Suan kac kilosun :)Çok istiyorum ya şöyle göğsümü gere gere 64 kilo oldum demeyi aynaya gururla bakmayı istiyorum. Görenler bu nasıl 3 çocuk annesi desinler istiyorum
Bu sabah 69. 55 çıktım reglin 3.günüSuan kac kilosun :)
Çok haklısın canım. Ben de kendi durumumdan rahatsizim açıkçası.daha çok burada olmalıyım diyorum kendime. Hastalıklar da bitti şükür. Daha çok katılım yapmaya calisicam bundan sonra. Çok sağol emeklerin için. Hakkın gerçekten çok üzerimizde.Takımdaki tüm arkadaşların dikkatine!!!
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ederek takıma girdik
*İlk sayfadaki kurallara uymayanları (menü paylaşmayan,yeteri kadar aktif olmayan.iki hafta sabit yada artı gelen) zorunlu izne çıkaracağım yada istekleri halinde başka takıma transfer edeceğim.
Menülerinizde kaçamak görmek istemiyorum.
Yaptığınız kaçamakları yazmamak da sizin dürüstlüğünüze ve karakterinize bağlı ama tartıda gördüğümüz artışı kaçamak olarak yorumlayacağım.(regl,hastalık vs gibi makul durumlar haricinde)
Kiloyu nihayetinde kendimiz için veriyoruz ama herbirimiz de birbirimize takım olduğumuz için bağlıyız da unutmayın.
Şimdi ilk sayfadaki kuralları tekrar okumanızı rica ediyorum şayet bu kurallara uymayacaksanız üzülerek söylüyorum ki takımda yeriniz yok!!!
Kurallara uymayan kim olursa olsun izin yada transferi mutlaka gerçekleştireceğim.
Geldim geldim. Dün kendim ebru salli ile pilates yaptım güya kendi çapımda. Bacaklarimi k8pirdatamiyorum her yerimden et kesilmiş. O bacaklarla akşama kadar çarşı pazar gezdim bi de.ben pert.medgic26 sen nerdesin kiz
@AhSen_yarim
S smygnc
@kolera88gitsinkilolar01 becezey G Gonulbagi pakizee
@yolcukardelenfitcivciv Kahvesel nerdesiniz kizlaaarrrrr
Ayrica becezey tebrik ederim cnm bireyselde ikinci oldun. Devami gelir insallah
Benim menulerime acimadan yorum yapın lütfen. Bu zamana yiyeyiye geldik zaten.cok yorulmamin sebebi kilo vermeyenlerin hatasinida kendimde aramam oldu zaten. Kendimi sorguladim hep biyerde yanlis yapiorunmm diye. Ama simdi bakiyorum da sorun bende degil. Buraya gelip kilo vermek istiyorum diyen herkesin "gercekten" kilo vermek istememesi. Surekli bahanelere siginip yerinde sayan kacamak yapmadim diyip nerdeyse her hafta + gelen biri vardi. Eskiler bilir. Biraz sıkıstirdikdan sonra gitti. Zora gelemedi. Burda zora gelemeyenin,menu yorumuna kirilanin yeri yok bence. Yoruma kirilan biri gitsin tek basina yapsin diyetini. Diyetine tam uyup menusu guzel olana kimse kotu yorum yapmaz zaten...
Ogleyle sabah yer degistirmjs
Hosgeldin cnm sen 12. Takimdaydin dimj :)
Ilk zmnlar oyle oluyo cnm :) ara vermeden yaparsan vucudun alisirGeldim geldim. Dün kendim ebru salli ile pilates yaptım güya kendi çapımda. Bacaklarimi k8pirdatamiyorum her yerimden et kesilmiş. O bacaklarla akşama kadar çarşı pazar gezdim bi de.ben pert.
Benim menulerime acimadan yorum yapın lütfen. Bu zamana yiyeyiye geldik zaten.
Geliyoooor. .Ilk zmnlar oyle oluyo cnm :) ara vermeden yaparsan vucudun alisir
ozaman menuyi gonder gelsiiiinnnn
Ben kendime Dedirtmem kuzm merak etme... heleki benim için bu kadar uğraşırken size yapamam bunu muckkkkTatlim sen boyle gidersen sana oyle sivri seyler yazmam masallahin var
Ya aslında spor olarak en çok platesi sevdim ben.yuruyuse istediğim zaman çıkamıyorum. Eliptige gürültü olacak diye istediğim zaman binemiyorum. Leslie de sıkılıyorum. 40 dakika bitmek bilmiyor bi de bana bişey katmiyor gibi geliyor fazla yorulmuyorum. Tk 500 falan çok ağır geldi bu kiloyla yapamadım. Velhasıl pilates daha yakın geldi ama onu da yanlış yaptım heralde her yanim ağrıyor.Ilk zmnlar oyle oluyo cnm :) ara vermeden yaparsan vucudun alisir
ozaman menuyi gonder gelsiiiinnnn
cok sagol canim insallah boyle devam eder. Esimle disari ciktik dolasmaya o yuzden bakamiyorum eve gelince gelicemmedgic26 sen nerdesin kiz
@AhSen_yarim
S smygnc
Bugün isler bitmedi. Temizlik market derken ancak geldim.medgic26 sen nerdesin kiz
@AhSen_yarim
S smygnc
Kilon iyi gelmis canim. gunun guzel gecmis iyisinKızlar dünkü menümü geceden paylaşmıştım
Bugün arkadaşa gittim ordan da spora aşırı ter döktüm
Hoca eşliğinde kol ve bacak çalıştım hiçbir tarafım tutmuyor
Bu sabah 2 yumurta çok az peynir ve boll yeşillik yedim
Spordan 2 saat önce 3 kaşık makarna ve bir tane serçe parmağım kadar sigara böreği
Spordan sonra akşam ceza verdim kendime akşam yemeği olarak göz kararı kadar maydonoz kuzu kulağı ve reyhan 3 kaşık yoğurt yarım su bardağı su ile blenderdan geçtim onu içtim 1 ceviz 4 kuru üzüm 1 tane de kayısı yedim
Bunlar kötü kısımdı
Gelelim iyi kısıma
Sabah dayanamadım tartıldım 62.7 geldimmm :)))esperanzaa medgic26 G Gonulbagi
Evet canım yaaa vercez biz bu kilolarıKilon iyi gelmis canim. gunun guzel gecmis iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?