Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ramazanda zor olur sahur yapıp yatacağız ya inşallah almayalım da spor çok önemli spora devam etmek lazım

Regl olamamak ne yazık ki bi pkosluların sorunu.Kilo verdikçe düzene giriyor biraz.Tarçın kullanma bir de doktora gidebiliyorsan iyi olur yada çeşitli kürler var regl için onları bir araştır canım.
Becezey evet iyi kilo vardı,hem dikkat etti hem de regl ödemi vardı o gidince güzel kilo verdi.emziriyor spor da yapıyor ya iyi eksilmesi oldu.

Bende akşam yemeği yedikten sonra yazıyorum ertesi günü beklemiyorum. Akşama sabah ne yediğimi unutmuş oluyorum sabaha düşünemiyorum bile
Azimle yol kat etmeye devam
En güzel menü paylaşımı senin yaptığın gibi. Ben de öyle yapıyorum.
Canım bazen menülerine yorumlarımız sert gelebilir ama bu senin iyiliğin için.
Zamanla biz dedikçe senin kafana iyice yatar ve sen de bir bakmışsın çok konrtollü menülerle çok iyi kilolar vermişsin
Sporu arttırdın mı işte o zaman hem sıkılaşır hem de yağdan kilo verirsin tatlım

Herkese merhaba. Bugun girdim girdim ciktim bisey yazamadim. Dun gece kizim hic dogru duzgun uyumadi o yuzden sersem gibi dolasiyorum ara ara gun icinde uyukladim ama yetmiyor artik. Menu paylasimi aktiflik konusunda haklisiniz elimden geldigince bende sohbete dahil olmaya calisiyorum. Kacamak da gozum korktu tabi yazini okumadan once sabah yedigim yarim simit vardi. Gerci onun disinda hafif tuttum ama bugunluk affola

Ben de duZenli paylasiyorum gecen hafta bir iki duzensizligim oldu o da hastaligimdandi zaten soylemistim canim. Haftaya takima girecegim insallah. Iyi ki varsiniz

Allahim sen beni boyle yazilarla sinama yarabiiii hatunun serrinden koru yarabbiiii
Tatlim sen boyle gidersen sana oyle sivri seyler yazmam masallahin var
Biliyorum ki elif ya benimde öyle bişey yapasım var
Ramazana kadar dinlen istersen canim.
pcanim son haftalarda iyi toparladin. Bak ramazanda geliyo bunu firsata cevir. Karatay usulu beslen bayrama kadar en az 4 kilo vermis olursun. Seni biliyorum cnm kacamak yaptiginda yaziyosun ki zaten yazmasanda kilo veremiyosan kacamak yapiyosundur derim. Sen burda kacamak yapmadim diyip kacamak yaparsan beni degil kendini kandirirsin. Ve ben cuma gunu kilonda artis gorursem hani sen kacamak yapmamistin derim ama sukur ki ne yediysen yaziyosun.

Kaptanim guzel karar. Peki kacamak yapmadim diyip + cikanlari neyapcan odem regl hastalik bahanesine siginanlari

esperenzaa canım kim kızdırdı kuşum seni
Hemen ben de yapayım savunmamısadece dün paylaşmadım, ballikayfe tablo yapıyordu paylaşır olmazs
G
Salıdan beri her gün başka bi hastalıkla uğraşmama rağmen hep aktif olmaya çalıştım, dün dr a gittim dikişlerim için , tahlil verdim derken yoruldum ama gece emzirmeye kalktığımda bile okumaya çalıştım sürekli(yakında rüyalarıma da girerseniz şaşırmam)
Halsizliğim hala devam ediyor, bugün de boğazım ağrıyor.bi toparlanamadım, kimin gözü değdiyse eşim karışmaz diyetime asljnda, hasta olunca o da ertele demeye başladı, ben diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum didim amma keçiboynuzu pekmezini de yidimarada diyet yapmadığımı hissettirmek adına böyle yaramazlıklarım olabilir en azından iyileşene kadar yoksa tümden yalan olacak
Dünün ve bugünün menüsünü akşam paylaşacağım, hatta telefondan zor oluyo unutuyorum diye kağıda not almaya başladım, fotosunu atarım mahsuru yoksa

@Rzgrece canım hoşgeldin, iyi ki eski üye değilim didim ellerine sağlık çok güzel olmuş, bayramdan sonrayı merakla bekliyorum ben de

@Rzgrece canım hoşgeldin, iyi ki eski üye değilim didim ellerine sağlık çok güzel olmuş, bayramdan sonrayı merakla bekliyorum ben de
gecmis olsun canim. Bende bayramdan sonrayi merakla bekliyorum artik kaptan olmadigim icin biraz daha sivri dilli olabilirim

Boğaz ağrısı için Öneriniz var mı kızlar?
Ihlamur ic cnm bol limonlu hatta varsa icine kizilcik kurusu zeyrin yapragi fln koy

cok yorulmamin sebebi kilo vermeyenlerin hatasinida kendimde aramam oldu zaten. Kendimi sorguladim hep biyerde yanlis yapiorunmm diye. Ama simdi bakiyorum da sorun bende degil. Buraya gelip kilo vermek istiyorum diyen herkesin "gercekten" kilo vermek istememesi. Surekli bahanelere siginip yerinde sayan kacamak yapmadim diyip nerdeyse her hafta + gelen biri vardi. Eskiler bilir. Biraz sıkıstirdikdan sonra gitti. Zora gelemedi. Burda zora gelemeyenin,menu yorumuna kirilanin yeri yok bence. Yoruma kirilan biri gitsin tek basina yapsin diyetini. Diyetine tam uyup menusu guzel olana kimse kotu yorum yapmaz zaten...

Ogleyle sabah yer degistirmjs
Hosgeldin cnm sen 12. Takimdaydin dimj :)

İnşallah canım eşimde ne gelirse yapmaya çalışıyorum zamanla menülere düzene girecek inşallah

Evet canım orası kapanma kararı alınca soluğu burada aldım öğrenecek çok şey var ve yolum uzun tek başına yapamam diye burada arkadaşlar sağ olsunlar destek oluyorlar.

Bugün ki menü
Sabah 10.30
Aç karına şekersiz Türk kahvesi

11.00 kahvaltı
1 küçük pişi ( avuç içi kadar)
1 dilim ekmek
Domates salata beyaz peynir 6 zeytin yeşil biber
1 bardak yeşil çay
1 bardak normal siyah çay

Ara 1 kornet dondurma ( bu yanlıştı sanırım)

Akşam 18 akşam yemeği

Bir tabak melemen
Yarım dilim ekmek
6 zeytin

Yemek sonrası şekersiz Türk kahvesi sade soda

Ara olarak kayısı çayı içeceğim

SPOR
1 saat temizlik
Su 2 litre
esperenzaa fattylamb94 medgic26

hosgeldin ozaman :)

sabah olmamis cnm madem pisi yedin ekmek yememen lazimdi ki pisi yenmemesi gereken bisey. Kahvaltins ymurtada eklemelisin
Oglen dondurma hic olmamis.
Yinede afiyet olsun :) zamanls dahada guzellrsir menuler

hosgeldin ozaman :)

sabah olmamis cnm madem pisi yedin ekmek yememen lazimdi ki pisi yenmemesi gereken bisey. Kahvaltins ymurtada eklemelisin
Oglen dondurma hic olmamis.
Yinede afiyet olsun :) zamanls dahada guzellrsir menuler
Normalde yumurta yemeye çalışıyorum sabah pişi yedi diye akşam tek melemen yedim. Öğrenecek çok çok şey var yavaş yavaş düzelecek ya ilk yazdığım menülere bakış baya yol aldım gibi

Normalde yumurta yemeye çalışıyorum sabah pişi yedi diye akşam tek melemen yedim. Öğrenecek çok çok şey var yavaş yavaş düzelecek ya ilk yazdığım menülere bakış baya yol aldım gibi
Duzelir canim yanlislar ogrenilir :) yeterki pes etme gercrkten zayiflamak iste

Duzelir canim yanlislar ogrenilir :) yeterki pes etme gercrkten zayiflamak iste

Çok istiyorum ya şöyle göğsümü gere gere 64 kilo oldum demeyi aynaya gururla bakmayı istiyorum. Görenler bu nasıl 3 çocuk annesi desinler istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…