Canım sen kaç kilosun acaba
Hepimiz göreceğiz ben inanıyorummm
İnanmak ve istek en önemlisi
Bu listede isimlerimiz yazıyorsa hepimiz doğru yoldayız adım adım ilerliyoruzzz
100 mekik ama canım 25 tam. 25 ayaklar tam yukarıda, 25 dizler kırık, 25 dizler yarıö yerde. Spor hocamız bize öyle yaptırıyor100 mekik süpersin
ay bende 80 fln dicen sandimkkz ne kalmis 65 e
ya simdi burda gomecegim bise yok kiafiyer olsun cnm
Oyyy cnm benimmmm kalp kalp kalp
Afiyet olsun kusum
Isinma hareketlerini unutma cnm :)
Afiyet olsun cmm bizde yarin disarda yocezson 3 gundur oldugu gibi ne yedigimi soylemim
Yani ne desem bilemedimiyi gibideee kotu gibideee
Hedefe emin adimlarlaaa :)
Kiz o bi avuc cekirdek ne kadar kaloriliymis biliyon mu
Yiiiiooooo ben izindeyimramazana kadar ne istersem yiyebilirim son 11 gun var iyi degerlendirmem lazim
alisildik kolera menusu afiyet olsun cmm
yaaa o kaptan ne kurallar koymus oyleyazik bize yaaa hic merhamet yokmus
Bende öyle deniyeyim bakalımCanım ben 75 ile başladım bu sabah tartıldım 69.55 reglin 3 günündehedef 64 veya 63 inşallah
100 mekik ama canım 25 tam. 25 ayaklar tam yukarıda, 25 dizler kırık, 25 dizler yarıö yerde. Spor hocamız bize öyle yaptırıyor
Az kaldı canım inşallah azimle oraya gelir kilomu korurum
Bu ay benimde bir gün gecikti ve canavar döndüm o zaman aklama kadar dayandın akşam markete gidip ne bulduysam alıp yedim hata yaptım ama şükür tartıya yansımadı çok zorluyor insanı regl dönemi ;( şuan üçüncü gündeyim bittiği zaman ne kadar çok fark edecek meraktayımBende öyle deniyeyim bakalım
Ne kadar bu ara aşırı canım tatlı istiyor yaww
Reglim gecikmesin diye tarçınlı sütü de kestim
Hadi bakalım inşallah 1 kg yansırBu ay benimde bir gün gecikti ve canavar döndüm o zaman aklama kadar dayandın akşam markete gidip ne bulduysam alıp yedim hata yaptım ama şükür tartıya yansımadı çok zorluyor insanı regl dönemi ;( şuan üçüncü gündeyim bittiği zaman ne kadar çok fark edecek meraktayım
Afiyet olsun canimm benimİyi geceler
Menüm
10:00 klasik karatay kahvaltısı
13:00 şekersiz duble türk kahvesi
17:00 yeşil çay
19:00 fıstıklı kebap,yeşillik, közlenmiş biber domates
Su:2,5 ltyi geçmiştir
Spor:10 bin adım 150 puan
* Arkadaşlarımızla dışarıdayız.gece tekrar burada olurum
Agzina sağlık tatlımTakımdaki tüm arkadaşların dikkatine!!!
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ederek takıma girdik
*İlk sayfadaki kurallara uymayanları (menü paylaşmayan,yeteri kadar aktif olmayan.iki hafta sabit yada artı gelen) zorunlu izne çıkaracağım yada istekleri halinde başka takıma transfer edeceğim.
Menülerinizde kaçamak görmek istemiyorum.
Yaptığınız kaçamakları yazmamak da sizin dürüstlüğünüze ve karakterinize bağlı ama tartıda gördüğümüz artışı kaçamak olarak yorumlayacağım.(regl,hastalık vs gibi makul durumlar haricinde)
Kiloyu nihayetinde kendimiz için veriyoruz ama herbirimiz de birbirimize takım olduğumuz için bağlıyız da unutmayın.
Şimdi ilk sayfadaki kuralları tekrar okumanızı rica ediyorum şayet bu kurallara uymayacaksanız üzülerek söylüyorum ki takımda yeriniz yok!!!
Kurallara uymayan kim olursa olsun izin yada transferi mutlaka gerçekleştireceğim.
Agzina sağlık tatlım
gecmis olsun canim. Bende bayramdan sonrayi merakla bekliyorum artik kaptan olmadigim icin biraz daha sivri dilli olabilirim
Ihlamur ic cnm bol limonlu hatta varsa icine kizilcik kurusu zeyrin yapragi fln koy
Sağolsun benden önceki kaptanımız kuralları çok güzel hazırlamış,iki defa artı yada sabit geleni izine yada tercih ederse başka takıma transfere davet edeceğim
Ödem,regl,hastalık iki hafta sürüyorsa zaten bi tam teşekküllü hastaneye gitmek gerekir diye düşünüyorum
Canım son dönemlerde belli kişiler haricinde menü paylaşımı olmuyordu.
Kızmak değil aslında,takıma girerken verdiğimiz sözlerin tutulmasını istiyorum bu kadarcık şeyi beklemek hakkım diye düşünüyorum
Canım ben sana defalarca dedim ki, yorma kendini, misafir bi dönem ağırlama senin yorulmaya değil fırsat buldukça dinlenip sağlıklı beslenmeye ihtiyacın var.
Doğumun çok yeni . Sağlıklı ve dengeli beslenerek hem bol bol kaliteli sütün olur hem de farkında olmadan kilo verirsin.
Annen de gitti tahminimce biraz daha yorucu günlerin başladı.
Paylaştığın menülerinden aklımda kalan senin az beslendiğindi ki böyle olursa vücut direncin düşer.
Teşekkür ederim günaydın bu arada. Her gün bi başka hastalığım çokıyor, dün boğazımdaki ağrı pamukçuktanmuş sanırım.sanırım diyorum. Birazdan gideceğim acile.biz beyaz bi şey gördük sadece.gece de ateşim 39 a dayandı, akşamdan başlamıştı zatenYa hadi bu kız gelmeyin diyemiyor da gelenler hiç mi çocuk doğurmamış. 40lı kadın bi kere depresyonda oluyor. Uyumuyor, emzirmek bi dert, çocuk ağlaması.. hayatında yeni bi süreç..
ben kendim yaşadıktan sonra kimseye gitmedim.. gitsem de bişe beklemedim, 10 dk geçmiş olsun deyip çıkmak lazım.
Çok geçmiş olsun canım.Teşekkür ederim günaydın bu arada. Her gün bi başka hastalığım çokıyor, dün boğazımdaki ağrı pamukçuktanmuş sanırım.sanırım diyorum. Birazdan gideceğim acile.biz beyaz bi şey gördük sadece.gece de ateşim 39 a dayandı, akşamdan başlamıştı zaten
Mutlu pazarlar canımm,çok erkencisin gerçi biz de erkenden uyandık yaGünaydın herkese kızlar. Hadi bakalım kaçamak yapmadan atlatiriz inşallah.
çok çok geçmiş olsun tatlım. Vücut diTeşekkür ederim günaydın bu arada. Her gün bi başka hastalığım çokıyor, dün boğazımdaki ağrı pamukçuktanmuş sanırım.sanırım diyorum. Birazdan gideceğim acile.biz beyaz bi şey gördük sadece.gece de ateşim 39 a dayandı, akşamdan başlamıştı zaten
maşallah canım.hep böyle olman dileğiyleGünaydın lar herkese. Bugün motivasyonu m çok iyi şükür. Inşallah hep böyle devam ederiz.
Bekliyoruz sahalara dönüşümü tatlımTızlarrrr nasılsınızz hepinizi cok öZledim cuma dönecektim guya ama internetim bitti telin ekranı kırılmıstı net bitmişken hazır onunda tamire verelim dedik aksamdan aksama esimden gşrerşm ama o da yarısma anlayısına ters dusecegi icin izinden dönmeyin dedim ama tamirden geldiignde huzur da dönüyor bekleyin benii
Günaydın canım benim sipalar bırakmıyor ki haftasonu muz yok bizim. Şimdi de çocukları babaya bıraktım 1 saat çok tempolu yürüdüm geldim.icim açıldı. Oh maşallah bana.Mutlu pazarlar canımm,çok erkencisin gerçi biz de erkenden uyandık ya
çok çok geçmiş olsun tatlım. Vücut di
maşallah canım.hep böyle olman dileğiylemutlu pazarlar
Tahmin etmiştim, erken uyanma sebebiniGünaydın canım benim sipalar bırakmıyor ki haftasonu muz yok bizim. Şimdi de çocukları babaya bıraktım 1 saat çok tempolu yürüdüm geldim.icim açıldı. Oh maşallah bana.
Kolay gelsin canımKızlar merhabalar..
Of evde olunca da hiç iş bitmiyor. 2 gündür yap yap bitmedi. Bir de sürekli dağılıyor. Sabahtan beri girmeyi bile unutmuşum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?