Ramazanda zor olur sahur yapıp yatacağız ya inşallah almayalım da spor çok önemli spora devam etmek lazımKaçamak yapmıyorum yapmakta kendim için istemiyorum zaten canım ama şu regl işide halolsaydı şişiyorum iniyorum gelen giden yokdiyorum ya hedefim bayramda 58 57 hatta ramazanda 5 kilo vermek istiyorum verebilir miyim becezey bir haftada 2 kilomu vermişti
Regl olamamak ne yazık ki bi pkosluların sorunu.Kilo verdikçe düzene giriyor biraz.Tarçın kullanma bir de doktora gidebiliyorsan iyi olur yada çeşitli kürler var regl için onları bir araştır canım.Kaçamak yapmıyorum yapmakta kendim için istemiyorum zaten canım ama şu regl işide halolsaydı şişiyorum iniyorum gelen giden yokdiyorum ya hedefim bayramda 58 57 hatta ramazanda 5 kilo vermek istiyorum verebilir miyim becezey bir haftada 2 kilomu vermişti
En güzel menü paylaşımı senin yaptığın gibi. Ben de öyle yapıyorum.Bende akşam yemeği yedikten sonra yazıyorum ertesi günü beklemiyorum. Akşama sabah ne yediğimi unutmuş oluyorum sabaha düşünemiyorum bile
Azimle yol kat etmeye devam
Ben de duZenli paylasiyorum gecen hafta bir iki duzensizligim oldu o da hastaligimdandi zaten soylemistim canim. Haftaya takima girecegim insallah. Iyi ki varsinizEn güzel menü paylaşımı senin yaptığın gibi. Ben de öyle yapıyorum.
Canım bazen menülerine yorumlarımız sert gelebilir ama bu senin iyiliğin için.
Zamanla biz dedikçe senin kafana iyice yatar ve sen de bir bakmışsın çok konrtollü menülerle çok iyi kilolar vermişsin
Sporu arttırdın mı işte o zaman hem sıkılaşır hem de yağdan kilo verirsin tatlım
Tatlim sen boyle gidersen sana oyle sivri seyler yazmam masallahin varAllahim sen beni boyle yazilarla sinama yarabiiii hatunun serrinden koru yarabbiiii
Ramazana kadar dinlen istersen canim.Biliyorum ki elif ya benimde öyle bişey yapasım var
pcanim son haftalarda iyi toparladin. Bak ramazanda geliyo bunu firsata cevir. Karatay usulu beslen bayrama kadar en az 4 kilo vermis olursun. Seni biliyorum cnm kacamak yaptiginda yaziyosun ki zaten yazmasanda kilo veremiyosan kacamak yapiyosundur derim. Sen burda kacamak yapmadim diyip kacamak yaparsan beni degil kendini kandirirsin. Ve ben cuma gunu kilonda artis gorursem hani sen kacamak yapmamistin derimCanim eline emeğine sağlık bu çok iyi oldu banada TOKAT gibi oldu kendimi bu duruma düşürdüğüm için çok çok üzgünüm ben bu değildim takima katildigimda gayet iyi gidiyordum taki izne ayrilana kadar tabi kiloda alınca tüm moral motivasyon alt üst oldu kendimi bi türlü toparlayamadım. Yaptığım sporlara yemekle heba edince dahada dususe geçiyorum ve bununla 1 ileri 2 geri yapıyorum sürekli yani o eski motivasyonum kalmadı. Haa tabi bu son zamanlarda daha iyiyim. Ama şundan emin olabilirsin ben kimseyi kandirmiyorum zaten sürekli belirtiyordum kendime gelemiyorum toparlayamiyorum kendimi diye tabi ki suanki halimden hiç ve hiçç memnun değilim. HİÇ BI ZAMAN HAKKIN VE HAKKINIZ ÖDENMEZ BANA ÇOK DESTEK OLMAYA ÇALIŞTINIZ AMA BEN KENDİM OLAMADIM
Takımdaki tüm arkadaşların dikkatine!!!
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ederek takıma girdik
*İlk sayfadaki kurallara uymayanları (menü paylaşmayan,yeteri kadar aktif olmayan.iki hafta sabit yada artı gelen) zorunlu izne çıkaracağım yada istekleri halinde başka takıma transfer edeceğim.
Menülerinizde kaçamak görmek istemiyorum.
Yaptığınız kaçamakları yazmamak da sizin dürüstlüğünüze ve karakterinize bağlı ama tartıda gördüğümüz artışı kaçamak olarak yorumlayacağım.(regl,hastalık vs gibi makul durumlar haricinde)
Kiloyu nihayetinde kendimiz için veriyoruz ama herbirimiz de birbirimize takım olduğumuz için bağlıyız da unutmayın.
Şimdi ilk sayfadaki kuralları tekrar okumanızı rica ediyorum şayet bu kurallara uymayacaksanız üzülerek söylüyorum ki takımda yeriniz yok!!!
Kurallara uymayan kim olursa olsun izin yada transferi mutlaka gerçekleştireceğim.
@Rzgrece canım hoşgeldin, iyi ki eski üye değilim didim ellerine sağlık çok güzel olmuş, bayramdan sonrayı merakla bekliyorum ben de
Ihlamur ic cnm bol limonlu hatta varsa icine kizilcik kurusu zeyrin yapragi fln koyBoğaz ağrısı için Öneriniz var mı kızlar?
cok yorulmamin sebebi kilo vermeyenlerin hatasinida kendimde aramam oldu zaten. Kendimi sorguladim hep biyerde yanlis yapiorunmm diye. Ama simdi bakiyorum da sorun bende degil. Buraya gelip kilo vermek istiyorum diyen herkesin "gercekten" kilo vermek istememesi. Surekli bahanelere siginip yerinde sayan kacamak yapmadim diyip nerdeyse her hafta + gelen biri vardi. Eskiler bilir. Biraz sıkıstirdikdan sonra gitti. Zora gelemedi. Burda zora gelemeyenin,menu yorumuna kirilanin yeri yok bence. Yoruma kirilan biri gitsin tek basina yapsin diyetini. Diyetine tam uyup menusu guzel olana kimse kotu yorum yapmaz zaten...Eline sağlık canım.yazdıkların o kadar doğru şeyler ki.ben kilo verdiğim için demiyorum ben bu listede olup da kilo vermeyenlerden olsaydım bu yazdıkların yüzüme tokat gibi çarpardı.
Burada hepimiz birbirimize emek veriyoruz (ve kısa bir süre önceye kadar da sen hepimize çok emek verdin ) ve insan emek ve değer verdiklerinin çabasını görmeyi ve zayıfladığını görmeyi istiyor.yukarıdaki listede olup da kilo vermeyip kilo alınıyorsa bi yerde hata yapıldığını düşünmek gerek.
Ogleyle sabah yer degistirmjsSabah
3 4 köfte
ayran
süt
ara
kayısı
öğlen
peynirli yumurta
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
ara
kabuklu fıstık
akşam meçhul nasıl menüm kızlar sabah yemedim ekmek hakkımı öğlen kullandım çok tokluk hissediyorum fazla mı kaçırdım acaba aslında ekmek 1 dilim bile değil iki kenarını kabugunu yedim iç yemedim
su 2 lt rahat vardır diye düşünüyorum belkide su şişirdi
Hosgeldin cnm sen 12. Takimdaydin dimj :)Haklısın canım olabildiğinve aktif olmalıyız bizi burası motive ediyor. Ben elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım. Görümcem alt katıma taşındı onun yerleşmesi etmesi var evde tadilat olacak bende ne yapacağımı şaşırmış durundayım
En güzel menü paylaşımı senin yaptığın gibi. Ben de öyle yapıyorum.
Canım bazen menülerine yorumlarımız sert gelebilir ama bu senin iyiliğin için.
Zamanla biz dedikçe senin kafana iyice yatar ve sen de bir bakmışsın çok konrtollü menülerle çok iyi kilolar vermişsin
Sporu arttırdın mı işte o zaman hem sıkılaşır hem de yağdan kilo verirsin tatlım
cok yorulmamin sebebi kilo vermeyenlerin hatasinida kendimde aramam oldu zaten. Kendimi sorguladim hep biyerde yanlis yapiorunmm diye. Ama simdi bakiyorum da sorun bende degil. Buraya gelip kilo vermek istiyorum diyen herkesin "gercekten" kilo vermek istememesi. Surekli bahanelere siginip yerinde sayan kacamak yapmadim diyip nerdeyse her hafta + gelen biri vardi. Eskiler bilir. Biraz sıkıstirdikdan sonra gitti. Zora gelemedi. Burda zora gelemeyenin,menu yorumuna kirilanin yeri yok bence. Yoruma kirilan biri gitsin tek basina yapsin diyetini. Diyetine tam uyup menusu guzel olana kimse kotu yorum yapmaz zaten...
Ogleyle sabah yer degistirmjs
Hosgeldin cnm sen 12. Takimdaydin dimj :)
hosgeldin ozaman :)İnşallah canım eşimde ne gelirse yapmaya çalışıyorum zamanla menülere düzene girecek inşallah
Evet canım orası kapanma kararı alınca soluğu burada aldım öğrenecek çok şey var ve yolum uzun tek başına yapamam diye burada arkadaşlar sağ olsunlar destek oluyorlar.
sabah olmamis cnm madem pisi yedin ekmek yememen lazimdi ki pisi yenmemesi gereken bisey. Kahvaltins ymurtada eklemelisinBugün ki menü
Sabah 10.30
Aç karına şekersiz Türk kahvesi
11.00 kahvaltı
1 küçük pişi ( avuç içi kadar)
1 dilim ekmek
Domates salata beyaz peynir 6 zeytin yeşil biber
Ara 1 kornet dondurma ( bu yanlıştı sanırım)
Akşam 18 akşam yemeği
Bir tabak melemen
Yarım dilim ekmek
6 zeytin
Yemek sonrası şekersiz Türk kahvesi sade soda
Ara olarak kayısı çayı içeceğim
SPOR
1 saat temizlik
esperenzaa fattylamb94 medgic26
Normalde yumurta yemeye çalışıyorum sabah pişi yedi diye akşam tek melemen yedim. Öğrenecek çok çok şey var yavaş yavaş düzelecek ya ilk yazdığım menülere bakış baya yol aldım gibihosgeldin ozaman :)
sabah olmamis cnm madem pisi yedin ekmek yememen lazimdi ki pisi yenmemesi gereken bisey. Kahvaltins ymurtada eklemelisin
Oglen dondurma hic olmamis.
Yinede afiyet olsun :) zamanls dahada guzellrsir menuler
Duzelir canim yanlislar ogrenilir :) yeterki pes etme gercrkten zayiflamak isteNormalde yumurta yemeye çalışıyorum sabah pişi yedi diye akşam tek melemen yedim. Öğrenecek çok çok şey var yavaş yavaş düzelecek ya ilk yazdığım menülere bakış baya yol aldım gibi
Duzelir canim yanlislar ogrenilir :) yeterki pes etme gercrkten zayiflamak iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?