• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 kilo nedir ki.

sen yine iyisin dun aksam 22:00 da 1 paket burcak sütlü cikolatali bisküvi yedim :1: yemeseydim iyiydi ona ihtiyacim yoktu o an sirf keyfiye yedim :1: neysee durmak yok ;) haftaya sali 58.9 u görücem inat ettim

Kesinlikle durmak yok.telafisini yaparsin canim eminim :) benim tartim da yok diyet yapiyorum guya ama kilo kontrolu yapamıyorum

kahvalti(07:15)
2 tane haslanmis yumurta,
1 kk kasar,
1 tane yesil biber,
6 tane siyah zeytin

öglen(12:15)
yarim kase salcali pirinc corbasi,
1 tavuk budu,
1 elma

aksam(18:45)
1 tabak sebze graten ,
100 gr yogurt

bugunluk bu kadar :) belki cok acikirsam 2 incir yada 1 elma yerim.

Kahvalti(7.40): bir bucuk kepce mercimek corbasi biraz kizarmis ekmekle

ara(10.30): bir bardak 2si bir arada kahve
öğle(12.30): tavuklu salata
ara(16.00): 3 kuru kayısı
akşam(18.20): ıspanak yemeği, salata, 4-5 tane yogurtlu brokoli
(20.45): bir portakal

Son düzenleme:
ara(10.30): bir bardak 2si bir arada kahve
öğle(12.30): tavuklu salata
ara(16.00): 3 kuru kayısı
akşam(18.20): ıspanak yemeği, salata, 4-5 tane yogurtlu brokoli
(20.45): bir portakal

(22.00) kepekli bisküvi(85 kalori), bir bira

Son düzenleme:
Gunluguni takip ediyorum, benim de 6 kilo vermem lazim. 65im simdi, cok oldu kilo veremiyorum...benim spor yapmam gerekiyor cunku diyete elimden geldigince uyuyorum.suresiz diyet yapmaya karar verdim, tarih koyup da zayiflamayinca hayal kirikligi oluyor. 59 olunca beslenme duzenim oturmus olacak.basarilar diliyorum;)

bugün okulum yoktu o yüzden geç uyandım.
kahvaltı(11.00): kk beyaz peynır, bir dilim kepekli ekmek, bir tane minik top şeklinde susamlı pogaca, 1 tatlı kaşıgı çikolata,6 yeşil zeytin, havuç ve domates

dünki iftar menüm

16:45
1 tabağa 4 kaşık pilav 3 kaşık acılı sos katıp karıştırdım :1:
4 tane hindistan cevizli konya sarması
1 tabak hoşaf
3-4 kaşık pudıng

19:00
3 küçücük dilim tahinli ekmek 125 kalori
2 orta boy havuç

bugün sabah 8:00
1 bardak süt
3 kaşık müsli
1 konya sarması

bugün okulum yoktu o yüzden geç uyandım.
kahvaltı(11.00): kk beyaz peynır, bir dilim kepekli ekmek, bir tane minik top şeklinde susamlı pogaca, 1 tatlı kaşıgı çikolata,6 yeşil zeytin, havuç ve domates

(14.00): bir elma
(16.00): yarim paket form 85 kalorilik
(17.00) yarim kase kadar asure
Aksam (18.00) etsiz kabak yemegi, salata ve yogurtlu semizotu

Son düzenleme:
kizlaaar 2 gündür ögrenci evindeydim :) ne demek istedigimi anlamissinizdir deli gibi yedik tabi cikolata abur cubur hepsi. yarin detoks yapar gibi cok az beslenerek dengeliycem, pazardan itibaren de tam gaz devam SAGLIKLI BESLENME olayina :)

günaydin günlüük :) güzel ve hafif bir kahvaltiyla güne basladim aksama kadar ders calisicam bugun. aksam yemekten sonra gelir ne yedim ne ictim yazarim :) :10:

ben de dün yazamadım çok yedim çünkü bütün gün yedim yani yatana kadar çikolatalar pizzalar :9: bugun devam ama

kahvaltı(11.15): 2 kuru kayısı, bir dilim çok yağlı olmayan yumurtalı ekmek,bir dilim kepekli ekmek, 8 yeşil zeytin, 1 tatlı kaşıgı kadar reçel

ben de dün yazamadım çok yedim çünkü bütün gün yedim yani yatana kadar çikolatalar pizzalar :9: bugun devam ama

kahvaltı(11.15): 2 kuru kayısı, bir dilim çok yağlı olmayan yumurtalı ekmek,bir dilim kepekli ekmek, 8 yeşil zeytin, 1 tatlı kaşıgı kadar reçel

(13.00) bir kucuk elma
(14.00) bir kase asure

ya kızlar üzgünüm bu hafta pek yazamamaya basladım ama dikkatli bi şekilde yapıyorum öğünlerimi

sabah:10:30
4 sucuk
2 lokma ekmek
3 tane çiğköfte
1 bardak çay

akşam 15:30
1 yemek tabağı sağlıklı spagetti :1:
1 yemek kaşığından az zeytinyağı yarım domates ve çok az tuz
bunu korede yaşayan arkadaşım cok yapar o cubuklarla yedim ve yarım saat uğraştım sonunda zafer benim öğrendim :1:
1 avuc badem

kahvalti(10:15)
2 tane haslanmis yumurta (tuzsuz)
1 domates,
yarim salatalik,
3 siyah zeytin,
1 kk kasar peyniri

saat(14:00)
1 adet elma

saat(16:45)
250 gr üzüm

aksam(20:00)
1 tabak etli taze fasulye,
1 kase yogurt

yemek henüz pismedi ama tahmini yemek yeme saatimi yazdim.

Back
X