyi oraya soruyorum hatta :)
Ubiquinol formu bu bahsedilen, aktif form olanVeNatura q10 kullanıyorum son 2 aydır içeriğinde Kuenzim Q10 (ubikinon) 200mg yazıyor. Aynı amaca hizmet ediyordur umarım
Bendeki değil o zaman dimiUbiquinol formu bu bahsedilen, aktif form olan
O da başka bir formu ama aynı değil evet ben de bu konu geçince araştırmıştım, ama işe yaramıyor denemezBendeki değil o zaman dimi
Tamamdır teşekkür ederim bi bakayım bende belki alırımO da başka bir formu ama aynı değil evet ben de bu konu geçince araştırmıştım, ama işe yaramıyor denemez
Ben de sipariş verdim, kaneka patentli hammadde olmalıymış alırsanız ona bakınTamamdır teşekkür ederim bi bakayım bende belki alırım
Hangi marka verdinizBen de sipariş verdim, kaneka patentli hammadde olmalıymış alırsanız ona bakın
Ocean aldım, zaten mummy olanı da doktor bu marka vermiştiHangi marka verdiniz
MerhabalarBenimde hic bir embriyoma genetik yapilmamisti canim. Allahim yardimcin olsun dualarim seninleubliniqol formda q10 100 mg en kaloteli olan hangisiyse Turkiyede ondan alip simdiden baslayabilirsin canim. Hucre bolunmesine ve rahmin kanlanmasinda faydasi var ben hep kullandim 3. Aya kadar kullanmaya devam ettim ilk gebeligimde de simdide oyle yapicam insallah
Merhabalar , hayir aksine hepsinin faydasi var q10 ublinoqol formda devam etmenizi ozellikle tavsiye ederimMerhabalar
Transfer oncesi coq10 demir c vit selenyum vbvb… kullandim ben de. Ama transfer sonrasi negatif etkiler mi korkuyorum, siz neler kullaniyorsunuz?
Tesekkurlerrr bitmişti tekrar alayımMerhabalar , hayir aksine hepsinin faydasi var q10 ublinoqol formda devam etmenizi ozellikle tavsiye ederim
Sifa olsun insallah simsiki tutunsun bebeginizTesekkurlerrr bitmişti tekrar alayım
Sağolunnn Siz hangi takviyeleri kullanıyorsunuz acabaSifa olsun insallah simsiki tutunsun bebeginiz
Ben suanda omega 3 , ubliniqol ve folic acid kullaniyorumSağolunnn Siz hangi takviyeleri kullanıyorsunuz acaba
Bende 25 Tammuzda 2 Tane 6. Gün embriyosu transfer oldum acaba ne zaman çıkar testte çok heyecanlıyım hiç bir belirtim yok belim ağrıyor sadece adet öncesi ağrısı gibi inşallah hepimiz pozitif alırız 2. Tüp bebeğim buBende 6. Gün embriyo transferi oldum Perşembe günü inşallah pozitif sonuçlar alırız
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahKizlarr dun ve bugun test yaptim cook sukur ikiside pozitiftest gunum normalde cumaydi ama yarin vericem kan testimi
Hayirli olsun size dee amin insallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahne zaman test yapmıştınız evde bende 2 tane 6. Gün embriyosu transfer oldum sabırsızlanıyorum
Hayirli olsun size dee amin insallahBen 6. Gun erken gebelik testi ile cook silik bir cizgiyle ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?