yaaaaaaaaaaaaaa kızlar bende fal baktırdım kendime bu iknci oluyo resmen öl yazıo sanki benmi kuruntu yapıorum bi bakar mısınnnızzzzzzzz :26:
galeniacım ben de bebek istiyorum, olucak mı? Bu yıl bitmeden hamile kalabilicek miyim? Ya da ne zaman kalabilicem? Bi de iş hayatına geri dönecek miyim? Şimdiden teşekkür ederim canım
cnm bnmle ilgili neler geçti içinden özelden yazamadım msj sayım az, iki satırda olsa yazarmısın şimdiden teşekkürler.
Bana cevap yok muuuu? Lütfeeennn
galeniacım senden bir şey rica ediyorum cevaplarsan minnettar olurum
oğlum öss ye girecek bu sene iyi bir çocuk allaha şükür çokta zeki ama yeterli çalışmıyor
çokta merk ediyorum bu sene kazanacakmı istediği bölümü
benim için büyük dert cevaplarsan çok hemde çok mutlu olurum
şimdiden teşekkür ederim allaha emanet ol
galeniacım canım benm çok saol çok çok öperim seniiii
cnm seni sıkıyoruz biliyorum ama için temiz olduğu için hissettiklerine çok inanıyorum. Ev almak istiyoruz durmumuz çok iyi değil borç harç almaya çalışıcaz bunun altından kalakabilecekmiyiz? Neler hissediyosun yazabilir misin?
cnm seni sıkıyoruz biliyorum ama için temiz olduğu için hissettiklerine çok inanıyorum. Ev almak istiyoruz durmumuz çok iyi değil borç harç almaya çalışıcaz bunun altından kalakabilecekmiyiz? Neler hissediyosun yazabilir misin?
merhaba arkadaşlar başlıktada dediğim gibi artık bakmamaya hislerimi açığa vurmamaya karar verdim çünkü herşeyim ters gitmeye başladı buna yorumladım bende. yolunda olan şeylerimin bile düzeni değişti beni tanıyan tanııdı kötü biri değilim iyi niyetliliğimle açık sözlülükle herşeyi neyi hissettiysem onu söylemeye çalıştım hepinize de teşekkür ederim bana inanıp saygı gösterdiğiniz için ama benden bu kadar artık sadece sohbet ederiz isterseniz onun dışında yardım edemem pek iyi hissetmiyorum duygusal olarak kendmio yüzden özür diliyorum sizlerden inş hepinizin allah gönlüne göre verir kimine güzel sağlıklı bebişler kimine eşiyle mutluluk evlilğinde huzur kimide atanır istediği bölümü kazanır inş
Canım yaa en iyisini yaptın benimde önceden herşeyim yolunda giderdi hatta herkes bana çok şanslısın derdi.ama ne zaman şu fal olaylarına merak sardım sürekli fal baktırmaya fal kapatmaya başladım tüm işlerim aksi gitmeye mutsuz olmaya başladım sanki.burada bende çok iyi kahve falı bakıyorum.arkadaşlarımı kıramıyorum baktığım zaman çok etkileniyolar.bende bakmak istemiyorum ama o an bana çok eğlenceli geliyo ve bakmak istiyorum.ama dediğin gibi ne zaman bu fal olayları hayatıma girdi kendimi bende aynen bunalımda hissetmeye başladım.kendime hakim olucam bende artık.buarada yinede bizleri kırmadığın bu kadar kişiye cvp yazdığın için saol canm.buarada ben çok sevdim seni
günaydın galenia.canım senin yaşın kaç .maşallah.ALLAH herkese lütfetmez böyle bi yeteneği .
merhaba arkadaşlar başlıktada dediğim gibi artık bakmamaya hislerimi açığa vurmamaya karar verdim çünkü herşeyim ters gitmeye başladı buna yorumladım bende. yolunda olan şeylerimin bile düzeni değişti beni tanıyan tanııdı kötü biri değilim iyi niyetliliğimle açık sözlülükle herşeyi neyi hissettiysem onu söylemeye çalıştım hepinize de teşekkür ederim bana inanıp saygı gösterdiğiniz için ama benden bu kadar artık sadece sohbet ederiz isterseniz onun dışında yardım edemem pek iyi hissetmiyorum duygusal olarak kendmio yüzden özür diliyorum sizlerden inş hepinizin allah gönlüne göre verir kimine güzel sağlıklı bebişler kimine eşiyle mutluluk evlilğinde huzur kimide atanır istediği bölümü kazanır inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?