- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
İki tane ekstrem durum var canımHaftaya 1. Oluruz insallah. Esperenzacım benim listeye girmemin tek yolu izne ayrıldığım kiloya dönmek mi ?
Benim boyum biraz uzun canım.1.72’yim.
Benim bi arkadaşım yoğurda 1 kaşık karıştırıp ara öğün olarak tüketiyordu.Tok tuttuğunu söylüyordu. cia ile zayıflayanlar var epey. Puding vs de yapılıyor diye biliyorum.
minik de olsa patates ekmek olmasa daha iyi olurmuş ama git gide menülerin daha iyi olacak canım.
Sporun da güzel canım.
Tamam kuzum alisveris yapana kadar tolere edilebilirligi var... zamanla oturcak zaten sporun guzel tebrik ederim muckkk :)
@smygnc 5 ocak 2018 de 99.4 kg olarak takima katilmis. Suan 95 kilo.Aslinda 1 - 1.5 ayda vermesi gereken kiloyu 4 ayda vermis. Sumeyyecim yaza fit gelin olmak istiyosan bira daha gayret etmelisin. Hem diyetisyen hem spor oldugu halde cok cok az bir yol katetmissin
esperenzaa 29 mayis 82.5 kiloyla takima gelmis. 4 agustosta 73.7 izine cikip, 2 mart da 71.4 kiloyla donus yapmis. Suan 66.1 kilo. Uzun sure izinde kalmasina ragmen kilo verip gelmeyi basaran sayili kisilerden. Fazla konusmaya gerek yok goruyorsunuz. Mikkemmel
fattylamb94 70.9 kg 4 ekim de takima gelmis. 2 aralik 2017 de 69.1 kg ile izine cikmis. Hala izinde ama en son 74 kg civarlarindaydi. Esra uzgunum burasi kilo alma yarismasi degil. Takima geldigin kilodan daha fazlasin suanda. 80 e birsey kalmamis ha gayret!
AhSen_2504 6 ekim 83 kilo ile takima gelmis. 76.7 kg ile 19 ocak 2017 de izine ayrilmis. Suan 82 -83 kilo civarinda gezinip duruyor. takima katildigin kilodasin canim. Hic yol gidememissin Ahsen noldu sana nazarmi degdirdi o gorumcen. Yoksa sen bu halinden memnunsunda bizi mi kandiriyorsun . Hani bu yaza fit olacaktin. Hani verdigin sozler ???
Yeni katilan arkadaslara eger bir aksilik cikmazsa bayramdan sonra bir analiz yaparim. @ballikayfe cnm sen nick degistirdigin icin bulamadim seni. Yarin sakim kafayla bakcam insallah
Canım son zamanlarda sendeki toparlanma ışığını ben görüyorum. Çabalıyorsun zaman zaman tökezlesen de toparlamaya uğraşıyorsun biraz daha azim biraz daha irade gerekiyor. Yapma bu kötülüğü kendine.Canim eline emeğine sağlık bu çok iyi oldu banada TOKAT gibi oldu kendimi bu duruma düşürdüğüm için çok çok üzgünüm ben bu değildim takima katildigimda gayet iyi gidiyordum taki izne ayrilana kadar tabi kiloda alınca tüm moral motivasyon alt üst oldu kendimi bi türlü toparlayamadım. Yaptığım sporlara yemekle heba edince dahada dususe geçiyorum ve bununla 1 ileri 2 geri yapıyorum sürekli yani o eski motivasyonum kalmadı. Haa tabi bu son zamanlarda daha iyiyim. Ama şundan emin olabilirsin ben kimseyi kandirmiyorum zaten sürekli belirtiyordum kendime gelemiyorum toparlayamiyorum kendimi diye tabi ki suanki halimden hiç ve hiçç memnun değilim. HİÇ BI ZAMAN HAKKIN VE HAKKINIZ ÖDENMEZ BANA ÇOK DESTEK OLMAYA ÇALIŞTINIZ AMA BEN KENDİM OLAMADIM
Pff çocuk mu yapsamİki tane ekstrem durum var canım
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Bu iki durum olmadıkça izne ayrıldığın kiloya inmeden listeye dönemiyorsun canım.
155 canım boy, ideal kilom 52 ymiş. Ama göbeğim rahatsız ediyor beni, başka sıkıntım Yok da. Ramazan da geliyor 1 hafta daha spor yaparım anca.Canım senin boyun kaçtı senin kilon bence ideal ama sen kendini nasıl mutlu edeceksen öyle olsun
155 canım boy, ideal kilom 52 ymiş. Ama göbeğim rahatsız ediyor beni, başka sıkıntım Yok da. Ramazan da geliyor 1 hafta daha spor yaparım anca.
Kahvaltin ağir olmus bence.Sabah
3 4 köfte
ayran
süt
ara
kayısı
öğlen
peynirli yumurta
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
ara
kabuklu fıstık
akşam meçhul nasıl menüm kızlar sabah yemedim ekmek hakkımı öğlen kullandım çok tokluk hissediyorum fazla mı kaçırdım acaba aslında ekmek 1 dilim bile değil iki kenarını kabugunu yedim iç yemedim
su 2 lt rahat vardır diye düşünüyorum belkide su şişirdi
Takımdaki tüm arkadaşların dikkatine!!!
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ederek takıma girdik
*İlk sayfadaki kurallara uymayanları (menü paylaşmayan,yeteri kadar aktif olmayan.iki hafta sabit yada artı gelen) zorunlu izne çıkaracağım yada istekleri halinde başka takıma transfer edeceğim.
Menülerinizde kaçamak görmek istemiyorum.
Yaptığınız kaçamakları yazmamak da sizin dürüstlüğünüze ve karakterinize bağlı ama tartıda gördüğümüz artışı kaçamak olarak yorumlayacağım.(regl,hastalık vs gibi makul durumlar haricinde)
Kiloyu nihayetinde kendimiz için veriyoruz ama herbirimiz de birbirimize takım olduğumuz için bağlıyız da unutmayın.
Şimdi ilk sayfadaki kuralları tekrar okumanızı rica ediyorum şayet bu kurallara uymayacaksanız üzülerek söylüyorum ki takımda yeriniz yok!!!
Kurallara uymayan kim olursa olsun izin yada transferi mutlaka gerçekleştireceğim.
Kolay gelsin böyle köklü değişiklikler elbette zorlayıcı oluyordur eminim.Yeni gelmiş olmana rağmen aktiflik durumun iyi sayılır.Gün içerisinde 15-20 dk dakika ayırabiliriz buraya.Haklısın canım olabildiğinve aktif olmalıyız bizi burası motive ediyor. Ben elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım. Görümcem alt katıma taşındı onun yerleşmesi etmesi var evde tadilat olacak bende ne yapacağımı şaşırmış durundayım
Kolay gelsin böyle köklü değişiklikler elbette zorlayıcı oluyordur eminim.Yeni gelmiş olmana rağmen aktiflik durumun iyi sayılır.Gün içerisinde 15-20 dk dakika ayırabiliriz buraya.
Kendi adıma söyleyeyim özel hayatımdan çalarak tek tek herkesi takip edip cevap vermeye çabalıyorsam ve cuma günleri özellikle paylaşım alanı için epey bir saat harcıyorsam bunun karşılığını bekliyorum.
Ben takıma girdiğim ilk günden beri kural ne ise ona hep uydum ve karşılığını fazlası ile aldım.Yapım gereği zaten kontrollü biri olmama rağmen burada olmasaydım belki küçük kaçamaklar yapardım bilinmez. Burada olduğum için yapmadım ve takımdaki herkese karşı kendimi sorumlu hissettim.
Takımdaki herkesten de sorumluluk bekliyorum bu da çok fazla bişey değil bence.
Mezuniyetim zaten gelmiş, bencilce davranıp mezun olup gitmek gibi bi amacım da yok. Ama bu durum çok fazla devam ederse benim de sabrımın sınırı var.
Burada boş yere harcayacağım zamanı gider çocuğuma,gezmeme,rahatıma konforuma harcarım.
Bu yazdıklarım da sana değil tüm takımadır canım.
Kolay gelsin böyle köklü değişiklikler elbette zorlayıcı oluyordur eminim.Yeni gelmiş olmana rağmen aktiflik durumun iyi sayılır.Gün içerisinde 15-20 dk dakika ayırabiliriz buraya.
Kendi adıma söyleyeyim özel hayatımdan çalarak tek tek herkesi takip edip cevap vermeye çabalıyorsam ve cuma günleri özellikle paylaşım alanı için epey bir saat harcıyorsam bunun karşılığını bekliyorum.
Ben takıma girdiğim ilk günden beri kural ne ise ona hep uydum ve karşılığını fazlası ile aldım.Yapım gereği zaten kontrollü biri olmama rağmen burada olmasaydım belki küçük kaçamaklar yapardım bilinmez. Burada olduğum için yapmadım ve takımdaki herkese karşı kendimi sorumlu hissettim.
Takımdaki herkesten de sorumluluk bekliyorum bu da çok fazla bişey değil bence.
Mezuniyetim zaten gelmiş, bencilce davranıp mezun olup gitmek gibi bi amacım da yok. Ama bu durum çok fazla devam ederse benim de sabrımın sınırı var.
Burada boş yere harcayacağım zamanı gider çocuğuma,gezmeme,rahatıma konforuma harcarım.
Bu yazdıklarım da sana değil tüm takımadır canım.
Hafta sonu diye böyle canım, ama menü paylaşmayanlar yok değil.Menü paylaşılmayıp yeteri kadar aktif olunmadan kilo verebiliyorlarsa takıma da ihtiyaçları yok diye düşünüyorumBir an ne oluyor demedim değil yanigayet haklısın canım insan emeğinin karşılığını her zaman görmek ister. İnşallah bütün arkadaşlarımız dikkat edecektir canım bugün hafta sonu ya o sebeple mi yoklar bilmiyorum ama genel olarak grubu aktif gördüm ben belkide yeniyim diyedir
Sen pazar günü hariç gayet iyi aktifsin , menülerini görüyorum canımBen aktif olmaya çalışıyorum devamlı menüde paylaşmaya çalışıyorum canım sadece spor yaptımı hesaplamayı sevmiyorumsevemedim gitti matematiği.. En çok menü paylaşanlardan biriyim bence
Hafta sonu diye böyle canım, ama menü paylaşmayanlar yok değil.Menü paylaşılmayıp yeteri kadar aktif olunmadan kilo verebiliyorlarsa takıma da ihtiyaçları yok diye düşünüyorum
Sen pazar günü hariç gayet iyi aktifsin , menülerini görüyorum canımSporlarını da yazarsan tam olacak.
Menülerin de çok daha iyi olmaya başladı canım.
Hafta sonu diye böyle canım, ama menü paylaşmayanlar yok değil.Menü paylaşılmayıp yeteri kadar aktif olunmadan kilo verebiliyorlarsa takıma da ihtiyaçları yok diye düşünüyorum
Sen pazar günü hariç gayet iyi aktifsin , menülerini görüyorum canımSporlarını da yazarsan tam olacak.
Menülerin de çok daha iyi olmaya başladı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?