Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haftaya 1. Oluruz insallah. Esperenzacım benim listeye girmemin tek yolu izne ayrıldığım kiloya dönmek mi ?
İki tane ekstrem durum var canım
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Bu iki durum olmadıkça izne ayrıldığın kiloya inmeden listeye dönemiyorsun canım.

Günaydın hanımlar. Nasılsınuz bakalım? Benim bu ara görümcem alt kata taşındığı için onda yardım etme yerleşmesşnw yardım etme işleri olacak çok sık girip yazmasam da takipteyim menü bildirimine devam edeceğim bilginiz olsun ve bugün tartı 69.55 gösterdi bir 100 gram saha gitti böyle gidersem azimle 1.5 ay da istediğim kiloya gelirim inşallah

Olacak canım öğrenip saha fazla dikkat ederek yol kat edeceğim şimdiden baya faydası oldu azaldı yemelerim

Tamam kuzum alisveris yapana kadar tolere edilebilirligi var... zamanla oturcak zaten sporun guzel tebrik ederim muckkk :)

Teşekkürler canım benim çok güzel motive oluyor insan burada

Canim eline emeğine sağlık bu çok iyi oldu banada TOKAT gibi oldu kendimi bu duruma düşürdüğüm için çok çok üzgünüm ben bu değildim takima katildigimda gayet iyi gidiyordum taki izne ayrilana kadar tabi kiloda alınca tüm moral motivasyon alt üst oldu kendimi bi türlü toparlayamadım. Yaptığım sporlara yemekle heba edince dahada dususe geçiyorum ve bununla 1 ileri 2 geri yapıyorum sürekli yani o eski motivasyonum kalmadı. Haa tabi bu son zamanlarda daha iyiyim. Ama şundan emin olabilirsin ben kimseyi kandirmiyorum zaten sürekli belirtiyordum kendime gelemiyorum toparlayamiyorum kendimi diye tabi ki suanki halimden hiç ve hiçç memnun değilim. HİÇ BI ZAMAN HAKKIN VE HAKKINIZ ÖDENMEZ BANA ÇOK DESTEK OLMAYA ÇALIŞTINIZ AMA BEN KENDİM OLAMADIM

Canım son zamanlarda sendeki toparlanma ışığını ben görüyorum. Çabalıyorsun zaman zaman tökezlesen de toparlamaya uğraşıyorsun biraz daha azim biraz daha irade gerekiyor. Yapma bu kötülüğü kendine.
Bencil düşünsem zaten listede bile değil aman kendi düşünsün der kenara çekilirim.seni hem çok seviyorum zaman zaman da sevdiğim için kızıyorum
Bak bu hafta reglde bile 200 gram artı gördün ki bu çok büyük başarı.regl sonrası çok iyi kilo verirsin yeter ki bu fırsatı değerlendin ahsenim datlum kıymatlum

Pff çocuk mu yapsam

Sabah
3 4 köfte
ayran
süt

ara
kayısı

öğlen
peynirli yumurta
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay

ara
kabuklu fıstık

akşam meçhul nasıl menüm kızlar sabah yemedim ekmek hakkımı öğlen kullandım çok tokluk hissediyorum fazla mı kaçırdım acaba aslında ekmek 1 dilim bile değil iki kenarını kabugunu yedim iç yemedim
su 2 lt rahat vardır diye düşünüyorum belkide su şişirdi

Kahvaltin ağir olmus bence.

Takımdaki tüm arkadaşların dikkatine!!!
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ederek takıma girdik
*İlk sayfadaki kurallara uymayanları (menü paylaşmayan,yeteri kadar aktif olmayan.iki hafta sabit yada artı gelen) zorunlu izne çıkaracağım yada istekleri halinde başka takıma transfer edeceğim.
Menülerinizde kaçamak görmek istemiyorum.
Yaptığınız kaçamakları yazmamak da sizin dürüstlüğünüze ve karakterinize bağlı ama tartıda gördüğümüz artışı kaçamak olarak yorumlayacağım.(regl,hastalık vs gibi makul durumlar haricinde)
Kiloyu nihayetinde kendimiz için veriyoruz ama herbirimiz de birbirimize takım olduğumuz için bağlıyız da unutmayın.
Şimdi ilk sayfadaki kuralları tekrar okumanızı rica ediyorum şayet bu kurallara uymayacaksanız üzülerek söylüyorum ki takımda yeriniz yok!!!
Kurallara uymayan kim olursa olsun izin yada transferi mutlaka gerçekleştireceğim.

Haklısın canım olabildiğinve aktif olmalıyız bizi burası motive ediyor. Ben elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım. Görümcem alt katıma taşındı onun yerleşmesi etmesi var evde tadilat olacak bende ne yapacağımı şaşırmış durundayım

Kolay gelsin böyle köklü değişiklikler elbette zorlayıcı oluyordur eminim.Yeni gelmiş olmana rağmen aktiflik durumun iyi sayılır.Gün içerisinde 15-20 dk dakika ayırabiliriz buraya.
Kendi adıma söyleyeyim özel hayatımdan çalarak tek tek herkesi takip edip cevap vermeye çabalıyorsam ve cuma günleri özellikle paylaşım alanı için epey bir saat harcıyorsam bunun karşılığını bekliyorum.
Ben takıma girdiğim ilk günden beri kural ne ise ona hep uydum ve karşılığını fazlası ile aldım.Yapım gereği zaten kontrollü biri olmama rağmen burada olmasaydım belki küçük kaçamaklar yapardım bilinmez. Burada olduğum için yapmadım ve takımdaki herkese karşı kendimi sorumlu hissettim.
Takımdaki herkesten de sorumluluk bekliyorum bu da çok fazla bişey değil bence.
Mezuniyetim zaten gelmiş, bencilce davranıp mezun olup gitmek gibi bi amacım da yok. Ama bu durum çok fazla devam ederse benim de sabrımın sınırı var.
Burada boş yere harcayacağım zamanı gider çocuğuma,gezmeme,rahatıma konforuma harcarım.
Bu yazdıklarım da sana değil tüm takımadır canım.

Bir an ne oluyor demedim değil yani gayet haklısın canım insan emeğinin karşılığını her zaman görmek ister. İnşallah bütün arkadaşlarımız dikkat edecektir canım bugün hafta sonu ya o sebeple mi yoklar bilmiyorum ama genel olarak grubu aktif gördüm ben belkide yeniyim diyedir

Ben aktif olmaya çalışıyorum devamlı menüde paylaşmaya çalışıyorum canım sadece spor yaptımı hesaplamayı sevmiyorum sevemedim gitti matematiği.. En çok menü paylaşanlardan biriyim bence

Sadece pazar günleri burda değilim onun menüsünüde pazartesi paylaşıyorum netim yok çünkü telede alsam kadınlar kulübüne girmiyor hem geçmişi falan unuturum eşim bilmiyo üyeliğimi..@medgic26 nerelerdesin balım

Hafta sonu diye böyle canım, ama menü paylaşmayanlar yok değil.Menü paylaşılmayıp yeteri kadar aktif olunmadan kilo verebiliyorlarsa takıma da ihtiyaçları yok diye düşünüyorum
Ben aktif olmaya çalışıyorum devamlı menüde paylaşmaya çalışıyorum canım sadece spor yaptımı hesaplamayı sevmiyorum sevemedim gitti matematiği.. En çok menü paylaşanlardan biriyim bence
Sen pazar günü hariç gayet iyi aktifsin , menülerini görüyorum canımSporlarını da yazarsan tam olacak.
Menülerin de çok daha iyi olmaya başladı canım.

Kaçamak yapmıyorum yapmakta kendim için istemiyorum zaten canım ama şu regl işide halolsaydı şişiyorum iniyorum gelen giden yok diyorum ya hedefim bayramda 58 57 hatta ramazanda 5 kilo vermek istiyorum verebilir miyim becezey bir haftada 2 kilomu vermişti

Bende akşam yemeği yedikten sonra yazıyorum ertesi günü beklemiyorum. Akşama sabah ne yediğimi unutmuş oluyorum sabaha düşünemiyorum bile
Azimle yol kat etmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…