Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım sen kaç kilosun acaba
Hepimiz göreceğiz ben inanıyorummm
İnanmak ve istek en önemlisi
Bu listede isimlerimiz yazıyorsa hepimiz doğru yoldayız adım adım ilerliyoruzzz

Canım ben 75 ile başladım bu sabah tartıldım 69.55 reglin 3 gününde hedef 64 veya 63 inşallah

100 mekik süpersin
100 mekik ama canım 25 tam. 25 ayaklar tam yukarıda, 25 dizler kırık, 25 dizler yarıö yerde. Spor hocamız bize öyle yaptırıyor

Az kaldı canım inşallah azimle oraya gelir kilomu korurum

Bende öyle deniyeyim bakalım
Ne kadar bu ara aşırı canım tatlı istiyor yaww
Reglim gecikmesin diye tarçınlı sütü de kestim

Bende öyle deniyeyim bakalım
Ne kadar bu ara aşırı canım tatlı istiyor yaww
Reglim gecikmesin diye tarçınlı sütü de kestim
Bu ay benimde bir gün gecikti ve canavar döndüm o zaman aklama kadar dayandın akşam markete gidip ne bulduysam alıp yedim hata yaptım ama şükür tartıya yansımadı çok zorluyor insanı regl dönemi ;( şuan üçüncü gündeyim bittiği zaman ne kadar çok fark edecek meraktayım

Hadi bakalım inşallah 1 kg yansır
Benimde zaten çok düzensiz regl inşallah yarın olurum

Afiyet olsun canimm benim

Agzina sağlık tatlım

Tızlarrrr nasılsınızz hepinizi cok öZledim cuma dönecektim guya ama internetim bitti telin ekranı kırılmıstı net bitmişken hazır onunda tamire verelim dedik aksamdan aksama esimden gşrerşm ama o da yarısma anlayısına ters dusecegi icin izinden dönmeyin dedim ama tamirden geldiignde huzur da dönüyor bekleyin benii

gecmis olsun canim. Bende bayramdan sonrayi merakla bekliyorum artik kaptan olmadigim icin biraz daha sivri dilli olabilirim

Ihlamur ic cnm bol limonlu hatta varsa icine kizilcik kurusu zeyrin yapragi fln koy

Teşekkür ederim günaydın bu arada. Her gün bi başka hastalığım çokıyor, dün boğazımdaki ağrı pamukçuktanmuş sanırım.sanırım diyorum. Birazdan gideceğim acile.biz beyaz bi şey gördük sadece.gece de ateşim 39 a dayandı, akşamdan başlamıştı zaten

Çok geçmiş olsun canım.

Günaydın herkese kızlar. Hadi bakalım kaçamak yapmadan atlatiriz inşallah.
Mutlu pazarlar canımm,çok erkencisin gerçi biz de erkenden uyandık ya
çok çok geçmiş olsun tatlım. Vücut di
Günaydın lar herkese. Bugün motivasyonu m çok iyi şükür. Inşallah hep böyle devam ederiz.
maşallah canım.hep böyle olman dileğiylemutlu pazarlar

Bekliyoruz sahalara dönüşümü tatlım

Mutlu pazarlar canımm,çok erkencisin gerçi biz de erkenden uyandık ya

çok çok geçmiş olsun tatlım. Vücut di

maşallah canım.hep böyle olman dileğiylemutlu pazarlar
Günaydın canım benim sipalar bırakmıyor ki haftasonu muz yok bizim. Şimdi de çocukları babaya bıraktım 1 saat çok tempolu yürüdüm geldim.icim açıldı. Oh maşallah bana.

Günaydın canım benim sipalar bırakmıyor ki haftasonu muz yok bizim. Şimdi de çocukları babaya bıraktım 1 saat çok tempolu yürüdüm geldim.icim açıldı. Oh maşallah bana.
Tahmin etmiştim, erken uyanma sebebini
Aynısından bi tane bende de var da oradan biliyorum
Ohh maşallah vallahi canım sana.

Kızlar merhabalar..
Of evde olunca da hiç iş bitmiyor. 2 gündür yap yap bitmedi. Bir de sürekli dağılıyor. Sabahtan beri girmeyi bile unutmuşum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…