benım hakkımda senden yorum istiyorum guzel yada kötü evliyim 2 yıllık çalısıyorum bebek istiyorum ? devamını sen getırebılırımsn ?
kusura bakma abla belliki benden büyüksün o arkadaşın hakkında kötü konuşmak istemem ama senin iyiliğini istemeyen biri olduguna eminim belki sezgileri kuvvetlidir ama dinle alakası yok ben malesef dini görevlerimi yerine bile getiremediğim zamanlar oluyo ama bunu sana söylemesinin ardında psikolojik bozukluk ararımkusura bakma diyorum düşük falan mı yaptı o arkadaşn hap falan kullanıyo mu sanki gzümde bi an canlandı biraz haset bi yapısı var gibime geldi sen yinede dikkatli ol eşinle aranızda bi sorun göremedim ama eşinden bişi saklamamanı öneririm biraz lider bi hali var ve sezgileri kuvvetli sen kimseye bakma bebegini yap olurda zaten bi konuda paranoya olmuşsun ne oldugunu anlayamadım hep bi acaba geçiyo aklından bence sil at yıpratma kendini kal sağlıcakla...
cnm allah kolaylık versin valla hem güzel ham zor bişey bu. Kendin içinde, içine bişeyler doğuyo sonuçta yaşayacağın bişeyleri bilmek yada iyi kötü tahmin etmek zor olsa gerek. En çokta bizim gibi bu yeteneklerini duyup bnm içinde bişeyler tahmin etsene diyenler çok olur.
senınle özel konusmam lazımne yazıkkı içinden cıkmadıgım bır durum var özelden msn mı yazsam görusebılırmıyız bana yardımcı olurmusun eşimle aram cok ıyı evet eşimden sakladıgım bırsey var oda sadece 1 sey sezgileri kuvvetlı gercekden paranoya oldugum konuyu paylasmam lazım cunku kımseye dıyemıyorum..
cok tesekkur ederim dediklerın gercekden dogru tavsıyelerın ve gösterdıgın yolu izliycem emınım dogrusu bu içinde bulundugum durumu kımseye anlatamazken senın gibi biriyle çözmek güzeldi tekrardan cok tesekkur edrim
cnm bnm için neler geçiyo içinden peki, insanın sorası geliyo hemen meraklımıyız neyiz:))
yaşın kaç galenia? heroes diye bi amerikan dizisi varçok meşhurdur izlediniz mi kızlar? :) o dizide herkesin doğaüstü güçleri vardı. kiminin vücudu kendini onarıyordu yani yanıyor, cam kesiyor, düzeliyor. kimi uçuyor, kimi geleceği resmediyor. kimi zamanı durduruyor, zamanda yolculuk yapıyor. kimi çift karekterli, bi iyi yüzü bi kötü yüzü var. vesaire vesaire bir sürü bu tip karekter... hepiniz maşallah bi heroes karekteriymişsiniz :)) hiç gülceğim yoktu.
şunu anlarım, az çok tanıdığız aşina olduğunuz insanlar hakkında sezgilerde bulunulabilir. ama bi yazıdan yola çıkarak, adını, sanını, simasını bilmediğin bi insanla ilgili bişeyler söylemek bana pek mantıklı gelmiyor. tuhaf.
galenia benim içinde birşeyler söyleyebilirmisin çok kötü dönemler geçiyorum üstelik hamileyim
sende o karakterlerin içindesin şuan :):) seni güldürebildiysek ne mutlu bize..
kimseyi tanımıyorum sadece his bu kdar basit 19 yaşındayım daha belki ilerde o yabancı filmdekiler gibi olur muyum dersin ??
kalbin çok temiz demekki çok iyi birisisin bence üzülme
bende eskiden senin gibiydim hatta bir gün mağazada kıyafet denerken bir bayan bana dediki selam ben senin için geldim buraya senin geleceğini hisettim çok işim vardı ama zaman ayırdım dedi
şok oldum inanmadım tabi devam etti benim hayatımı ve sorunlarımı söyledi çözüm yollarının bende olduğunu benimde hislerimin kuvvetli olduğunu korktuğum için kullanmak istemediğim için o yeteneklerimi bastırdığımı söyledi hepside gerçekti
ve ben ona ne zaman sizi tekrar görüceğim diyince sen istediğin zaman karşılaşırız dedi
belki okuyanlara saçma gelecek ama bu tür olaylar birkaç kez kere daha oldu ben ürkek bir yapıda olduğum için o yönümü kapattım istersen sende kapatabilirsin
valla ben kapatamadım aynı şey benimde başıma geldi bi gün oturmuş muhabbet ediyorduk kadının teki girdi içeri malum kuaför gelme diyemezsin :) kadın içeri geçti bizde patronumla muhabbet ediyorduk kadın geldi ben senin için geldim allah tarafından gönderildim diye saçmalamaya başladı ve sen bunları bastıramıcan dobra kızsın sölicen hemen dedi ve loğusalığında tamamen ortaya çıkıcak bu özellik dedi ve gittiben çok korktum ama bastıramıcağımı biliyorum..
çok gizemli konuştun valla, hangisini benimsemeliyim :) yok yahu ben bildiğin, sıradan bi vatandaşım. hayat sıradanı yani. ben de istemez miydin, şöyle ekşinli bi hayatım olsun. ilgiyi üstüme çekeceğim bi yeteneğim olsun. ama yok yok yok alabildiğine sıradanım üstelik. o kadar ki fdnin şarkı sözündeki gibi 'o kadar yokum ki görmüyorlar' ühüüü((
olursun olmasına da, herifin teki vardı dizide tüm böyle doğaüstü güçlere sahip karekteri bulup tek tek öldürüyor tüm güçleri kendine geçiyordu. sonun benzemesin :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?